MAMA OD PRIJATELJA: Nisam već dugo ovako svršila, oću da me jebeš kao zadnju kurvu

Sa mamom od prijatelja, bio sam kod frenda na moru. U kući su bili njegova sestra, mama i nas dvoje. Tata mu još nije bio na godišnjem. Mama mu je bila milfara. Tamne puti, većih sisa i guze. Imala je celulita i mali trbušćić, ali to je sasvim normalno za žene u tim godinama. Osim toga sviđalo mi se to na starijim ženama. Neznam zašto.

S njegovom mamom sam se često pogledavao, ali to je bilo sve. Naši roditelji su si dobri prijatelji pa mi je malo i bilo neugodno, ali kad je bila toliko seksi za svoje godine.. . 

Sve je počelo ovako.. . Frend i ja smo išli van i po običaju on se uvijek javio mami kad bi došao doma. Nije mogla spavati dok ne bi došao doma. Mi smo tada imali 20 god. Bili smo u društvu i fred je našao neku malu, a ja sam naravno izvisio. Rekao mi je da odem ja doma jer će on ostati s njom. Svi znamo zašto. Tako se ja vraćam doma pomalo zbediran i nacugan.

Kad sam ušao u kuću prvo sam se otišao javiti njegovoj mami da sam ja došao, a da će on kasnije doći. Nije ni bilo tako kasno. Negdje oko 12. Pokucao sam i ušao unutra, a ona se brzo pokrila. Bilo joj je neugodno.

– “Što češ ti ovdje ? ” pitala me.

Ja sam joj rekao da sam joj došao reći da će joj sin kasnije doći. Skužio sam da je gola i bila je sva zadihana. Odmah sam skužio da se igrala hmm hmm. “aha okej” odgovorila je. Ispričao sam se i izašao van. Otišao sam u sobu skinuo se u gaće i visio na mobitelu.

Odjedanput njegova mama ulazi u sobu. “Tin brzoo dođi gore! ! ! ” Prvo sam bio šoku, a onda sam vidio u čemu je bila. Imala je neku svilenu spavačicu. Njene ogromne sise samo što nisu ispale, a bradavice su bile krute i stršale ravno u mene. Kad se okrenula od iza su se ocrtavale tange i njezini guzovi koji su se tresli od njezinog mrdanja guzom. 

Kad sam došao u sobu otišao sam gore gdje mi je ona pokazala ogromnog pauka.

– “ubi gaaa, molim te”.

Bila je očita. Ja sam se samo nasmijao i ubio ga papučom. Dok sam stajao na krevetu i sezao za paukom ona je zurila u moje gaće tj. međunožje. Kad sam ga lupio ona se pravila da se prepala i vrisnula, a rukom me zgrabila za kurac.

– “oprosti slučajno sam. Prepala sam se.

– “Nema veze hah” ja sam odgovorio misleći kako bi je sad izjebao, ali nisam htio zbog frenda i roditelja.

– “joj kak sam nespretna, ali moram ti reć da imaš dobar alat u gaćama”prozborila je kroz perverzni smijeh. Bilo mi je neugodno. Dignuo mi se kurac kad je to rekla i odmah sam zaboravio na sve.

– “a ti se sigurno znaš koristiti njime”

Nije rekla ništa niti čekala samo mi je skinula gaće.

– “vauu, pa ti si bome veći od moga muža” rekla je i bacila se na posao.


Počela mi je drkati kurac i istovremeno lizati jaja. Bio sam u ekstazi. Lizala ga je kao lizalicu. “Sviđa ti se ? ” i stavila ga je u usta. Bila je iskusna. Oblizivala mi je glavić pa bi ga stavila u usta i skoro se zagutila pa se vratila na jaja. Ja samo što nisam svršio. Primio sam ju za kosu i izvadio kurac iz njezinih usta i ošamario ju par puta po faci njime. Sviđalo joj se. Zatim sam joj ga počeo nabijati u ta usta dok joj suze nisu krenule. Bacio sam je na krevet i skinuo joj gaće te je počeo lizati.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj