Miodrag 4

Nije bilo gotovo. Ja sam po dogovoru, morao još jednom da odem kod Miodragove žene Jasmine, da završim ono što sam započeo – da je oplodim, da joj napravim dete, jer on to nije mogao. Mene je čudilo, kako je moguće da takav primerak mužjaka, sa takvim kurcem, ima takav problem, nedovoljno pokretljive spermatozoide. Osećao sam čak i blagi ponos, jer sam ja taj koji može da je oplodi.

Miodrag 3

Došao sam ovoga puta sam pred njihovu kuću, već u prvi sumrak. Na vratima me je dočekao Miodrag i uveo u kuću uz pitanje zašto i moja Lidija nije došla. Odgovorio sam da je umorna i da čuva decu kod kuće. Nešto mi je odgovorio nerazumljivo, nisam obratio pažnju i ušao sam unutra, pozdravio se i poljubio sa Jasminom, odevenoj u tesan šorc i majicu na bratele. Iako uopšte nije bila mršava i idealno zgodna, bila je vrlo erotična tako obučena. Na pamet mi je pala figura Vilendorfske venere, koja je važila za simbol plodnosti, iako bi po današnjim merilima ona bila prilična bucka.

Miodrag je na brzinu rekao:
“Neću da vam smetam, opustite se i završite ono zbog čega ste tu…”

Nakon toga je izašao uz pozdrav.

Jasmina i ja smo ostali sami. Popili smo piće, meni je nasula viski do pola čaše, a sebi džin-tonik. Prokomentarisao sam da mi je previše viskija nalila, a ona se blago nasmejala i rekla da će mi možda trebati. Posle par minuta ćaskanja, prišla mi je i počela da mi dira i steže kurac koji je polako počeo da raste. Ja sam joj odgovorio, tako što sam najpre preko unutrašnje strane njene butine, kroz tesan šorc prstima dopro do njenih usmina. Odmah mi se glava našla među njenim nogama, skinuo sam joj šorc i počeo da ližem njenu ružičastu pičku, sa nešto punijim usminama. Jezik mi je bio najpre na klitorisu , zatim na otvoru vulve i završio je na njenom guznom otvoru. Rekla je da to lepo radim, ali da je ne ljubim ni slučajno više u usta. Požurivala me je da joj ga stavim, jer je dovoljno napaljena i hoće da završimo to pre nego što se Miodrag vrati. Odmah sam joj ga nabio u misionarskoj pozi, ona je počela da meša i da uzdiše, što me je dodatno palilo, pa sam počeo da jebem sve jače i brže. Noge je podigla na moja ramena i rekla:

“Ajde brže me jebi, svršavaj šonjo.”

Kada je to rekla, još više sam se uzbudio i posle nekoliko ubadanja kurcem, svršio sam.

“Kako ti je bilo?” pitao sam.
“Lepo, pusti to, važno je da smo završili posao.”
“Kako to misliš, zar ti nije zaista bilo lepo?”

Pogledala me je i rekla:
“Da ti kažem nešto, da me jebeš bez prestanka tri dana, ne bih svršila s tobom, jer si šonja, kukavica, nikakav muškarac… Šta misliš, zašto se tvoja žena jebe i onako svršava sa mojim mužem? Ti si možda dobar čovek, ali to žene ne uzbuđuje. Uzbuđuju ih ovakvi kao Miodrag, opasni, hrabri, a takvi imaju i pare, a ako nemaju mogu da otmu. Tvoja Lidija je pre nekoliko godina htela da se uda za Miodraga, ali je on ostavio, jer je za njega ona bila samo kurva, koju je nabacivao svojim drugarima…

Rating: 4.8/5. From 320 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare