Please wait...

Moja djevojka je pušila nepoznatom liku na studentskoj žurci

Sve vrijeme zabavljanja sa Martinom je bilo isprepleteno manjim svađama. Ona sa svojih 20 godina i ja sa 26 smo često željeli drugačije stvari ali smo skoro uvijek pronalazili kompromise. Jedna od tih stvari su bile studentske žurke, za kojima je Martina bila luda dok su meni postale dosadne nakon što sam završio fakultet i počeo raditi. Pomalo mi je smetalo što ide jer znam dobro šta se dešavalo na tim žurkama ali nisam joj imao pravo braniti, tako da sam se oslanjao na povjerenje. Štaviše, nekada mi se sviđalo kada bih je pokupio autom ili bi došla sa žurke pomalo pijana i napaljena jer je seks bio luđački dobar. U takvim situacijama bi pristajala na neke stvari za koje mi je inače trebalo mnogo ubjeđivanja. Jednom prilikom nakon što sam je pokupio autom od njene kolegice, bila je toliko napaljena da mi je izvadila kurac u toku vožnje kroz grad i počela ga tako halapljivo obrađivati da nisam mogao čekati da stignemo do stana već smo parkirali u jedno podzemnu garažu i jebao sam je od pozada prebačenu preko haube automobila.

Uglavnom, na ovu žurku je otišla nakon neke svađe i cijelo veče mi je prošlo u brizi šta je sposobna da uradi iz ljutnje ili osvete. Uglavnom, vratila se oko pola 1. Nije bilo vidno pijana i počela se umiljavati i izvinjavati za ono od večeras. Izgledala je sjajno. Majica na bretele joj je jedva pridržavala sise. Skinula se gola i legla u krevet. Dok je ležala na meni, u jednom trenutku je rekla:

– Znaš, nešto se dogodilo večeras i znam da ćeš se naljutiti ali ne mogu to držati u sebi.

Oblio me je hladan znoj. Nastavila je priču kako ju je cijelo veče gledao neki stariji lik, preko 30 godina, ali nije prišao ni u jednom trenutku. Činilo joj se da nikoga ne poznaje jer je uglavnom sjedio za šankom i pio neku žestu.

– Bila sam u društvu Maje i Dragane pa se nisam previše ni obazirala, sve dok nisam krenula u WC. Dok sam išla prema ženskim kabinama, vidjela sam krajičkom oka da je ustao sa šanka i krenuo za mnom. Zaključala sam se u kabinu i već izvadila telefon da zovem Maju ili Draganu da odu po obezbjeđenje, međutim, nekoliko djevojaka je već bilo u WCu pa sam znala da neće ući dok su tu.

Sjedila je u kabini nekoliko trenutaka i čula da djevojke izlaze. Nekoliko sekundi kasnije, čula je da neko ulazi i zaključava vrata WCa.

– Muzika je postala tiša, udaljenija, mogla sam jasno čuti da prilazi mojoj kabini. Nakon toga je pokucao i rekao da mi je bolje da sama otvorim.

Nisam znao šta se dešava, niti sam mogao vjerovati šta slušam. Martina je i dalje ležala pored mene, ni približno uplašena kao što bi trebala biti. Nastavila je:

– Znala sam da nemam vremena nikoga da zovem i da je ogroman i da bi bez problema provalio u kabinu. Otvorila sam.

Srce mi je lupalo kao ludo.

– Sjedila sam na WC šolji i gledala kako polako ulazi. Nije izgledao prijeteće ali sam znala da bi me jednom rukom savladao ukoliko se budem bunila. Napravio je korak, zatvorio kabinu iza sebe i polako otkopčao šlic. Skamenila sam se, nisam znala da li da vičem, nisam se mogla pomjeriti od straha. Rekao mi je da ne želi da me siluje i da ukoliko želim da idem, samo trebam reći i ostaviće me na miru. Da li od straha ili alkohola, nisam željela da ode. Privukla sam ga bliže sebi. Izvadio je kurac pred moju facu. Bio je ogroman.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Miki
Miki
Guest
27. travnja 2022. 00:06

Ništa slađe nego kad znaš da te cura prevarila i primala drugi pa došla ispričala ti, i posle toga je pao žestog sex…