Please wait...

Miodrag

Da krenem od početka. Posle dve godine braka, moja supruga je otišla na nekoliko dana kod roditelja u grad udaljen stotinak kilomatara od mesta gde smo živeli. Već smo imali jednogodišnjeg sina, koje je sa majkom otišo u posetu baki i deki.

Posle nekih nedelju dana, moja supruga se vratila, a pre toga mi je javila da dolazi kolima sa maminim kolegom s posla, da se ne bi klatila četiri sata vozom. Posle nedelju dana posta, odmah sa vrata sam navalio na moju dragu da je što pre pojebem. Ona je negodivala i pravdala se da je umorna, ali sam ja bio uporan i odneo je u spavaću sobu, a malog sam dao ostavio da se igra u dnevnoj sobi. Imao je oko godinu dana i već je voleo da gleda crtane filmove na videu. Elem bacim ja moju lepu i zgodnu ženicu na bračni krevet i odmah navalim da je obrađujem prstima i da ližem njenu lepu dlakavu mačkicu. Neobično mi je bilo što je već bila dosta vlažna, a kada sam počeo da je ližem dole, postalo mi je jasno i zašto. Moja draga ženica je bila puna sperme, naravno ne moje. Ja sam zastao i pogledao je začuđeno. Zacrvenela se u momentu i bilo nam je jasno da sada sledi neprijatan razgovor. Pitao sam je ko je dovezao. Napravila je malu pauzu, pridigla se i rekla mi da je dovezao njen bivši momak, sa kojim se zabavljala pre mene, tokom srednje škole. Ona i ja smo se inače upoznali na fakultetu u mom gradu, a ona je pre toga živela u jednom manjem mestu u istočnoj Srbiji.

Rekao sam joj da je vreme da budemo iskreni i da od toga zavisi da li ćemo ostati zajedno.
“Da čujem, kreni od početka ili od kraja , kako hoćeš….”

Ona je počela od kraja, ali sam ja hteo celu priču. Ispričala mi je kako su se jebali usput i to nedaleko od našeg grada, dok je i moj jednogodišnji sin bio u kolima. Rekla je da su samo skrenuli sa glavnog puta, da je on izveo iz auta i jebao pored auta protiv njene volje. Pitao sam je zašto nije spermu izbacila, a ona mi je rekla da on uvek obilno svršava, a da nije mogla da piški posle seksa.

“U redu, koliko to traje?” pitao sam, računajući u sebi da je skoro svaki mesec ili dva našeg braka, išla u posetu roditeljima.
“Ne znam kako da ti kažem… Nikada nije ni prestajalo” rekla je i oborila pogled.

Rekao sam joj tada da je možda neću ostaviti, ali da mora da mi ispriča celu priču od početka. Iskrenost može da doprinese rešavanju ove situacije. Rekla je plačnim glasom, da me voli i da ne želi da se rastanemo. Ja sam odgovorio da i ja nju volim i da ni ja ne želim rastavu. Tek smo započeli naš brak, dobili sina, daleko smo od tog grada greha, možda prevaziđemo ovu aferu.

“Počni…” rekoh.

“Kada sam imala šesnaest godina i išla u prvi razred srednje škole, jednog dana sam posle drugog časa u prepodnevnoj smeni, otišla sa časova, jer smo gubili dva časa. Ja sam krenula kući, jer sam zaboravila neku knjigu za sledeći čas. Kada sam ušla u kuću, čula sam jauke i zapomaganje moje majke iz sobe. Mislila sam da joj nije dobro i utrčala sam u sobu, a moju majku je neki krupan čovek snažnim udarcima jebao i zakucavao u bračni krevet mojih roditelja. Ona je nogama obgrlila tog čoveka i glasno odgovarala na njegovo ubadanje. Sve mi je odmah bilo jasno. Ja sam već bila izgubila nevinost tog leta sa momkom iz mog sela, sa kojim sam se zabavljala. Mi smo često išli u naše selo, gotovo svakog vikenda, momak dve godine stariji od mene mi se sviđao i želela sam da sa njim upoznam svet seksa…. Da se vratim na priču, kada sam ja upala u sobu, moja majka se trgla i zgrabila čaršav da se pokrije. Muškarac se okrenuo prema meni, nije imao čime da se pokrije i dobro sam videla njegovu alatku u punoj veličini. Debljina alatke je bila ono što sam sa ćuđenjem zagledala. Istrčala sam odmah iz sobe i otišla u školu. Bila sam i začuđena i besna, ali i pomalo zadivljena debljinom kurca koji sam upravo videla. Bio je uspravljen nagore, debeo kao moja ruka i blago povijen naviše, sa neočekivano velikim glavićem. Momak koji je mene jebao, imao je mnogo tanji i nekako nije bio taka, bio je malo povijen u stranu. Ovo čudo je izgledalo sasvim drugačije. Inače mama je mene rodila sa sedamnaest godina i kada se ovo desilo, imala je 34 godine. Bila je vrlo lepa, nežna, devojačkog lica i sitne građe. Bila je vrlo privlačna, a moj otac je takođe bio lep i privlačan muškarac. Ali, eto, đavo ne spava.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare