Hoćeš da mi kresneš prijateljicu – I dio

Maj ,prelepi prolećni mesec nad Balkanom,moja dugogodišnja devojka Dijana otišla je u posetu svojima koji žive u jednom malom gradiću nedaleko od Beograda. Mene su sprečavale obaveze oko posla tako da nisam mogao da joj se pridružim,iako sam voleo da odem tamo.Nekako je sve opuštenije i mirnije,i ne živi se brzo kao u Beogradu,ljudi su opušteniji ,a to nam je oboma prijalo. U subotu ujutro me je pozvala telefonom i rekla mi da je srela drugaricu koju nije videla još od škole,da su dva sata sedele u kafiću i i pričale i da im nije bilo dosta,jer nekad su se stalno viđale .Tanja ,kako se drugarica zvala,se odmah posle srednje škole,udala za starijeg tipa i otišla se njim preko. Vratila se pre nekog vremena,razvedena ,u kuću svojih roditelja.Našla je dečka u Beogradu. Rekla mi je da danas ide za Beograd da se vidi sa dečkom i da ako hoću možemo svo četvoro da izađemo negde ,a šta ti misliš o tome pitala me,ok nemam ništa protiv ,rekao sam. Ona će me dovesti svojim kolima tamo , a ti budi spreman oko 8 ok ,ok rekao sam.

Oko 19.30 , Dijana me pozvala sa mobilnog da mi javi da su njih dve tu za 15 min,ok ja sam spreman možemo odmah krenuti dalje.Uskoro su došle ,upoznao sam se sa Tanjom ,bila je lepa brineta ,kratke kose i smedjih očiju. Seli smo u dnevni boravak da sačekamo da se Dijana sredi. Sela je na krevet i prekrstila noge ,bila je jako zgodna ,vitka sa lepom guzom i grudima srednje veličine i kao vajanim nogama. Bila je u crnoj bodi majici sa dubokim v izrezom, koja je isticala njene grudi, toliko da sam mislio ispašće,jako kratkoj crnoj suknjici uz koju su njene savršene noge delovale još lepše i naravno cipelama na štiklu koje su celom izgledu dale još više erotskog naboja.Razmenili smo par reči uz osmeh,dok smo čekali Dijanu.

Uskoro je i Dijana izašla sređena ,u crvenoj majici ,dubokog dekoltea,bez brusa,jako vrućoj crnoj mini suknji,kao i njenim a i mojim omiljenim štiklicama sa kaišićem oko zgloba. Možemo da krenemo rekla je,ok ,samo vas dve tako izgledate da vam ja i ne trebam ,rekao sam uz osmeh,ne zezaj idemo po Mikija,Tanjinog dečka,čeka nas.

Tanja je ostavila svoj auto i krenuli smo našim,Tanja se čula sa Mikijem i ubrzo smo se našli,iznenadio sam se,Miki je bio mladić od možda dvadesetak godina,lepog izgleda ,niži od nje upadljivo,tako da je delovalo kao da mu je mama.

Dok smo se vozili ka splavu ,njih dvoje su se ljubili na zadnjem sedištu,razmenjivali reči i nežnosti,očigledno željni jedno drugog.

Na splavu je bila tiha muzika,opuštena atmosfera,seli smo u separe naručili vino .Njih dve naravno nisu mogle da se ispričaju,dok smo ja i Miki razmenili po koju reč i gledali okolo po splavu. Par puta sam mu uhvatio pogled na Dijaninim grudima ,pomislih mali bi da malo sisa izgleda,nisam mu ostao dužan, snimao sam Tanju ,bila je sex bomba. Posle nekog vremena i prilično popijenog vina njih dve su počele da se zezaju i prepričavaju svoje ljubavne doživljaje iz mladosti. Krenule su zajedno do toaleta .Kada su se vratile Dijana je sedajući pored mene lagano prekrstila noge ,Mikijev pogled je poleteo ka njenom međunožju ,to je i htela videlo se , bradavice joj štrče ispod majice,napaljena je ,zavodi ga.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx