SEKS NA POSLU: Molim te skroz me napuni

Prvi posao koji sam dobila nakon srednje škole bio je u jednoj velikoj firmi koja se bavila trgovinom naftnih derivata. Imala sam osamnaest godina, plavu kosu, i za gradske pojmove malo preraskošno tijelo željno svih radosti koje je metropola nudila.

Tjedan dana nakon mature spakirala sam ono malo odjeće u sportsku torbu, i sjela u autobus za Zagreb. Sljedeća bitna stvar bila je pronaći dobrog ginekologa i početi uzimati pilule. S prvom plaćom uselila sam u malu ali ukusno namještenu garsonijeru na Savici, i do kraja petog mjeseca sve je već odlično funkcioniralo. Život je bio lijep.

Dobro, možda ne baš toliko lijep. Radila sam za malu lovu u mračnoj sobici, kao najmlađa od pet sredovječnih zlih babetina.

Taman kada sam se zaposlila, direktor koji je bio na nekakvom usavršavanju u Americi donio je novo pravilo: muškarci moraju dolaziti na posao u odijelima i obaveznoj kravati, a žene u suknjama ili haljinama. Mlađe cure iz firme bile su oduševljene, jer je gospon direktor zaboravio propisati dužinu suknje, tako da su komadi s dobrim nogama počeli dolaziti u mikro-minicama.

Svaki put kada bi u kancelariju ušao jedan od menadžera, sagnula bih se po fascikl koji bi mi kao slučajno pao, i pokazala mu gaćice koje su izvirivale iz suknjice. Frajeri su bili toliko sluđeni da su se masovno zabijali u vrata i spoticali, a sigurna sam da bi se ispostavilo, kada bi netko samo imao živaca sprovesti istraživanje, da su im doma nakon toliko uredskog rajcanja, ženice po hitnom postupku ostale napumpane. S nama se, također dišin američki izum, nisu smjeli petljati, “jer bi to firmu u obliku neproduktivnosti koštalo tisuće i tisuće eura”. Mislite da smo se toga pridržavali? Odgovorno tvrdim kako je po tim uredskim stolovima proliveno više sperme nego kave…

Konkretno, moj zadatak bio je vođenje arhive, tako da su svi ti mladi šefići i inženjerčići morali pokucati na moja vrata kada bi trebali neki dokument. Naravno da su mnogi počeli dolaziti bezveze, kao napaljeni psi gledali bi moje velike, mliječne, prirodne grudi stisnute u premalom grudnjaku kako se napinju ispod bijele košulje, drhtave i posute sitnim kapljicama znoja. Krešo je stalno dolazio, što me uopće nije smetalo. Bio je mlad, zgodan, neoženjen, a cure koje su ga probale tvrdile su kako ima i što za pokazati.

Goga mi je na wc-u otvoreno rekla da mali ima velik kurac i dobro zna što treba s njime raditi. Smijuljile smo se, ali su mi gaćice ipak bile posve mokre.

Nisam bila jedna od onih školskih kurvetina, ali isto tako nisam bila ni nevina. Toga sam se riješila u četvrtom srednje s dečkom iz razreda. Bili smo u “Vectri” od njegova tate. Spustio je sjedala, zadignuo mi suknjicu, skinuo gaće i stavio ga unutra. Nije bio nimalo nježan, a ja sam cijelo vrijeme umirala od straha da ću ostati trudna. Onda ga je izvadio i ono išpricao skroz po meni. Fuj!!! Nakon toga sam ga natjerala da stavlja kurton.

Goga me uvjeravala kako je “veći uvijek bolji” i da je Krešo zbilja “velik”. Nisam imala pojma koliko velik je “velik”. Moj prvi dečko činio mi se prilično obdarenim, a nisam bila ni sa kim osim njega da bih mogla usporediti. Nisam čak ni vidjela golog muškarca na fotografiji. Znate, umrla bih od srama da sam morala kupiti na kiosku “Penthouse”, ali na sreću, sada ga redovno uzmem od frenda.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx