Muž me dao na redaljku

Lezala sam na krevetu, na ledjima, potpuno gola. Ruke i noge su mi bile zavezane za konstrukciju kreveta. Oci su mi bile zavezane mekanom, svilenom maramom. Usi su mi bile zacepljene vunenim cupavim slusalicama. U potpunom mraku i tisini, gola i potpuno raskrecena lezala sam tako neko vrijeme, cinilo mi se dugo, ali mozda je to samo bila iluzija izazvana uzbudjenjem i strahom koji sam osjecala. Srce mi je lupalo glasno i brzo u grudima, ubrzano sam disala, gotovo sam osjecala adrenalin u venama. Koliko god sam bila uplasena nepoznatoga, situacija u kojoj sam bila pomalo me i uzbudjivala.

Osjetila sam kako se nesto mice u blizini moje glave, pomicanje zraka koje je pomilovalo kozu moga lica, kao da mi se netko priblizilo. Zatim sam osjetila nesto tvrdo na celu, tvrdo i pomalo mokro. Naravno, odmah sam shvatila da je netko naslonio tvrdi, nabrekli kurac na moje celo. Lagano ga je povlacio lijevo i desno, razmazujuci ljepljivi sekret. Osjetila sam kako se krevet oko moje glave udubljuje, kao da se netko spustio na koljena tik iznad moje glave. Osjetila sam kako mi kurcem sad prelazi preko nosa i naslanja mi ga na usnice.

Necija ruka uhvatila me za bradu i lagano mi stisla lice, tjerajuci me da otvorim usta. Shvatila sam da su u sobi samnom barem dvije osobe, jer ta ruka nije nikako mogla pripadati vlasniku kurca kojeg mi je poceo lagano stiskati i gurati medju usnice. Usta su mi se, pod pritiskom ruke, otvorila i dozvolila kurcu da sklizne unutra. Osjetila sam kako me dlacice skaklju po nosu dok mi kurac ulazi dublje u usta i klizi niz jezik. Pocela sam ga njezno sisati.

Sad sam vec osjetila nekoliko pari ruku kako mi miluju, gnjece i stiskaju grudi, trbuh, medjunozje. Cinilo mi se da je u prostoriji barem cetvero ljudi. Koliko god sve to skupa bilo zastrasujuce, osjecala sam kako se sve vise uzbudjujem i vlazim, pocela sam ubrzanije disati i izvijati tijelo pod njihovim dodirima. Nije dugo trebalo da osjetim dlanove i prste na vlaznoj i sve toplijoj pickici.

Kurac koji sam imala u ustima narastao je i potpuno otvrdnuo. Klizio mi je medju stisnutim usnicama unutra-van, dok sam ga sisala i milovala jezikom, sve brze i strastvenije. Voljela sam pusiti kurac, a cinjenica da nisam znala kome pripada i da je samo jedan od nekoliko koji me zeljno ocekuju uskoro, potpuno me izbezumila. Pusila sam ga kao prava, gladna kujica i nije mu dugo trebalo, poceo se trzati i prazniti u moje grlo. Gutala sam toplu, ljepljivu spermu i sisala mu kurac sve dok se nije potpuno ispraznio i iskliznuo iz mojih usta. Brzo ga je zamijenio drugi, deblji i potpuno spreman.

S druge strane kreveta, osjetila sam kako se netko popeo na mene i poceo trljati svoj tvrdi kurac po mojoj pickici. Nije bio bas njezan, naslonio ga je na ulaz i jednim, jakim i brzim trzajem gurnuo do kraja. Usta su mi bila zacepljena drugim kurcem, tako da nisam vrisnula, ali sam pomalo zagrizla kurac, sto je vlasnika potpuno izludilo i zabio mi ga je do grla, dok mi dlakava jaja nisu zacepila nos. Bila sam nataknuta na dva tvrda, debela kurca koji su se nizmjenice nabijali u mene, jedan u usta, drugi u pickicu. Jebali su me zestoko, gotovo brutalno, dok su me jos 2 para ruku stiskala po grudima i stipali mi bradavice.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Mario
Mario
Guest
22. siječnja 2021. 18:01

Ovakvo nesto moram da pripremim mojoj zeni.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx