Teta Senka, mamina prijateljica

Teta Senka nije moja prava teta. Već mamina prijateljica. Za kojom sam dugo gledao i maštao kako ju jebem. 

Tad je bila 35-to godišnjakinja. Za kojom je slinilo cijelo moje društvo. Ima muža koji je dosta stariji od nje. I stalno je na nekim sastancima.

Uglavnom love ko u priči tako da je ona mogla mirno uzivati u kavicama i prkosit nama mladima. Posto smo ju svi pratili skužili smo da se ne kara uokolo. Ali dok joj je muž doma ne silazi sa kurca.

Uglavnom ona je plavuša. Duga plava kosa do pola leđa. Sise 4. Uvijek slobodne ispod majice na kojoj se često ocrtavaju bradavice. A tajice su uvijek bile uvucene u nabubrenu pičku. Dan i noć sam drkao zamisljajuči ju na mome kurcu.

Jedno popodne kad sam došao sa posla. Mama mi kaze da bi kod tete Senke trebalo pogledati nekakav ormar. Da se vrata nedaju zatvoriti. 

Pošto sam se odmah poslije srednje zaposlio kao monter namještaja. Znao sam tako u fušu uhvatit poneku kintu. 

Tad sam imao 18 godina. I svu lovu sam skupljao za auto. 

Kad mi je to rekla pitao sam kad. Kaze mama možeš i danas.

I tako sa nešto alata krenem ja tamo. Par kuča dalje od moje. Putem sam razmišljao o tome kako bi bilo dobro da je sama. I da nosi onu majicu iz koje joj ispadaju sise pa da ih vidim. I da ima one tajice koje kad navuče postanu prozirne. Pa se vidi pička.

Dolazim do njih zvonim. Kad vrata otvara Franjo. Njen muz. 

Čovjek mi se obradovao kao kad ja dobijem 100 eura. Ali meni pao mrak. Pokaza on meni taj svoj ormarić. Na kojem su se objesila vrata. Pukao pant. Ormar neka masiva sve puno drvo. Nešto što se kod nas ni nemoze nači u dućanu.

Kaze Franjo. Ako možes složi da sve bude kao što je bilo. Jer je to neki ormar što je dobio od nekog svog partnera. Ručni rad iz pitaj boga odakle.

Uglavnom uhvatio se ja posla. A on stalno na mobitelu. Nakon nekog vremena kaze da mora ići. Ima neki sastanak pa putuje tamo. A Senka ce doći za pola sata sa joge.

Otišao on i eto tete i ranije. Kakav prizor. Kratka jednodjelna haljina sa velikim dekolteom. Lijepo me pozdravila i došla vidjeti šta radim. Kako sam klečao i pogledao gore. Skuzio sam da nema gaćice.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx