web hit counter

U voćnjaku sa mamom 4. dio

Ovo je 4 dio od 5 u seriji U voćnjaku sa mamom

U voćnjaku sa mamom 4. dio

Zaspali smo izmoreni divljim dugotrajnim seksom. Ujutro smo rano ustali, mi se požalila da je bole prepone i da joj pička bridi. Priznala mi je da se ovako često i ovako žestoko nije jebala ni u medenom mjesecu.


I mene je bolio glavić, pomalo, ali bile su to slatke muke.


Dogovorili smo se da ćemo se odmoriti od seksa, barem ćemo pokušati. Mama se nadala i redovnoj menstruaciji.


Radni dan je proticao bez napora i problema. Jabuke su rodile, radilo se pretežno o prvoj klasi i sve je išlo bez problema.


Marina,sitna djevojka, reklo bi se da je djevojčica, spremala se za studije, upisala je DIF i radila je na voćnjaku da zaradi malo novca za start. Bila je veoma komunikativna.


Počela se vrzmati oko mene, ispitivala me za moj ststus, a kad je saznala da studiram zajedno sa gazdinim sinom Mariom, bilo joj je sve jasnije.


Marina mi je rekla da nema momka, da je imala nekog klipana i da su prekinuli. Kazala je da ne planira ništa do odlaska u studentski dom u Banja Luku.


Trebala mi je podrška u skladištu, trebao sam zadužiti ambalažu za berbu, označiti dvije pošiljke za prevoz u Federaciju BiH, razdužiti neku opremu i utovariti užinu za radnike. Imao sam na raspolaganju starog kedija, koji je čvokotao kao traktor, ali je išao. je rekla da ne računam na nju, da će iskoristiti manju pauzu da se odmori u redovima voća, a Marina je jedva dočekala da krene sa mnom.
Imala je male pjegice po licu i male, vraški lijepe sise. Kadgod se nagne sise bi joj se potpuno vidjele, čak i bradavice.


Počeo sam zamišljati u sebi i prognozirati. Marina se sigurno glasno jebe, uska je i nestašna.
Otišli smo u skladište i završili sve po planu. Preuzeli smo i podijelili suve obroke za popodnevnu užinu i ponovo otišli do ekonomije. Rekao sam Marini da moram otići po neke trake za obilježavanje klasa, flomastere i blok otpremnica.


-Mogu li sa tobom?
-Možeš ljepotice, odgovorio sam hrabro, a djevojka se nasmijala pocrvenivši pri tom.


I taj posao je bio gotov, pa sam joj predložio da odemo u moj kontejner da tu prezalogajimo.
Podijelio sam joj nekoliko komplimenata, a ona mi rekla da se ne igram, jer raspaljujem živu vatru. Privukao sam je sebi i poljubio u vrh nosa.


Zakikotala se, podigla na vrhove prstiju i poljubila me u usne. Ubrzo sam osjetio vrh njenog šiljatog jezika među svojim usnama.Kurac mi je pulsirao, osjetila ga je.


Moram priznati da sam prethodnih dana vodeći sa majkom dobio na sigurnosti i čvrstini, na samopouzdanju.Nisam više bio bojažljiv i nisam dugo išao okolo da dođem do cilja. Desnom rukom sam joj pomilovao guzu,ona se pripila uz mene.


-Odavno nisam bila u muškom zagrljaju.
-Sačekaj da nas zaključam za svaki slučaj.


Skinuo sam joj majicu, predamnom su se ukazale dvije prelijepe čvrste sise sa malim tamnim bradavicama. Dao sam joj ruku i poveo je na krevet.


-Marina, nemamo mnogo vremena, radno je vrijeme, ne smijemo dangubiti ljubeći se i mazeći. Za to vrijeme sam je skidao,ostala je samo u gaćicama. Skinuo sam se u dva poteza i pitao je da li je zadovoljna činjeničnim stanjem.

NastavciU voćnjaku sa mamom 5. Dio >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
milojko
milojko
Guest
19. listopada 2022. 19:28

dobar seks samo je falilo da joj napravis jos redaljku

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
1
0
Ostavi svoj komentarx