Moja nova sestra je nestašna

Pozdrav zovem se Milan i imam 18 godina i ovo je moja priča. Kad sam bio mali mama me ostavila u domu za djecu. U domu sam bio sve do ove godine kad sam napunio 18 godina. Djeca sa 18 godina nemaju više pravo na dom, ali meni se dogodilo nešto nevjerovatno.

Samo nekoliko dana prije nego sam službeno morao napustiti dom i biti odjavljen ja sam usvojen?!?

O da taj dan ću pamtit zauvijek po mene su stigli moji novi”roditelji” bili su neki dobro stojeći ljudi, ali oni nisu toliko bitno za ovu priču pa ih neću previše opisivati.

Kad su me odvezli u njihovu kuću i moju novu. Tamo me dočekala moja nova sestra. Ona je isto imala 18 godina, a kako su roditelji odvijek htjeli sina tako su se odlučili mene uzeti.

Moja nova sestra se zove Nina i nakon što je završila srednju građevinsku nije išla na fakultet nego jednostavno visi na burzi.

Prolazili su tako dani i sve je bilo super dok mi se nije počelo činiti nešto čudno oko Nine. Vidio sam je nekoliko puta kako puši travu, ali to nije bilo toliko čudno meni jer radili smo to i mi u domu, ali jedna druga stvar me zaokupila. Dok je imala joint u ustima doslovno je rasklapala pištolj. Nisam mogao vjerovati, a tako mi se činila draga.

Od kad sam to vidio idućih sam dana pratio njezino ponašanje. Ona je tada imala neku ekipu u kojoj su bile 3 djevojke ( Nina i još dvije) i dva momka. Uvijek su vozili neke dobro sređene aute “nabrijane”. Kako sam ja u međuvremenu upisao faks jednom sam ih vidio ispred moje zgrade fakulteta valjda su nekom liku dostavljalu travu- tako je barem izgledalo.

Za nekoliko dana od toga šetao sam od fakulteta do menze i putem zatekao nešto ne očekivano. Moja sestra je doslovno pljačkala benzinsku pumpu.

Wow wtf lol i ostala američka sranja prepoznao sam je, jer sam u njenoj sobi(da malo sam joj prtražio stvari) vidio tu roza fantomku koju je imala tad. Pravio sam se da ništa nevidim i kasnije kad sam stigao kući ona je već bila doma. Ušao sam u njenu sobu i piato je onako kao šta ima i te fore. Ona je sam chillala i dok smo tako pričali vidio sam tu fantomku skrivenu ali je virio jedan mali komadić samo što je ovaj put bila na drugom mjestu. Nešto u meni mi nije dalo mira pa sam je morao pitati:” A samo da te pitam ti ona tvoja ekipa kad ste vani i to što vi radite”.


Ona se na sekundu zbunila, ali je odmah brzo smislila odgovor:” Ma ništa ono vozimo i to odemo na neku cugu standardno”.

Opet me nešto natjeralo pa sam rekao:” Mislim gle moram ti ovo reći, jer jednostavno mi neda mira”.

Već se malo zabrinula i pogledala me, a ja sam nastavio:” Vidio sam te neki dan kako ovdje pušiš vutru i čistiš pištolj, a onda sam te danas vidio da sa svojom ekipom pljačkaš pumpu”.

Bam zbunio sam je pa se izvlačila:” Ma ne ne to si ti nešto krivo vidio hahaha ja da pljačkam i pušim travu ma što ti je hahaha”.

Jadnije pokušavanje vađenja iz suočavanja dugo nisam vidio, a ja sam bio u domu.

Rekao sam joj:” Ma vidi neću ja sad tu ispadat neka baba ili nešto nego jednostavno znam da si to bila ti jer vidio sam i fantomku koju btw i sad vidim onu rozu”.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Eldin
Eldin
Guest
28. veljače 2024. 08:03

Svaka čast

1
0
Ostavi svoj komentarx