Moja mama puši ciganski kurac (Kumstvo sa Romima, priča moje majke 3)

Otvorila sam vrata i tu ispred mene, stajao je mali Suad. Bio je pomalo nervozan, sa knjigom ispod miške. Dogovorili smo se da nastavim da mu i dalje pomažem oko matematike. Ovoga puta, pozvala sam ga kod nas u kuću, samog, bez drugara. Lakše se uči jedan na jedan….

Kumstvo sa Romima – Mamina priča 2

– Suade, lepo od tebe što si tačan.

Gledao me je nervozno, spuštao pogled. Imala sam osmeh na licu, plave oči i plavu talasastu kosu koja je padala na poprilični dekolte mojih bujnih, kao mleko belih petica. Namerno sam ostavila dva dugmeta na prednjem delu haljine otkopčana, da se vidi pomalo sto plavi brushalter. Kako sam već rekla…providni.
Uvela sam ga unutra a tišina je mogla da se seče nožem.

Smestila sam ga za sto u sobi. Seo je i stavio knjigu, a ja sam mu supala sok, levom rukom ga obgrlivši oko levog ramena, desnom sipajući u čašu taman da ga pritisnem svojim bujnim grudima.
Gledla sam njegov preplanuli vrat, i lepo, tamno lice. Pogledala sam ga, onako iz blizine, pitavši ga da li mu je Ok sok. Samo da što duže osetim onaj miris romskog tela, koji iako mlad, sada već jasno ima….pomešan za blagim mirisom znoja….

Sela sam na čelo stola, da mi bude sa leve strane… izmakla sam se tako od stola, dovoljno da kada prekrstim nogu, lagana letnja haljina sklizne sa moje butine i pokaže moje noge obavijene svetlo plavom najlonkom i dovoljno da pokaže malo moje bele butine, tik iznad čarape….

Suad me je pogeldao ispod oka, onako nevino kao mladić što ume da pogleda, a opet pun želje….. Znam, video je on daleko više, video kako se jebem sa njegovim ocem i primam i kurac i romsku spremu njegovog oca, istu onu spremu koaj je njega napravila i koja je toliko puta bila i u njegovoj majci i u meni…..

Ali sada me vidi tako blizu….. Oseća miris parfema koji sam stavila….

Pričala sam mu, pokazivala zadatak, ponekad se nagnuvši napred da ima pogleda na moje bele grudi … Suad nije gledao ništa drugo… mucao je pomalo, ništa niej pratio… bezobraznik jedan…
Želela sam da ispred sebe ima belu, rasnu i zrelu ženu, damu u svom pogledu, napirlitanu, utegnutu. Želele sam da tom mom kumčetu priuštim ono što je vrhunac želje svakog Roma… sredjena, uredjena bela žena, što im je nažalost nedostižan san… I svaka bela žena trebala bu da iz osećaja odgovornosti priušti po nekom slatkom Rumu užitak posedovanja bele žene…da vodi ljubav sa njom, da ga makar uzjaže negde u WC-u na brzaka, ako baš ne može da vodi ljubav sa njim, ali obavezno, obavezno da priušti svom romskom ljubavniku, jebaču ili potpuno nepoznato, romu onu slast pražnjenja njegovih romskih jaja duboko u njenu matericu, da ona sebi ispuni svoju društvenu obavezu pomoći ljudima iz uskraćenih manjima baš primanjem romske, ciganske, kako hoćete sperme, semena u sebe….

bela žena treba da primi u sebe ušpricanu romsku spermu….

Otižla sam malo daleko….. ali pogeldala sam tada Suada i videla da rukom prije svoje medjunožje…..

– Suade sine (tada sam počela da upotrebljavam tu reč iz milošte)…Suade sine, pa šta ti je… boli li te nešto?
– Ništa kumo, ne boli me… i zacrveneo se pomalo…. -Samo… izvini kumo, malo mi je neprijatno…..

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Neko69
Neko69
7. rujna 2020. 18:36

Samo nastavi sa ovim pricama odlicne su??

milojko
milojko
Guest
Reply to  Neko69
4. srpnja 2021. 12:04

sta volis drug

milojko
milojko
Guest
4. srpnja 2021. 12:04

super su

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
3
0
Ostavi svoj komentarx