Moja djevojka ponekad i mene naguzi

Moja djevojka i ja imamo vrlo zanimljive i neobične seksualne igre. Ona ima 23 godine a ja imam 24. Oboje smo često u teretani tako da mogu reći izgledamo vrlo dobro. Visok sam 181 cm i imam crnu kosu i mališu od 18 cm.

Moja djevojka ima plavu kosu visoka je 168 i ima lijepo lice i velike cicw što se kaže. Još pri tome ima i dobru iatreniranu guzicu. U vezi smo 3 godine i obožavamo se ali ima tu i jedna zanimljiva stvar. Ona voli jebati žene. Ok, na to sam vrlo brzo pristao jer ono tko nebi i to imao sam samo 2 uvjeta: 1. Uvijek mogu gledati 2. Mora i mene ponekad uključiti tj. da i ja malo nabodem gostujuću djevojku.

U početku je bilo teško naći bi djevojke koje mogu podnesti ovo sve skupa i moje gledanje i moje jebanje i njeno jebanje itd. Onda smo shvatili da je dobro ideja da one djevojke koje želimo jebati zovemo nekoliko puta kod nas kao na zabave i to se obično svodilo na to da smo bili samo nas troje i onda kada bi dobro napili tu djevojku onda predložili da igramo neke igre koje bi na kraju uvijek vodile k tome da ju izjebemo kao dvije napaljene zvijeri.

Za rođendan mojoj dragoj kupio sam starpon(kurac koji ona može staviti na sebe sa pojasom) i to onaj koji ima kao dva kraja jedan nabije sebi u pičku a s drugim jebe. I tako je koristila ona taj strapon sa drugim djevojkama i jako je bila zadovoljna s njim. Ali mene je kopkalo hdenostavno htio sam probati kakav je to osjecaj kad bi ona s tim ušla u mene. Nisam gay odmah da kažem ali ta stvar me toliko nekako obuzimala.

Jedan dan prišao sam joj sa tom idejom i ona je prvo mislila da se šalim ali kada se nisam nasmijao shvatila je da mislim ozbiljno i nakon nekoliko trenutaka razmišljanja predložila je da to odmah napravimo. Otišla je po stapon i lubrikant ja sam se skinuo i psihički se pripremio. Rekla je da će me na početku malo boljeti ali da nije strašno da samo moram pustiti da ta bol prođe i nesmijem ju prekinuti dok god bol ne postane užitak.

I tako, ona ga je stavila na sebe i namazala umjetnu kitu a onda i moj čmar sa lubrikantom i lagano naslonila glavić. Počela je lagano prodirati u mene i bolilo je. I kad je došla do pola mislio sam da neću moći više izdržati, ali drźao sam se njezinih uputa i stinuo zube. Nabila ga je cijelog unutra i počela jebati lagano pa sve brže i onda je došao taj užitak o kojem je pričala.

Počela me jebati baš onako muški kak bi se reklo i onda sam svršio. Pitala me da li da nastavi. Bez razmišljanja sam odgovorio DA. Jebala me još par minuta i onda sam svršio i drugi put, ali je ovaj put i ona svršila. Izvukla ga je iz mene i kao da mi je u dupetu ostao prazan prostor.


Nakon tog dana često smo koristili strapon na taj način ali nije se puno promijenilo niti u vezi sa drugim djevojkama.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj