Sine moj liži tvojoj mami

Ovo je moja prva prica.Kada sad razmislim uopste ne znam da li je do svega ovog trebalo doci.Ali naprosto se desilo.Sada imam 25godina I za sebe mogu da kazem da sam sa zenama imao dosta iskustva.Medjutim imam jedan fetis.To je moja Mama.

Kada sam se vratio sa fakulteta izgubio sam dosta prijatelja po mom gradu.Uglavnom sam vreme provodio po kuci usamljen.
Moj fetis su mamine gacice I posebno sve njene satenske kosulje kojih ima puno I cesto ih nosi.U njima izgleda tako jebozovno i potpuno neodoljivo za moj ukus.

Jedne veceri dosao sam kuci,uzeo njene gacice koje je skoro skinula.To sam osetio po svezem mirisu njenih izlucevina na njima i seo kraj kompa.
Nasao sam fajl sa njenim slikama i pustio polako na slide show.Uzeo sam njene gacice i prislonio ih svom licu.Oh kako su divno mirisale.Primetio sam da joj je ribica bas dosta sokova lucila iako nije imala muskarca kraj sebe ,pa se zato najverovatnije veoma cesto sama od sebe napaljivala.Za divno cudo miris njenih gacica nije podsecao da ima 45godina.Mirisala je,rekao bih po gacicama kao prava tinejdjerka.

Nisam ni cuo kad je usla u kucu.Dosla je do moje sobe i imala sta i da vidi.Sin je desnom drkao,levom drzao njene gacice pod nosom dok su po monitoru prolazile njene slike.
Iznenadila se i upita me bojazljivo:

-Sta to radis?

Uplasio sam se,zbunio ali sam pomalo besno rekao:
-Gledam te i sanjam.

Ocekivao sam sada njenu reakciju.Da izleti is sobe,zalupi vrata i kazemi da sam lud.
Naprotiv prisla mi je sa ledja,stavila ruke na ramena i tiho rekla;
-”Znam da bi neko mozda rekao da to sto radis nije u redu.Ja ipak ne mislim tako.Vidis taj sekret na gacicama.Svaki put kada pomislim o tebi,o mom dragom sinu,moje medjunozje se usija i pocnem da pustam sokove.Veruj mi da sam te milion puta pozelela i pozelela da napravim prvi korak ali sam se plasila tvoje reakcije.Veruj mi sad mi je lakse.”

Sela mi je u krilo.Pogledao sam taj komad.bila je divna.Srednje duga plava kosa,zelene oci.Grudi je imala bas onolike koliko je za njenu konstituciju bilo i dovoljno.Imala je malo vece dupe ali boze moj ,pa ko je od nas savrsen.A na sebi je imala i moj fetis.Belu satensku kosulju.
Srce mi je lupalo 200,isto kao i sada kada ovo pisem.Bio sam ukocen.I ona je to primtila pa je zato i nacinila prvi korak.Opkoracila me je i polako me poljubila u vrat.To me je malo oslobodilo.
Dodirnuo sam je rukama preko kosulje za grudi.Kada tada nisam dobio srcani udar nikad necu.Usne su joj o dalje bile po mom vratu a ja sam poceo da joj odkopcavam.Dugme po dugme.Tako polako i nezno jer sam uzivao u svakom trenu,ispunjenja mog davno sanjanog sna.Poceo sam polako da joj mazim grudi koje su bile u potpuno providnoam silikonskom brushalteru.Iste one grudi koje su me dojile.

I ona se verovatno napalila i od same pomisli sta joj radim.Krenula je rukom ka mojoj kurcini koja je bila tvrda kao kamen.
Rekla je :
-”Hajdemo ali smo polako zelim ovo dugo da pamtim!”
Spustila se i izmedju mojih nogu.Gledala je par sekundi u moju nabreklu kurcinu koju je rodila.
Njen jezik krenuo je da lize.Pocela je od korena kurca i polako se penjala jezikom ka vrhu.Zastala je na glavicu.Pocela je da ga oblizuje.Mislio sam da cu eksplodirati.Levom rukom stisla ga je pri koremu dok je desna bila na mojim mudima.Dodirivala je njenim neznim prstima muda koja su bila ogromna, skroz puna sperme.Onda ih je pocela malo jace stiskati dok su joj usne i jezik bile na mom glavicu.Pocinjala je da ga lize i drka sve brze.Nisam mogao jos dugo da izdrzim.Rekao sam totalno izbezumljen:
-”Mama brzo cu svrsiti….”

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx