Mama, moram ti priznati da si najbolja jebačica koju sam ikada imao

Zapazila sam da je Zoran sve više i više zainteresiran za fotografiju. Stalno je razgovarao o fotkama sa mojim suprugom, tražio je savijete a čak bi mu i pokazivao šta je slikao, zbog čega me pomalo hvatala nervoza. Znala sam da dečko nikada nebi svom tati pokazao snimke koje je napravio samnom, ali sama pomisao da se taj materijal negdje nalazi izluđivala me. Moram priznati da su neke njegove stvari bile jako dobra, a sin se nije ograničavao na moje seksi aktove, snimao je sve; od drveća, zgrada, životinja do drugih ljudi. Jezivo me živciralo kada bi ulovila muža i Zokija u borakvu, onako navaljene na kauču na kome me mali jebao kako pričaju o slikanju. 

Jel postojala mogućnost da nekome ispriča što smo radili ? Pokaže slike? Rekao je da je, u modnoj agenciji…Jesu li te zbilja bile samo one u bikiniju? Čak i da jesu, kostimić je bio mikro mali. Svaki put kada bi na to pomislila srce bi mi brže zakucalo a tijelo oblila vrućina. 

Nisam mogla shvatiti svoje reakcije na situaciju u kojoj bi me stranci gledali, bilo to na fotografijama ili u živo, recimo kao onaj čovjek u birtiji, dok se pokazujem, mićem male gaćice u stranu i pokazujem ono…ono što ni jedan stranac ne bi smio vidjeti. Jednog dana otišla sam sa svojim sinom u šoping; trebala mi je nova odjeća a odlučila sam se počastiti i s novim parom štikli.

Ušli smo u naš Touareg i odvezli se u grad. Dan je bio lijep, gotovo pravi ljetan, sunce je tako jako peklo da sam bila sva slijepljena u svojoj mini bijeloj haljinici. 

Zato nisam ni obukla grudnjak. «Šta ćeš si ti kupiti, zlato? », pogledala sam malog. Nosio je običnu plavu majicu kratkih rukava i traperice. Dečko je bio tako mlad i zgodan da je i u tome bio neodoljiv. 

Opušteno se zavalio u kožni sic pa mu je iz džepa napola ispala kamera koja je postala sastavni dio Zoranovog života. Više nigdje nije išao bez foto aparata,

«Ma, ne znam. Možda nove trapke i koju majicu», proučio me. Držala sam oči na cesti, ali sam jednostavno osjećala kako mu je pogled prikovan na mojim sisama. 

Nasmijala sam se na pomisao sina koji mami uzbuđeno gleda cice. Bila sam u takvom stanju da su me već i same asocijacije na incest izluđivale. Spustila sam desnu ruku na mjenjač, a lijevu visoko na volan, tako mi je mogao dobro vidjeti dekolte. «A ti? » «Štikle… Trebaju mi jedne crne na 10cm pete. 

Uz onu mini haljinu…» Čula sam kako je uzdahnuo zamišljajući me u njoj. Bila je strahovito uska, tako da mi je naglašavala svaku oblinu na tijelu. Kada mi ju je suprug kupio isprobala sam je pred cijelom porodicon, no kad sam u ogledalu vidjela koliko mi sve u njoj ispada smjesta sam je skinula, spremila u ormar i odlučila kako je više nikada neću obući. 

U toj haljini…s pravim petama…izgledat ću tako jebeno kurvinjski, kao profesionalka… U autu je postalo neugodno napeto. Kabinom se širila toplina koja nije imala veze s vanjskom vručinom. Morala sam nešto učiniti pa sam uključila klimu. I dalje me gledao misleći vjerojatno o onoj haljini. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx