Please wait...

Moja mama je prava fuksa

Radovao sam se njihovom odlasku na ljetovanje, trebao sam drugu godinu zaredom biti opet sam i slobodan sedmicu dana. Prošle godine tih sedam dana kada su starci otišli na ljetovanje bilo mi je najljepše u životu. Meni 18 godina, izlasci, tulumi u stanu, prvi pravi seks sa vršnjakinjom…jedva sam čekao da odu.

Dan prije planiranog odlaska šok. Dolazim doma i čujem njihovu svađu.

” Ti i tvoj posao, uvijek isto. I šta sad? Da ja sjedim u kući i kupam se u znoju umjesto na moru. Pa zar nisi od danas na odmoru?”- galami mama.

” Daj se smiri. Misliš da je meni drago što je ovako ispalo? Znaš koliko mi je bitan ovaj projekat, od ovoga zavisi poslovanje čitave firme. Stvari su se danas zakomplicirale i moram ostati. Daj, smisliću već nešto.”

” A šta to? Koji će nam kurac novci ako ih ne stignemo potrošiti! Već sam sve stvari spakirala, šta sada da radim?”- viče mama već histerično i kroz suze.

” Uzmi lijepo auto, meni svakako ne treba, odeš ujutro sama, ja ću doći čim se sve na poslu smiri. Aranžman sam uplatio unaprijed, šteta da novci bez veze propadnu. Lijepo se opustiš i uživaš. Ili još bolje povedi nekoga sa sobom da ti pravi društvo.”

” Koga? Sve su mi prijateljice već odavno sa muževima na ljetovanju. Koga da povedem?”- bila je ljuta kao ris, hodala je iz prostorije u prostoriju lupajući vratima.

Ja sam nakon prvotnog razočaranja već vidio svoju divnu sudbinu. Svi planovi padaju mi u vodu, ostajem s posvađanim starcima doma. Ili još gore, sam sa ocem ako mama ipak ode sama.

” Ja ću ići s tobom mama. “- bubnuh pokunjeno.

Zastadoše bez riječi obadvoje. ” Mislim, ako ti neću smeteti. Svakako sam slobodan, s frendovima idem na more tek za 15-ak dana. Samo se nemojte svađati. Ako tata u međuvremenu dođe ja ću se vratiti, snaći ću se za prevoz.”

” Ljubav mamina.”- dođe do mene i poljubi me u čelo. ” Jesi li siguran, neće ti biti dosadno s mamom? Bi ćemo skupa u sobi, nećeš imati društvo, nemoj se mučiti zbog mene bez veze.”

” Ma neće. Bolje biti u hotelu na moru s tobom nego ovdje s tatom “- podrugljivo rekoh namigujući krišom starom.

” Dogovoreno. Spakiraj stvari, krećemo sutra ranije.”- reče izlazeći iz prostorije ne pogledavajući starog. Ali već je bila mirnija.

” Hvala ti za ovo, znam da smo ti poremetili planove.”- uzdahnu iskreno otac. ” Drži, uzmi love da imaš dok si dole ” – baci oveći svežanj novčanica na stol koji sam bez puno razmišljanja spremio u džep.

Nije mi se dalo ići vani tu noć. Iskreno, nisam znao šta bih rekao frendovima zašto me neće biti nekoliko dana. Smisliću već nešto kad se vratim… Tu noć pao je njihov klasični pomirbeni seks, već po običaju sve sam slušao i drkao, stari je jebao malo duže i jače nego inače, valjda da se iskupi. Mama je ispočetka bila nezainteresirana, ali kada se zagrijala postala je glasna kao i obično, prostačila je i svršavala u valovima. Već sam bio navikao slušati ih dok se jebu, čak se više nisam previše ni uzbuđivao. Ali ipak bi ga svaki put kvalitetno izdrkao.

Krenuli smo po dogovoru, rano ujutro, oko 7 sati smo već bili u autu. Stari nas je ispratio, bio je raspoložen. ” Čuvaj mamu, pazi na nju.”- reče poluozbiljno. ” Aha, hoću, ne brini…”- uzvratim u istom tonu.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
5 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Kvisko
Kvisko
Guest
6. rujna 2021. 19:00

Udata zena na moru bez muza,pa makar jedan dan to bio,velike su sanse da se nabije na drugi kurac,takve su najbolje uhhh. Dobra prica 😉

Marina
Marina
Guest
Reply to  Kvisko
8. rujna 2021. 11:36

Sto se desi na moru,ostaje na moru 😉

Slatka Mala
Slatka Mala
Guest
Reply to  Marina
9. rujna 2021. 23:56

Upravo tako.Lijepo je kad imas lijepe uspomene sa mora 😉

Bader
Bader
Guest
Reply to  Marina
10. rujna 2021. 01:47

Tako je Marinice! Vidi se ko je obalska ajkula!

Janko
Janko
Guest
12. rujna 2021. 20:52

Ipak mi lici na incest, jer mali uziva gledati mamu na dobrom kurcu. Plod je njegove maste i nesto sto nije normalno.