Mamu sam ulovio kako vara starog – III dio

Zaspali goli umorni,cedio se ljubavni vir i sa mene isto tako i iz nje,zrak se osecao na miris prevare.Letnja noc klizila je polako ka zori koja ju je cekala dok smo spavali.U san mi je navratio nesporazum izmedju samog mene i njega koji je zeleo samo jedno i to je uradio,sta dalje.

Mamu sam ulovio kako vara starog – II dio

Probudio sam se pred zoru,svitanje je ulazilo na prstima tame koja se razilazila kao i moja pamet,nisam vise znao sta da radim,nisam vise znao sta je to u meni,gledao sam ju nemo,bez reci i emocija da zalim,ne.Gledao sam ju dok je spavala,sve je bilo normalno osim nasih golih tela,koja su odavala ljubav,zabranjenu na stranicama zivota.
Disala je polako,osecao sam umor sa njenih usana,mozda je nesto i sanjala,neverujem sve to sto je vec dozivela ili je opet negde u necijem zagrljaju koji nezno prisvaja za sebe a ja iz ugla tame gledam svu tu stras koja se ledi u venama osim jedne koja gori.Gledao sam pobedu srama koji se borio samnom a ja se predao,gledao sam te obline rasute po krevetu i njene kose razbacane kao divlje ruze.Gledao sam njene duge noge i vaginu koja je jos uvek bila sasvim malo otvorena i vlazna,pozeleo sam da ju opet okusim ali nisam hteo da ju budim.Neerovatno,ali polako mi se dizao,izdajnik roda koji mi je dva,tri ili cetri puta vec jebao ono u sta gledam sa ponosom ne sa stidom jer ga vise nemam.

Poceo sam iz igre da lagano drkam,neznam sve je bilo spojeno,zjenice moje u njenoj vagini su uzivale dok je ruka navlacila njega koji je zeleo nesto vise ali nisam hteo da ju budim.Kao da je u snu osetila da ju pogledom milujem,polako je rasirila svoje lepe noge.Gledao sam taj prizor koji mi je puls poterao preko 150 u minuti kao da sam trcao.Nisam mogao da odolim,jezik je sam u nju usao,osetio sam dubok uzdah iza sna,promesala je guzom i izgovorila dve reci,joj Boboooooooooo.
Probudjena u slasti koja se topila koju je stvarala njena mirisna vagina,ljubio sam ju dugo vise nego 20 minuta sam joj lizao picku,gruba rec al pali.
Polu spavajuci,tesko je disala,zelela je mirno da ode u san neznosti,rekao sam joj tiho,zelis li vise od ovoga a ko nemozes,nemoras,veceras cemo nastaviti.Ne,ne samo me ljubi,lepo mi je samo me ljubiiiiii,joj Bobooooooo,ljubi je joj.

Mesala je kukovima tako da me zarila tako da sam od neke lepote neopisive poceo da curim neke kapi su izlazile iz njega,trzao je od plahtu zeleo unutra ali nisam mu dao.

Milujuci joj grudi na kojima su se bradavice ukrutale,malo sam presao da ih ovlazim usnama sa kojih se cedio sok vagine,uzdisala je duboko,govorila neke reci kroz zadovoljstvo.Osetio se tren kad je zena svesna da uziva i da to nije san i zelja za kojom je ceznula celi zivot,nije ona bila kriva a nisam ni ja.Polako sam posustajao,zeleci da ju odmorim da ju ostavim na miru,legao sam kraj nje,duboko je uzdisala,zmirila je,usne su joj bile crvene.
Dosta je bilo,spavaj andjele,spavaj.Pokrio sam njeno vlazno telo plahtom ispod koje su se nazirale bradavice,i dalje je disala duboko,ali sve slabije i slabije.Utonula je ponovo u san,sladak san koji se ukazivao i palio te gasio,to je zelela,ali ne samnom ali tako se dogodilo i to je prihvatila.Pogresno ali,uvek ono ali,to nam zivot cini.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
15 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Romana
Romana
Guest
8. svibnja 2021. 15:59

Ovo je vec glupo…moja prica 2 nije objavljena a treca spremna…

Romana
Romana
Guest
Reply to  pusica
10. svibnja 2021. 16:58

Hvala.napisacu treci bljutavi deo…nadam se da ce se svideti..

Denis
Denis
Reply to  Romana
11. svibnja 2021. 02:22

Ako želiš imati poštenu priču, onda dođi kod mene da te napumpam, pa ćeš se moći pohvaliti.

Romana
Romana
Guest
Reply to  Denis
13. svibnja 2021. 14:43

Mmmm..kako bi me..

Denis
Denis
Reply to  Romana
21. svibnja 2021. 02:20

Na javnom mjestu.

Romana
Romana
Guest
Reply to  Denis
21. svibnja 2021. 15:08

Tesko bice..pogotovu na javnim mestima..malo sam drugacija

Bader
Bader
Guest
Reply to  Romana
24. svibnja 2021. 08:44

Osećam da si ti za ono-slow motion, dodir, usne, što kažu čist filing, erotika, ne pornografija…

Romana
Romana
Guest
Reply to  Bader
26. svibnja 2021. 02:20

Nekad bilo..sad moze sve….

kuronja
kuronja
Guest
Reply to  Romana
15. lipnja 2021. 23:29

Romana jel volis da pušiš

Romana
Romana
Guest
Reply to  kuronja
16. lipnja 2021. 06:05

Kako mi dodje…volim sve od onda..

Bader
Bader
Guest
Reply to  Romana
18. lipnja 2021. 01:33

Znači sa svega je spala fasada i ostao je suvi sex… To je ustvari transformacija iz žene u ženKu. Ali vrlo često se dešava da bas tada žen(k)a pruža vrhunski sex…

Romana
Romana
Guest
Reply to  Bader
18. lipnja 2021. 16:34

Ne.jednostavmo mi doslo.postala sam perverzna i jednostavno hocu da probam sve…

Bader
Bader
Guest
Reply to  Romana
19. lipnja 2021. 20:08

To se zaista dešava i meni-tačnije već se desilo, tako da i ja hoću da probam sve, mada ne mislim da sam perverzan. Jednostavno taj klasičan sex zaista je postao bukvalno dosadan. Moja bivša nikad nije razumela kad joj kažem da nekad tako slatko izdrkam uz neke maštarije i da to bude lepše nego redovan sex koji imamo…

Eldin
Eldin
Guest
15. studenoga 2023. 15:19

Želim jebati Romanu

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
15
0
Ostavi svoj komentarx