Nakon seksa u troje, Milena je održala obećanje, pozvala je prijateljicu za sex u četvero

Ovo je 2 dio od 2 u seriji Milena voli grupni seks

Nakon seksa u troje sa Milenom, Milena je održala obećanje i nakon tjedan dana je nazvala Tibora i mene, te nam rekla da bi mogli doći ovu subotu kod nje, a da će biti i njena frendica tamo. Ne treba ni govoriti da smo Tibor i ja bili oduševljeni, te smo jedva čekali subotu. Kad bi se našli na treningu samo bi pričali o Mileni i onom fenomenalnom seksu, a sad smo nagađali kako joj frendica izgleda. 

Tibor je bio uvjeren da je ili ružnije od nje ili je zgodna kao i ona. Ja nisam baš bio nešto siguran, jer ovo su bili samo stereotipi, ali sam znao da ga obojica nismo uopće drkali kako bi bili puni sperme kad dođe subota. Dok smo pričali o Mileni mogla se vidjeti erekcija i kod jednog i kod drugoga, pa smo se međusobno sprdali. 

Jedva smo dočekali subotu i negdje oko 17 sati je došao Tibor po mene, te smo se sad obojica namirisani kao da smo razbili nekoliko boca parfema i uvaljali se u tekućinu, pa smo otvorili prozore na autu smijući se kao blesavi na to. Stigli smo kod Milene i u dvorištu ugledali mali crveni Smart, pa smo zaključili da joj je to od frendice auto.

Ušli smo u kuću, a dočekala nas je prigušena muzika senzualnog ritma i malo prigušena svjetla.

Milena se pojavila iz dnevnog u čipkastom grudnjaku boje crnog vina, takvim gaćicama i halterima sa najlonkama boje krvi. Duga crna kosa je sad bila valovita, a štikle su odzvanjale po parketu dok nam je prilazila sa smješkom, te poljubila jednog i drugog u usta uvalivši nam svakome jezik, a na usnama su ostali tragovi njenog ruža, pa nas je uzela obojicu za ruke i povela za sobom u dnevni. Ne moramo ni govoriti kako su nam se kurčevi ukrutili od samog pogleda na nju, ali kad smo ušli u dnevni i ugledali Ivanu, Mileninu frendicu, skoro smo istovremeno svršili:

– Tibore, Mario, ovo je moja najbolja frendica Ivana i željela vas je upoznati, ali doslovno.. -rekla je pogledavši nas i šeretski se nasmješila usput nam namignuvši, ali mi nismo obraćali pažnju na nju, jer su nam se pogledi zalijepili na Ivani, a imali su i na čemu. 

Ivana je bila bujna plavuša, visoka skoro kao i Milena, ali većih sisa i bujnije guze, a bujna duga plava kosa je padala preko ramena. Ustala je i nasmješila nam se, dok su se one sise ljuljale u smaragdno zelenom čipkastom grudnjaku, uparenim gaćicama i isto takvim halterima i najlonkama, a kad nam je prišla nismo se rukovali, već nas je zagrlila i svakoga poljubila u usta. Mi smo stajali kao ukopani, a Ivana je rekla:

– Drago mi je da sam vas konačno upoznala. Milena mi je svašta napričala o vama, pa jedva čekam da se raskomotite.. -rekla je pokazavši na naše hlače, košulje i cipele. 

Napokon smo se trgli i brzo poskidali sve sa sebe, te smo sad potpuno goli stajali sa uzdignutim kurčevima nasred dnevnog, a Ivana se okrenula Mileni koja se smješkala i samo joj rekla:

– Draga moja bila si u pravu.. ima toga dovoljno za obje.. -te joj prišla i zažvalila ju, a onda se razdvojile, te nam pokazale da sjednemo na trosjed. 

Čim smo se smjetili na trosjed one su klekle ispred nas, tj Milena ispred Tibora, a Ivana ispred mene, te nisu gubile vrijeme, već su se bacile na naše napete kurčeve. Ivana nije imala problema sa gutanjem mog kurca kao Milene i ubrzo je cijeli nestao u njenim ustima. Usput mi je mijesila jaja, pa sam uživao kao nikad do sada i pogledao prema Tiboru i Mileni. I tamo je bila ista situacija, samo što se Tibor posve prepustio Mileni i sad je bio zavaljen u trosjedu dok se Milena ustima nabijala na njegov kurac. Ja sam pomilovao Ivanu po kosi i licu, a ona je pustila moj kurac i podigla se malo kako bi me poljubila, te sam na njenim usnama osjetio okus svoga kurca. Otkopčala si je grudnjak i skinula ga, pa uzela moj kurac između svojih sisa i počela ga trljati njima svako toliko liznuvši moj glavić. Bio sam kao očaran tim prizorom, a onda ga je opet progutala i zabila mi nokte u šupak, te sam se počeo prazniti u njena usta. Tibor se već ispraznio u Milenina i ona mu je sad lagano drkala dok je prstima i jezikom skidala spermu sa krajeva usnica. 

Nastavci<< Seks u troje sa nezasitnom Milenom i punjenje svih njenih rupica
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx