Moja droljasta kćerka

-Marko, ne odlijepljuješ se od ekrana, fudbal ti je važniji od porodice, prekorijevala me Milena, moja supruga.

-Pusti me ženo, pa Mančester ne igra svaki dan, odgovorih.

-Ne igra svaki dan, ali Maja svaku veče sve kasnije dolazi kući. Sumnjiva mi je. Mobilni joj stalno zvoni, primijetila sam da se zaključava u toalet i odgovara na poruke. Nastavi li ovako neće ni srednju školu završiti. Daj molim te ustani iz fotelje i obrati malo pažnje na dijete.Čini mi se da će zastraniti, da je u vezi sa nekim starijim šarlatanom, bjesnila je žena.

Ustao sam mrzovoljno i krenuo u grad. Rekao sam ženi da se neću brzo vratiti , da ću krišom zaviriti u kafiće i pokušati objasniti enigmu oko Maje.

Maja je upravo završavala treći gimnazije. Najmlađa je od troje djece, straija ćerka je apsolvent prava, sin je otišao u Austriju i dobro se snašao. Maja je doduše superodlikaš, stalno nam govori da će upisati medicinu. Ali vragulja je, uspijeva da dobije sve šrto želi. Da li zato što je najmlađa, što je rođena četiri godine nakon brata i šest nakon starije sestre. Ili zato što smo se zaokupili svako svojim problemima. Maja je jako inteligentna djevojka. Lako kapira stvari, odlično poznaje kompjutere, strani jezici joj idu kao od šale. A lijepa je i zgodna, mora se priznati. Ima savršeno tijelo. Lijepa glava, prava ljepotica. Struk  tanak, kukovi malo širi, guza za desetku. Grudi su joj, čini mi se možda za broj veće u odnosu na stas. A i zna se obući baš izazovno. Uglavnom tijesne helanke, majicu uz tijelo sa izraženim dekolteom. I ne čudi što muškarci za njom lome noge. Često sam zavirivao u Majinu sobu, nakon što bi sat-dva iza ponoći doša iz grada. Pogledam je, omirišem vazduh u sobi da li je pila ili ne daj bože pušila kakvu travu. Jedino što sam primijetio je umrljane gaćice u veš mašini, sve češće ulijepljene spermom. Par puta sam je blago otkrio, primijetivši da uglavnom spava u podužoj majici bez gaćica. Ima prelijepu izbrijanu pičkicu sa izraženim usminama u obliku srca. Nekoliko puta sam joj zavirio u mobilni i pročitao provokativne i bezobrazne poruke. Dopisivala se sa jednom drugaricom i redovno joj javljala kada je čula mamu kako svršava. Hvalila se i da je virila i odlično vidjela starce u akciji. Ali spazio sam i poruke koje šalje Ognjenu, tridesepetogodišnjem vlasniku obližnje prodavnice. To mi je olakšalo posao, jer sam znao da ako pronađem Ognjenov džip, pronaći ću i Maju. Tako je i bilo. Nakon obilaska keja pronašao sam „sumnjivo vozilo“ parkirano iza pomoćnog stadiona. Ugasio sam svoga „megana“ pedesetak metara iza jednog kamiona i polako pješice pošao ka Ognjenovom džipu. Zamagljena stakla nisu mi pružila šansu da bilo šta vidim, ali jasno sam primijetio da se džip pomjera u ritmu Ognjenovih zakucavanja i majine uzdisaje i krike. Stajao sam petnaestak minuta, ne planirajući da ih prekinem. Navijao sam za moju Maju,želio sam da uživa, da se nauživa, da svršava, da omekša Ognjena. Osjetio sam strahovito uzbudjenje, kurac mi je pulsirao i izlazio iz gaća. Obazirao sam se da me neće ko vidjeti, stajao sam poput manijaka i slušao ćerku kako vrišti na iskusnom kurcu.Ista je majka, pomislih. I ona je vrela na kurcu, neobuzdana i preglasna. Sasvim sam siguran da nas Maja redovno sluša dok uživamo u krevetu. Čak sam par puta osjetio i njene korake u hodniku, ispred vrata. To mi je davalo dodatnu snagu i novu dozu uzbudjenja. Jebao sam moju Milenu žešće, zadovoljavao je i nastojao da zajedno na kraju svršimo. Prilikom svršavanja i ja sam bio glasan, mumljao sam i govorio – iscijedi ga do kraja draga moja.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx