Moja mama domino dama i poslušni tatica 1.dio

Ovo je 1 dio od 2 u seriji Moja mama domino dama

21. rođendan punim za desetak a moji kao da se udajem prave slavlje. Vole me je jako jer sam jedinica kod svojih.

Moj tata Dragan je radan, vrijedan i marljiv čovjek. Ima 44 godine, i punašniji je čovjek s oko 112 kg. Voli dobro društvo i nekad popiti koju više, i mnogo ga volim. Moja majka Marija je također dobra žena velikog srca, svi u selu joj se dive. Nikad loše od nekog nisi mogao čuti o njoj. Jako lijepo izgleda s obzirom na to da se bavi seoskim poslovima. Moji roditelji se inače bave poljoprivredom i imaju mnogo domaćih životinja o kojima sam se i ja nekada brinula jer stvarno volim životinje. Moje ime je Lucija, dolazim iz jednog malog sela u Bosni. Dosta sam mršava djevojka sa svega 48 kila, ali imam zgodnu figuru tijela.

Ovo je moja priča.


Dan prije moga 21 rođendana, počelo je spremanje za veliko slavlje. Običaj kod nas je da se svaki rođendan slavi na veliko, tako smo i ove godine dogovorili sve ja i moji roditelji. Mazili su me i pazili kao kap vode na dlanu, sve su mi pružali što sam god poželjela.

Naravno moj tata ne može da pođe bez nekog skupog poklona za svoju kćer jedinicu svake godine tako i ove godine odlučio je da mi pokloni neki skupocjeni nakit. Rekao mi je da se spremim i da idemo da izaberemo nešto što će mi se svidjeti. Naravno spremila sam se, suknja, kratka majica dole neke sandale.

Voljela sam da provociram muškarce i da flertujem s njima zbog toga sam se uvijek izazovno oblačila. Na to su moji već navikli, znam se zgolišiti i samo hodati u donjem vešu po kući jer to mojima nije smetalo ni tati ni mami. Smatrala sam da je u neku ruku to i normalno jer oni su me napravili i poznaju me nije mi ni palo na pamet da me mogu gledati na neki seksistički način jer ipak sam ja njihova kćer.

Odemo mi po poklon koji mi je tata namjeravao kupiti, izaberem ja jednu predivnu ogrlicu, naravno da sam odmah rekla tati da mi je stavi oko vrata, dok mi je stavljao ogrlicu i prelazio mi prstima po vratu automatski sam osjetila vatru među nogama.

I prije toga sam se nekako na neki bolestan način palila na svog tatu, kad god bi ga zagrlila osjećala sam vatru među nogama ali sam uvijek to suzbijala u sebi jer to mi je otac i nikad nisam ni željela pomišljati na to da se nešto može desiti.

Vratimo se mi kući i odmah radoznala majka priđe da mi vidi ogrlicu, ona i tata su stajali preko puta mene, tata ju je obgrlio rukom preko vrata dok je ona meni gledala ogrlicu i kao slučajno me dodirivala po vratu. Tata ju je pitao kako joj se ogrlica čini a ona je samo odgovorila kako je ogrlica predivna kao i naša kćer. Rođena majka mi je počela govoriti kako sam cura koju bi svaki muškarac poželio kako sam izrasla u lijepu i zgodnu ženu, dok je tata klimao glavom i potvrđivao.

Bacila sam pogled slučajno prema tatinim hlačama i šokirala sam se kad sam vidjela da mu se digao, zacrvenjela sam se odmah, majka mi je prišla i poljubila me u čelo i nastavila tati govoriti kako im je kćer mačka. Nisam mogla vjerovati što slušam jer se nikada nisu ponašali ovako, nije da mi se nije svidjelo nego mi je bilo baš neugodno jer sam imala non stop u glavi da su mi to roditelji. Zahvalim se ja na komplimentima, okrenem se i odem u sobu.

NastavciMoja mama domino dama i poslušni tatica 2.dio >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx