MAMA OD PRIJATELJA: Nemoj da si se usudio da svršiš, još nisam gotova s tobom

Ljetnje vrijeme, avgust i ja imao 19 godina. Da bih ubio dosadu, krenuo sam kod druga da se ispričamo.

Stigavši ispred njegove kuće pokucao sam na vrata i čuh nekoliko koraka kako se približavaju. I osoba koja mi je otvorila vrata, to je bila ona. Njegova majka, moja boginja!

Njeno ime je Slavica i tada je imala 41 godinu. Bila je prelijepa imala je broun bujnu kosu uvek vezanu u rep i savršen osmijeh. Tog dana nosila je usku crvenu haljinu da se jasno video crni brushalter kroz nju. Imala je bujne grudi. Kod te predivne žene su me posebno palile noge, te njene butine.

Nikola, rekla je odavno te nisam vidjela i zagrlila me u tom momentu. Osjetio sam njene sise stisnute uz moje grudi i već tada mi se digao. Uzvratio sam joj zagrljaj spustivši jednu ruku namjerno na njenu guzu.

Rekla mi je da su bili na nekoj proslavi kod familije, pa da je njen sin prespavao kod njenih. Sjela je pored mene i prekrstila noge. Cijelo vrijeme je nešto pričala na šta nisam obraćao pažnju. Gledao sam svakog časa u njene sise, što me je napalilo pa mi je došlo da ga izvadim i izdrkam pred njom.

Potapšala me je po ramenu i rekla da ce otići da se istušira, pa da će onda da se vrati dole. Krenuvši da se okupa namignula mi je i rekla da se osjećam kao kod svoje kuće.. .

Kroz glavu mi je prošlo milion slika kako skida gaćice i brushalter. Zamišljao sam je kako drka pičkicu i igra se sa bujnim sisicama. U svom tom zanosu skinuo sam gaće i krenuo pomalo da ga drkam..

Odjednom me je pozvala po imenu i brzo sam ga vratio u gaće i zakopčao farmerice. Pomislio sam kako me vidjela da drkam. Ali nije.

U jednom momentu upitala me dali je istina da mi je veliki kurac.. . Na šta ja nisam odgovorio.

Uhvatila me za kurac i kada je vidjela koliki je samo je zinula i nevaljalo namignula.

Nakon toga je skinula peškir sa sebe čime je otkrila svoje bujne obline koje su i dalje bile mokre. Kleknula je među moje raširene noge i krenula da mi ga puši. Od zadovoljstva stezao sam crveni jastuk koji se nalazio na kauču.

Izvadivši ga iz usta, rekla mi je “Nemoj da si se usudio da svršiš, još nisam gotova s tobom. Hajmo do moje sobe!

I tako smo otišli do njene spavaće sobe. Otvorio sam njena vrata, a zatim ih zatvorio i zaključao. Počeo sam da je ljubim u njena vrela usta. Uff, kako se dobro ljubila. Nastavio sam posle da joj ljubim vrat. Stenjala je dok mi se igrala s kitom ponavljajući da ga želi cijelog u sebi. Zauvrat ja sam se igrao s njenom mesnatom guzom. Uhvatio sam je za ruku i krenuo do kreveta. Seo sam na njen okrugli krevet drkajući ga i čekajući je da osmisli sledeći potez. Posle nekoliko sekundi sela mi je na čvrstu kitu.

Počela je da ga jaše dok su moje ruke bile na njenim bokovima. Primala ga je cijelog bez pardona. Zatim je privukla moju glavu njenim ogromnim sisama. Počeo sam ko lud da joj sisam bradavice.

Sišla je s njega i onda je legla na svoj krevet. Raširio sam joj noge i lagano joj ga gurao u pičku. Noge sam joj stavio na svoja ramena. Noge sam joj cijele olizao, stopala su oduvijek bila moj fetiš.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx