Bio sam mamin maser, terapeut i jebač 4. Dio

Banjskim liječenjem okončan je majčin oporavak. Bila je prezadovoljna. Vratili smo se u svoj grad, dobila je preporuke koliko i kako dnevno da vježba, da hoda, da na odvoji dvije sedmice za more…

Bio sam mamin maser, terapeut i jebač – 3. Dio

Tog ljeta sam položio prijemni za DIF u susjednom gradu. Moja želja se ispunila, moram dati sve od sebe da postanem profesor fizičkog vaspitanja.

Imao sam većinu predispozicija. Bio sam odličan učenik, brzo sam shvatao sve teoretske zadatke, a volio sam sport. Fudbal, košarka,odbojka, trčanje i plivanje su mi bili omiljeni, mada sam se odlično snalazio i u borilačkim vještinama.

Došao je otac, sam , i za divno čudo proveo dvije sedmice sa nama. Potpuno sam siguran da su imali žestok svake noći, pa i danju. Čuo sam ih, a i majka je, mora se priznati, dosta bučna. Pogotovo kad prima kurac i kad svršava.

Otišli smo sve troje u Banja Luku, prelijep grad, po mnogima najljepši. Našli smo stan u jednom soliteru u Boriku. Imao je sve, sobu, kuhinju, balkon toalet. Odmah sam se preselio, pustivši roditelje da nakon toliko godina uživaju jedno u drugome.

Otac se vratio, majka je cvijetala. Ćale joj je popunio i bankovske kartice, a i ja sam dobio dovoljno za čitavu godinu. I to da se ne ustežem.Majka je iznajmila svoj salon, a ona se bavila nekim kataloškim prodajama i nabavkom frizerske opreme i kozmetike. Registrovala je svoj d.o.o. sa maloprodajom i veleprodajom. Pronašla je sebe u tom poslu. Vidjelo se i po promjeni u stajlingu, od naočala do potpetica na obući.

Nije imala ni grama viška, bila je utegnuta seksi žena, prijatnog izgleda, u krevetu prava mačka.
Počela su predavanja, čvrsto sam odlučio da ne gubim vrijeme, imao sam sve predispozicije da budem odličan student, i bio sam.

Majku nisam vidio pola mjeseca. Nazvala me je i najavila dolazak u petak popodne. Rekla mi je da budem sam, da me slučajno ne bi našla sa nekom curicom. Ko fol se šalila, a iz njenih riječi izbijala je naredba.
I bio sam sam, napucan, izbrijan, zagorio, željan pičke.

Čim su se ulazna vrata zatvorila za njom uslijedio je snažan zagrljaj, dug poljubac, a potom je njena ruka potražila sinov kurac. Želim da se uvjerim da ga kakva kurvica nije iscijedila. To želi. Želim da ti pičkicom čestitam početak studija i život u novom stanu.

Za nekoliko minuta bili smo potpuno goli. Tako smo i najslobodniji. Ja sam pio karamut, najljepšu rakiju kruškovaču, ali i jednu od najjačih. Donio sam tri litre od prijatelja iz djedovog sela. I mama je gucnula malo karamuta, stresla se i rekla uh ali je ovo jako.

Kurac mi je bio dignut, glavić je stršio prema mami. Prosula je nekoliko kapi karamuta po glaviću, klekla i sve oblizala.
-A sada će moj student mami da ljubi pičkicu. Tvoj tata to ne praktikuje, željna sam tvoga jezika, reče mama.
Tako je i bilo, Jebali smo se žestoko, bez straha što smo bučni, bez kočnica i bez gledanja na sat. I tako cijeli vikend. I tako cijelo vrijeme studija. A onda sam diplomirao.

Počeo sam ubrzo volontirati u jednoj srednjoj školi, u slobodno vrijeme bio sam pomoćni trener pionirima u jednom fudbalskom klubu. I sve je išlo kao po loju, kako reče moj omiljeni muzičar Bora Čorba. A onda naiđoh na nju, Ninu, djevojku i ženu mog života. Tako sam tad mislio. Nina je bila na polovini studija ekonomije.Bila je prava ljepotica, odličan student. Primio sam je kod sebe i oslobodio plaćanja stanarine.Nina je u Banja Luku došla iz Doboja. Bila je super jebačica,izluđivala me, uvijek je željela još i još.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx