Mlada ljubavnica dovela nam je mladu prijateljicu u krevet

Konačno sam nakon dva tjedna uspio dogovoriti se sa Doli da se nađemo. Problem su bile moje obaveze na sudu i njen fakultet, pa nam je trebalo da se uskladimo. 

Došao sam kod nje u stan, a ona mi je otvorila i odmah mi se bacila u zagrljaj, pa sam ju praktički odnio na sebi u sobu. Bila je potpuno gola, pa mi se kurac već digao dok sam ju nosio preko stana do sobe.

Legla je na krevet gledajući me dok sam se skidao, a kad sam skinuo bokserice i moj kurac se lagano zanjihao tvrd i uspravan samo se oblizala. Mislim, nakon par videa koja mi je poslala i ja sam bio napaljen, a pogotovo nakon onoga kojeg mi je poslala sa svojom cimericom gdje su jedna drugu lizale i bušile sa enormnim vibratorima, pa sam ga jedva čekao zabiti u njenu picu. 

Njena obrijana i mokra pica je gledala u mene između njenih širom raširenih nogu, pa sam kleknuo na krevet između njih i sagnuo se, te ju počeo lizati. Uzdisala je i stavila mi svoje noge na leđa, a ja sam zadigao njenu guzu u zrak, pa sam joj lizao duboko u picu, a nosom sam trljao klit. Stenjala je dok su iz njene pice curili sokovi, a ja ih skupljao jezikom.

Zatim sam se uspravio i privukao ju bliže k sebi, pa sam joj zabio kurac u picu do kraja, a ona je zajecala, ali je odmah nastavila dahtati i promrmljala je:

Toooo.. . jebi svoju malu droljicu.. . mmmm.. rasturi ju.. 

Držao sam ju za guzu i navlačio na svoj kurac, a ona je svoje duge noge stavila na moja remena, pa sam joj sad ulazio do kraja i jajima lupao po guzi. Nije nam trebalo dugo i nakon nešto manje od pet minuta počeo sam prazniti svoja jaja u njenu picu. Trzao sam se kao da sam spojen na struju, a Doli me stiskala svojom picom i nisam mogao micati kurac iz nje. 

Napokon je popustila, a čim sam ga izvadio skočila je sa kreveta i otvorila ladicu ormarića kraj kreveta i izvukla nekakvu tubicu, pa mi ju dodala. Pogledao sam i vidio da je to lubrikant, a kad sam ga otvorio osjetio se miris jagode. Prišla mi je i zagrlila me, te šapnula:

Želim da me izjebeš u šupak.. i da mi ga rasturiš da ne mogu sjediti barem dva dana na guzici

Mmm.. zvuči divno -rekao sam sa smješkom dok mi se kurac ponovo dizao. 

Ona se brzo legla na trbuh i raširila noge, a ja sam kleknuo između njenih nogu i počo joj cijediti lubrikant između guzova, pa sam počeo ulaziti sa prstom u šupčić, a sad mi uopće nije pružala otpor, pa sam ju uskoro širio sa dva prsta i dodavao lubrikanta unutra. Zatim sam si namazao kurac, pa je sad fino mirišao po jagodama, a Doli je prokomentirala:

Sad bi ga mogla pojesti.

Bez brige, to češ kasnije.. -nasmješio sam se i lagano ju pljesnuo po guzici, a ona je veselo ciknula. 

Primakao sam kurac njenom šupku, izvadio prste iz njega i gurnuo ga unutra. Zastenjala je glasno, a ja sam ju primio za bokove i počeo joj ga zabijati svom snagom. Dahtala je i stiskala šake sa plahtom između prstiju, a sise su joj lupale po krevetu. Jecala je kad bih joj ga zabio dublje, a guzica joj je postajala sve crvenija kako sam ju stiskao rukama. Trajalo je to dugo, skoro petnaestak minuta kad sam osjetio nečiju ruku na svojim jajima i nečije sise na mojim leđima. Stao sam i pogledao iza sebe, te prepoznao Dolinu cimericu sa onog videa. Utisnula mi je poljubac i šapnula:

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx