Mlada stanarka željna kurca

Mlada stanarka, koju je Majkl primio na stan samo pola godine nakon smrti svoje džangrizave i nikada zadovoljne žene, ničeg se nije libila. Po stanu je išla u donjem vešu, svoje intimno rublje je sušila gde god je bilo zgodnog mesta, a često se događalo da novi brus isprobava ispred velikog ogledala u predsoblju, tako da ju je on lepo video. Tako je bilo i jedne srede kada se on ranije vratio sa posla, a nju zatekao polugolu kako se šetka po kući, jer je “slobodan dan” koristila za svoje ulepšavanje.

– Majkl, kako da sada ofarbam kosu, – pitala je Suzana, stojeći ispred ogledala u donjem vešu.
– Da budem jaka plavuša ili nežna crnka? Majkl je odmeri od glave do pete, po ko zna koji put proguta pijuvačku, jer bi najradije skočio na nju da joj ljubi vrat, dug i beo, milovao male sise i zgrabio je za nabujali pičić.
– Ostani crnka. Ja više volim crnke. One su zgodnije, mada Ameri više vole sisate plavuše. Valjda zbog seksa – odgovori Majkl pa se zagnjuri u novine, kraičkom oka gledajući šta Su radi.

– Crnka, plavuša? Plavuša, crnka – brojala je zupce velikog češlja, određujući boju za svaki vrh – Oho, baš kao što si rekao, crnka. Odlično! Znači, sada ću biti crnka.
– Naravno, kada ti i bela i crna boja odlično stoje. Sada je na redu crna, zar ne – reče Majkl. Gledajući u njene sise u ogledalu, koje su se pri svakom pokretu ruke drmusale.
– Dakle, crnka. A sta ću sa ovim? Ovo me veoma brine – reče Su, okrete se Majklu i skinu gaćice do pola butina.

Majkl je pogleda pravo u oči, pa onda spusti pogled. Suzana je na pubisu i među nogama imala plave, kovrdžave dlake, skoro kao pravo runo.
– Crna kosa na glavi a plave dlake na pički! Biće pomalo smešno, zar ne Majkl? Majkl ustade, priđe joj bliže, kurac poče da mu se pokreće, a on se saže da bolje vidi.
– Ništa lakše. Imaš dve mogućnosti: obojiš i te dlake ili ih obriješ – reče joj tiho, gledajući je pravo u oči.

Nastade tajac. Su je htela da nešto kaže, al’ reči joj zastadoše u grlu. Majkl lagano pruži ruku prema njenom licu. Dozvolila mu je da je dodirne, malo se promeškoljila, a gaćice joj spadoše na pod.
– Majkl, ti si sigurno zagoreo – tiho ga je upitala.
– Ja volim žene! Ah, znaš, nisam se mnogo trudio u poslednje vreme, još sam pod stresom…
– Znam da voliš žene, a pomalo si i voajer. Znam da me gledaš kada se šetam po stanu, kada se presvlačim, kada se kupam. Zvirkaš i kada se ogledam, je li?

– Rekao sam ti: volim žene, a ti mi se sviđaš više nego i jedna u poslednjih deset godina.- odgovori Majkl i stavi joj ruke na ramena. Suzana ne reče ništa, već se okrete ogledalu. Majkl joj se približi i obema rukama prekri male dojke u brushalteru.
– I da znaš, volim ribe sa malim sisama! Kao na primer, ove tvoje! Baš su čvrste – prošaputa Majkl i priljubi joj se uz zadnjicu tako blizu, da je mogla da oseti njegov krut kurac na sebi.


– Znači, voliš ovakvu kosu? Voliš male sise? Šta još voliš kod mladih žena Majkl – upita Su, hvatajući ga desnom rukom za mesto gde se nalazio šlic na pantalonama.
– Sve, sve, sve volim kod žena, pa i kod tebe – reče joj i poče da joj steže dojke, ljubi vrat, jezikom dodiruje usnu školjku, dok je svog đoleta gurao sve više ka njoj.
– Majkl, ti si sto posto zagoreo, pa ti je potrebna dobra jebačina! Šta misliš, da ti sad malo popušim – reče brzo Suzana, ote mu se iz zagrljaja, kleče i otvori šlic na pantalonama, malo ih spusti, pa izvadi njegov kratak a debeo penis i liznu ga.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj