Moja mama je prava fuksa – II dio

Mama je nakon avanture čitavo popodne provela u sobi. Ja sam lutao po hotelu i plaži, čekajući je da napokon izađe van. Želio sam sam otići u sobu, leći na krevet i na miru zamišljati njeno lice, uzdahe i krikove dok je bila nagužena. Htio sam ga divljački izdrkati dok su slike njenog rasturanja u mojoj glavi još potpuno svježe. Bio sam mahnit od svoje napaljenosti, sam u svom filmu, bez obzira na moje pokušaje da se smirim svijet oko sebe nisam uopće registrirao, sve je bilo u nekoj izmaglici. Samo je slika moje divne nagužene mame i njenih klatećih sisa bila kristalno čista pred mojim očima. Nisam mogao izdržati, izdrkao sam ga stojeći u hotelskom wc-u, špricajući na sve strane.

>> Erotske priče: Moja mama je prava fuksa – I dio

Mama je sišla tek pred večeru, našli smo se ispred restorana. Bila je ležerno obučena, malo nemarnije nego obično, u običnoj crnoj ljetnoj haljinici i raspuštene kose koju nije do kraja osušila nakon pranja. Opuštena i zadovoljna kurva. Dok smo sjedali za stol njena haljinica lagano sliznu prema gore potpuno otkrivajući gole glatke butine, sjedeći preko puta nje na trenutak ugledah crne svilene gaćice koje prekrivaju zadovoljnu pičkicu. Ponovno osjetih naglo buđenje svoje već izmorene batine. Ispričam se i odem još jednom na WC, svršio sam čim sam ga primio i stresao par puta. Vratim se i pokušavam biti što prirodniji i opušteniji.

” Stiže li stari ranije sutra? “- upitam mamu.

” A znaš njega, rekao je da stiže. Valjda neće zeznuti.”- rekla je glumeći tugaljivost. ” Šta ćeš ti sutra ako on dođe, ideš ili…?”. Odgovor ju je iznenadio.

” Ostaću. Ne da mi se sam vraćati nazad. A da budem iskren, nije mi ni tako loše ovdje, baš uživam u ljenčarenju? Ti?”

” Šta ja? ”

” Pa jel uživaš? ” – uhvatio sam je nespremnu.

” Pa uživam… lijepo je tu… ali ipak jedva čekam da ti otac stigne, ionako premalo vremena provodimo skupa….” – nije uspjela skriti zbunjenost i lagano crvenilo u licu. Ipak joj je proradio lagani osjećaj krivnje i grižnje savjesti. Nije mi se svidio njen odsutni pogled i šutnja, prekinuo sam njeno razmišljanje.

” Od sutra u podne imaju slobodnu sobu do naše, već sam provjerio. Idem je rezervirati pa vas dvoje lijepo od sutra uživajte i odmarajte, na mene zaboravite. Čekaću te vani, završi sa večerom, vodim te na sladoled.”

Šetali smo rivom, mama me primila pod ruku. Kratka epizoda potištenosti već je odavno bila iza nje, cvrkutala je kojekakve gluposti skačući s teme na temu. Kupili smo po sladoled i laganim korakom krenuli dalje. Lizala je sladoled kružeći po njemu svojom isplaženom jezičinom, povremeno ga stavljajući čitavog u usta uz glasno mljackanje. Po ko zna koji put toga dana prisjetim se njenog divljeg pušenja strancu i kurac mi se opet ukruti, morao sam staviti ruku u džep i prebaciti ga na stranu da se izbočina bar malo manje primjeti.

Nakon duge šetnje i kasnog dolaska u sobu skinem se u bokserice i legnem na svoju stranu kreveta. Mama se spremila u kupaonici, obukla svilenu spavaćicu, legla u krevet i stala čitati jednu od svojih knjiga. Uz upaljen TV, kako obično i volim zaspati, prevrnem se na bok okrenut prema njoj i zatvorim oči. Više praveći se da spavam nego zaista pokušavajući zaspati, bilo je neobično uzbudljivo i napaljujuće ležati sa mamom u krevetu nakon ovakvog dana.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
4 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Kvisko
Kvisko
Guest
7. rujna 2021. 20:07

Mama prava jebulja,zene na moru podivljaju,ima ta neka cudna magija u moru sto zene dovede do ludila ? Ocekujem nastavak 😉

Slatka Mala
Slatka Mala
Guest
Reply to  Kvisko
9. rujna 2021. 23:57

Krivo je more 😉

Muž
Muž
Guest
8. rujna 2021. 12:38

Očekujemo treši nastavak…

Boško
Boško
Guest
Reply to  Muž
10. rujna 2021. 01:45

Mužiću, javi se da malo chatujemo Ljubi tvoju ženicu za mene. Poz.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
4
0
Ostavi svoj komentarx