Nastavak avanture sa mladom mamicom

Sa Ingrid sam se našao oko 21 sat nakon što je maloga pustila uspavanog kod prijatelja njenih starci na čuvanje. 

Došla je u kratkoj ljetnoj haljinici, namirisana i svježe istuširana, a i ja sam došao k sebi nakon par sati sna usprkos vručini. Sjeli smo u jedan kafić na terasi uz more, jedno uz drugo i gledali ljude koji su prolazili uz nas. Razgovarali smo o svemu, njenim planovima, mojim planovima, a na kraju i o nama. 

U jednom trenutku je stavila svoju ruku na moju nogu i lagano ju milovala, a onda me pogledala i tiho mi rekla:

Vruče ljeto u nudističkom kampu u Istri sa mladom majkom Ingrid
Prvi dio erotske priče

– Idemo negdje gdje je mirno? 

– Može.. . -pozvao sam konobara, platio uz dobru napojnicu, te sam ju poveo sa sobom. 

Sjeli smo u moj auto, pa smo se odvezli van mjesta do jedne šume, a tu u Istri nas nije trebalo ništa prepasti. Čim sam parkirao bacila se na mene i počeli smo se ljubiti, a naše ruke su letjele po našim tijelima. Ubrzo se dokopala mog kurca i izvukla ga iz hlača, pa ga je počela cuclati i lizati, a malo i natezati kožicu do kraja. Bilo mi je tako dobro da sam se samo zavalio na naslon sjedala i uživao sam u njenim bravurama po mom kurcu. 

Uskoro je bio tvrd i napet, pa se uspravila i izašla van iz auta, te pozvala i mene. Kad sam izašao van sa kurcem koji je stršao ispred mene, vidio sam da se naslonila rukama na auto, a guzu je naprčila. Prišao sam joj straga i zadigao haljinicu, a kako je bila bez gaćica, prošao prstima po pici.

Bila je već mokra, a onda sam čućnuo i počeo joj lizati picu što je kod nje izazvalo lagani vrisak, a onda ju je počela nabijati na moj jezik, a šupak na moj nos.

Pustio sam ju tako koju minutu, a onda se uspravio, primio za bokove i namjestio ga na ulaz u rupicu i odmah gurnuo do kraja u picu.

Samo je zajecala i prostenjala: 

– Ohhhh.. . daaaaaaa.. . too.. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx