Moju suprugu su ispred mene rasturali puna 2 sata

U braku smo 17 godina , jako se volimo i jako smo napaljeni jedno na drugo.
Odlučili smo da sebe častimo krstarenjem oko Južne Amerike.

Ukrcali smo se na ogroman i jako luksuzan brod na kom planiramo da provedemo sledeće tri sedmice.
Isplovili smo i prva dva dana smo pregledali sve šta se moglo videti na brodu i onda se zamislili da možda nismo pogrešili jer nam je bilo pomalo monotono.

Četvrti dan je prošao i posle večere smo prošetali po donjoj palubi.
Moja Marijana je u svojoj 37. g. Izgledala jako izazovno sa svojih 180 cm visine , lepim dugim nogama , jako dobrim dupetom i neverovatno izazovnim pogledom.
Meni se i posle 20 g. Našeg sexa trenutno ukrućivao kurac pri samoj pomisli na nju.
Često sam primećivao dok šetamo ulicom puno mladje muškarce kako je proždiru pogledom.

To mi nije smetalo jer sam znao da me ne vara iako je nezasita u krevetu.
Te večeri se lagano obukla jer je bilo jako toplo. Na sebi je imala laganu i jako providnu usku haljinicu pripijenu uz telo . Ispod je imala samo tange koje inače uvijek na moj nagovor nosi i brus u boji kože . Ja sam malo zastao da je vidim kako zavodnički njiše kukovima dok ide na visokim potpeticama prema pramcu broda.
Svakim korakom su se ucrtavale tange na njenom izazovnom dupetu i to me je jako napalilo.
Krenuo sam za njom , uhvatio je za ruku i seli smo za stolom jednog bara koji je bio pred zatvaranje jer je inače sastavni deo jednog od bazena. Barmen je bio jako lep i visok crnac a njegov kolega kelner lepo gradjen belac koji je pospremao inventar.

Prišao nam je kelner koji nas je na lošem engleskom ljubazno upitao šta zelimo za piće jer zatvaraju. Naručili smo vino i i dok se udaljavao učinilo nam se da pevuši neku našu pesmu.
Ispostavilo se da je iz Splita i predstavio nam se kao Mate. Pozvali smo ga da sa nama popije piće , a kad su isključili svetla i njegovog kolegu .

Ja i Marijana smo ispili bocu crnog vina a njih dvijica po neki energetski napitak. Pitao sam ih zašto to piju , a Mate je odgovorio da će im možda trebati snage za večeras.

Marijana je verovatno od vina a malo i od opuštenog razgovora slobodnije sela i meni malo neočekivano postavila pitanje gde bi trošili tu snagu. Mate je odmah odgovorio da bi najradije snagu potrošio sa njom na šta se ona od srca nasmejala. Ja u trenu nisam mogao da dodjem sebi , a najviše od reakcije moje verne žene. On kaže da bi trošio snagu sa njom , a ona se na to smeje. Mate je video da sam pocrveneo i kaže da se šali , ali takodje kaže da sam srećan čovek kad pored sebe imam tako lepu ženu. Smirio sam se i nastavili smo razgovor oko noćnog provoda na brodu i naš barmen po imenu Karim nam reče da oni vole ići u jedan mali klub na trećem spratu gde pustaju laganu latino muziku i ima više zrelih žena nego muškaraca.

Karim reče da je najbolje tamo ući tek posle ponoći kad se napuni a svi se opuste od alkohola i igre , a zbog uskog prostora se svi diraju telima . Marijana mi kaže da moramo ići tamo jer mora da je dobro čim Karim ide često tamo. Odmah mi je bilo jasno da su se mojoj voljenoj svidela ova dvojica a na neki način me pomisao na to uzbudjivala. Daleko od kuće sa potpunim neznancima moja verna žena flertuje.

Marijana je primetila da je meni neprijatno i strasno me pred njima poljubila i šapnula u uvo da ne brinem , pa mi samo razgovaramo a inače nema veze došli smo da se provedemo.
Njeno ponašanje mi je bilo čudno a na neki način me uzbudjivalo i tada primetim da mi je postalo tesno u gaćama. Ona ustaje i ide prema baru da uzme vode i naginje se preko šanka da bi dohvatila čašu. Kakva je to bila slika , ona je namerno ustala da bi izazivala jer je jako izazovno isturila dupe kad se nagla preko šanka da bi dohvatila čašu.
Mate je ustao da pomogne i stao pored nje da dohvati čašu a drugom rukom je «prijateljski» lagano prešao od struka preko dupeta i nazad.

Ispila je čašu koju joj je natočio i gledala ga potpuno opušteno ravno u oči.
Vratila se za naš sto i ja sam je pitao što to radi a začudo nisam bio nimalo ljut , na što mi je samo rekla «opusti se dragi , još me nisu pojebali” i opet se nasmejala.
Dali zbog druge flaše vina ili zbog nečeg drugog to me nije pogodilo nego naprotiv to me je jako napalilo.

Ipak pomislih , bolje da idemo jer kako je krenulo bit će svašta.
Ja ustajem a zamnom malo nevoljno i Marijana . zahvaljujem se na društvu i krećemo prema našoj kabini na petom nivou.

Ona me je uhvatila pod ruku i krenuli smo. Dok smo išli ona se okrenula prema njima i na moje zaprepaštenje je tako jebozovno oblizala usne da mi je odmah bilo jasno da želi još druženja sa njima. Oni su naravno odmah ustali i ponudili da nas isprate na što sam rekao da nema potrebe ali me je Marijana prekinula i rekla što da ne. Došli smo do vrata kabine , otvorio sam vrata i taman da se pozdravim sa njima a ona ih zove na piće kod nas.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Mario
Mario
22. siječnja 2021. 17:07

Ja bih mojoj voleo da pripremim nesto ovako. Super prica, Jedva cemam da je iznenadim.

Kvisko
Kvisko
23. siječnja 2021. 00:09

Jedva cekam nastavak,uhh kako volim tako vragolaste supruge 😊