Namjestila sam svog kuratog oca najboljoj drugarici, pa smo ga vezale za krevet

Namjestila sam svog kuratog oca najboljoj drugarici, pa smo ga vezale za krevet

Imala sam želju da što prije ponovimo ono što smo uradili u Oljinom stanu. Imala sam žestoku želju i nagon da to uradimo u njihovoj spavaćoj sobi, na bračnom krevetu. Željela sam da na taj način još jače ispoljim svoju ženstvenost, zrelost i pohotu. Željela sam da budem tatina kraljica, prva dama njegovog kreveta.


Ukazala nam se šansa već za četiri dana. Radana i Mirjana otišle su u jutarnju smjenu u školu, mama je već radila u bolnici. Bilo je osam sati. Svježe istuširana obukla sam svileni ogrtač na golo tijelo i graciozno bosa pošla ka tatinoj i maminoj sobi. Bradavice su mi stršile od uzbuđenosti, pičkica mi je ovlažila. Idući hodnikom razmišljala sam kako da izvedem prvi potez.


Blago sam pokucala na vrata i čula sanjiv odgovor uđi.
Ušla sam i zatekla tatu pokrivenog do struka. Njegove maljave grudi su me dodatno uzbudile. Prišla sam bez riječi, otkrila ga i dignutom kurcu rekla dobro jutro ljepotane. Samo da ti kažem da se malecka oporavila od tvojih uboda i udaraca i da će ti se upravo sada revanširati. A onda sam uhvatila jaja i rekla, ooo, imaću šta primiti, treba me podmazati duboko unutra.


-Luda si baš do kraja, rekao je tata, tražeći mi desnom rukom razrez između guzova. I našao ga je i rekao, o pa moja slatka ćerkica je maksimalno spremna.
-Jesam tata, rekoh mu i lagano mu sjedoh na crveni glavić, koji je bio pravi kapitalac. Spuštala sam se lagano niz očev kurac i za nekoliko sekundi osjetila da je sav umeni.
-Uhhhh, ovako nešto nikad u životu nisam osjetila. Ovo je kurac, ovo je ljepota.

Tata se žmireći igrao sa mojim sisama, uzdisao je i ječao i najednom me upitao – koji ti je ovo kurac po redu ljepotice moja.
-Četvrti tata, ali sve prije tebe je već zaboravljeno.

Pojačavala sam tempo, nabijala se sve jače, željela sam da trijumfalno svršim odozgo na ocu, nabijena na njegov kurac i da ga gledam u oči.

I uslijedilo je jako svršavanje, sva sam se tresla, gledala sam ga u oči i upitala kako ti je tata, šta osjećaš.
-Osjećam da jebem najvreliju i najsočniju pičku na svijetu. Zavrištala sam od zadovoljstva i zamiješala guzom, gubila sam se. Onda sam pala po njemu i rekla , sad me jebi kako je tebi volja, i svršavaj slobodno u mene.

Vješto me je zarotirao, našla sam se na leđima, a on se znalački našao među mojim nogama. I već mu je glavić, bez pomaganja rukom bio na samom ulazu u premokru pičkicu njegove najstarije kćerke. Ušao je muževno u mene, osjetila sam neopisivo zadovoljstvo, vrisnula sam.

-Jebi me jače nego mamu i Olju. Hoću da budem tvoja pička broj 1.

I jebao me je snažno, odlućnim udarcima, a za to vrijeme moje noge i ruke su ga obavijale i milovale.
A omda je urliknuo kao lav, zakucao snažno svoju vanserijsku kurčinu u mene, izdigao i noge i ruke i sijao spermu moje dubine. I meni je nailazilo, cijepao mi je usku pičkicu, ali samo je još malo trebalo, samo dlaka pa da svršim. I upravo tata reče najbolja jebačice moja, a ja eksplodirah, glasno i žestoko.
Legli smo jedno pored drugog, tata je držao srednji prst u meni i igrao se sa pičkicom, ja sam mu dlanom pritisnula sada već mekani kurac na stomak.

Nastavci<< Namjestila sam svog kuratog oca najboljoj drugarici, a onda i sebi (Drugi dio)
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj