Mama je željela incest sa sinom

Mama je pitala da li zelim incest s njom. Ja sam je pitao kaj je to incest jer još nisam znao šta je to. Rekla mi je da kad saznam da joj onda kažem. Kada sam se otuširao zurno sam otisao na internet i upisao incest i začudio se šta piše tamo. Saznao sam da je to spolni odnos između majke i sina i da to moja mama Vesna želi samnom.

Ja sam Antonio, imam 20 godina i živim u malenom stanu sa svojom majkom Vesnom.Ona ima 40 godina i radi u Konzumu kao prodavačica. Tata je napustio majku i mene kada sam imao 10 godina zbog druge žene. Bilo nam je jako teško ali smo to uspjeli prebrodit.

Živimo u malenom stanu zato sto majka nema veliku placu,stan ima 45 kvadrata ali je nama to sasvim dovoljno. Pružila mi je svu toplinu i ljubav tako da imam sve sto mi je potrebno. 

Jako se dobro slažemo i bas smo si bliski.

Svake godine idemo zajedno na more u split jer mama ima tamo rodbinu pa onda idemo besplatno tamo.

No ova godina je bila po nečemu posebna. Svaki put idemo zajedno na plažu no ona ostane sa frendicama a ja odem sa frendovima.

No jednog dana smo bili ona i ja zajdeno cijelo vrijeme na plaži. Uživali smo i kupali se, i u jednom trenutku kada smo se škakljali u vodi ona mi je prošla rukom po kurcu, ali sam ja zanemario i mislio da se to slučajno desilo.

Izašli smo iz vode van i legli se sunčati, a ona je skinula grudnjak prvi put u životu na plaži

Ja sam bio u cudu, prvi put sam joj vidio cice i bas sam potajno gledao u njih cijelo vrijeme ali tako da ona ne skuži. Cice su joj bile osrednje velike ali jako lijepo oblikovane i okrugle.

U jednom trenutku mi se digao i izvirio iz kupačih pa sam se okrenuo na trbuh da ne skuži niko.  Kada se spustio ja sam tražio majku da idemo doma i zamolio sam ju da mi pridrži ručnik oko pasa dok si ja preskidam kupace gaće. U jednom trenu kada sam skinuo kupače primjetio sam kako se mama nalukavi i gleda u gaće u moj kurac.

Bilo me jako sram i nisam znao šta da radim pa sam se pravio kao da ništa ne kužim.

Došli smo doma i ona se prva otuširala i izašla iz kupaone u gaćicama i bez grudnjaka.

Ja sam se jako napalio kad sam vidio to i otišao sam u kupaonu drkat i od tolike želje za drkanjem sam se zaboravio zaključati.

Nakon 15 minuta mi je mama uletila u kupaonu i vidla sto radim. Ja sam umro od srama i pokušao sakriti kurac ali nisam uspio, sve je vidila.

Upitala me je šta radim i ja sam joj odgovorio ništa da se idem tuširat. Naravno nije mi povjerovala i pitala me dali sam ja to drkao. Ja sam rekao da nisam i onda je napustila kupaonicu.

Nakon toga sam je pokušavao izbjegavati ali to nije bilo moguće.

Sutradan sam opet imao zelju za drkanjem i navečer sam se skinuo skroz gol pošto je bilo jako vruće i počeo drkati. Opet sam se zaboravio zaključati i ušla je mama.

Ovaj put se nisam snašao i nisam pokrio rukom svoj mladi kurac. Ušla je i zatvorila je vrata i pitala me dali ja to drkam i koliko već dugo drkam? Ja sam joj odgovorio da sam počeo drkati u 5 razredu osnovne škole i ona se začudila. Rekla mi je da sam jako zgodan i da joj se sviđam ovako gol sa dignutim kurcem i da me ne mora biti sram biti gol pred njom jer mi je majka i da imam šta pokazivati. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx