Moja mama je prava fuksa

Radovao sam se njihovom odlasku na ljetovanje, trebao sam drugu godinu zaredom biti opet sam i slobodan sedmicu dana. Prošle godine tih sedam dana kada su starci otišli na ljetovanje bilo mi je najljepše u životu. Meni 18 godina, izlasci, tulumi u stanu, prvi pravi seks sa vršnjakinjom…jedva sam čekao da odu.

Dan prije planiranog odlaska šok. Dolazim doma i čujem njihovu svađu.

” Ti i tvoj posao, uvijek isto. I šta sad? Da ja sjedim u kući i kupam se u znoju umjesto na moru. Pa zar nisi od danas na odmoru?”- galami mama.

” Daj se smiri. Misliš da je meni drago što je ovako ispalo? Znaš koliko mi je bitan ovaj projekat, od ovoga zavisi poslovanje čitave firme. Stvari su se danas zakomplicirale i moram ostati. Daj, smisliću već nešto.”

” A šta to? Koji će nam kurac novci ako ih ne stignemo potrošiti! Već sam sve stvari spakirala, šta sada da radim?”- viče mama već histerično i kroz suze.

” Uzmi lijepo auto, meni svakako ne treba, odeš ujutro sama, ja ću doći čim se sve na poslu smiri. Aranžman sam uplatio unaprijed, šteta da novci bez veze propadnu. Lijepo se opustiš i uživaš. Ili još bolje povedi nekoga sa sobom da ti pravi društvo.”

” Koga? Sve su mi prijateljice već odavno sa muževima na ljetovanju. Koga da povedem?”- bila je ljuta kao ris, hodala je iz prostorije u prostoriju lupajući vratima.

Ja sam nakon prvotnog razočaranja već vidio svoju divnu sudbinu. Svi planovi padaju mi u vodu, ostajem s posvađanim starcima doma. Ili još gore, sam sa ocem ako mama ipak ode sama.

Pročitaj ovu:
Majstor za popravak tuš kabine

” Ja ću ići s tobom mama. “- bubnuh pokunjeno.

Zastadoše bez riječi obadvoje. ” Mislim, ako ti neću smeteti. Svakako sam slobodan, s frendovima idem na more tek za 15-ak dana. Samo se nemojte svađati. Ako tata u međuvremenu dođe ja ću se vratiti, snaći ću se za prevoz.”

” Ljubav mamina.”- dođe do mene i poljubi me u čelo. ” Jesi li siguran, neće ti biti dosadno s mamom? Bi ćemo skupa u sobi, nećeš imati društvo, nemoj se mučiti zbog mene bez veze.”

” Ma neće. Bolje biti u hotelu na moru s tobom nego ovdje s tatom “- podrugljivo rekoh namigujući krišom starom.

” Dogovoreno. Spakiraj stvari, krećemo sutra ranije.”- reče izlazeći iz prostorije ne pogledavajući starog. Ali već je bila mirnija.

” Hvala ti za ovo, znam da smo ti poremetili planove.”- uzdahnu iskreno otac. ” Drži, uzmi love da imaš dok si dole ” – baci oveći svežanj novčanica na stol koji sam bez puno razmišljanja spremio u džep.

Nije mi se dalo ići vani tu noć. Iskreno, nisam znao šta bih rekao frendovima zašto me neće biti nekoliko dana. Smisliću već nešto kad se vratim… Tu noć pao je njihov klasični pomirbeni seks, već po običaju sve sam slušao i drkao, stari je jebao malo duže i jače nego inače, valjda da se iskupi. Mama je ispočetka bila nezainteresirana, ali kada se zagrijala postala je glasna kao i obično, prostačila je i svršavala u valovima. Već sam bio navikao slušati ih dok se jebu, čak se više nisam previše ni uzbuđivao. Ali ipak bi ga svaki put kvalitetno izdrkao.

Krenuli smo po dogovoru, rano ujutro, oko 7 sati smo već bili u autu. Stari nas je ispratio, bio je raspoložen. ” Čuvaj mamu, pazi na nju.”- reče poluozbiljno. ” Aha, hoću, ne brini…”- uzvratim u istom tonu.

Pročitaj ovu:
Muž je bio sterilan,pa me punili svekar i njegovi sinovi

A imao sam šta i čuvati. Predivan komad žene, u ranim četrdesetima je izgledala puno jebozovnije nego sve moje vršnjakinje. Divna, samouvjerena plavuša, bez ijednog kilograma viška, čvrtih grudi, sa malo jačim bokovima i predivnom velikom guzom. I odlična jebačica, uvijek je bila raspoložena za seks,uživala je u kurcu moga starog. San svakog muškarca, siguran sam da stari nije bio potpuno svjestan kakav komad ima za ženu.

Nakon nekih 5 sati manje-više dosadne vožnje stigli smo pred hotel. Isti onaj gdje ljetujemo zadnjih par godina, sa starcima sam tu bio zadnji put prije dvije godine. Jedan od najboljih na Jadranu, tik uz more, sa privatnom pješčanom plažom. Prijavili smo se i smjestili u već poznatu prostranu i luksuznu sobu sa velikim bračnim krevetom.

” Izgleda da ćemo spavati skupa mama.”- rekoh pomalo zbunjeno. ” Hoćeš da odem na recepciju da zatražim odvojene krevete. Ili dvije sobe ako budu slobodne pa da im nadoplatimo razliku u cijeni?”

” Ma daj ne kompliciraj, meni ne smeta. Krevet je dovoljno velik za oboje. Jedino ako ti mama ne smeta, možda si planirao nešto uloviti…”- smijuljila se. ” Ako budeš trebao sobu za sebe samo reci, mama će se snaći, nemoj da ti ja smetam.”

” Daj mama ne gnjavi.”- odbrusim joj. ” Idem na plažu, jedva čekam da se bacim u more”- reknem joj, spremim se i krenem van. ” Zauzmi nam dobre ležaljke, brzo ću i ja.”

Izletim van, zauzmem nam mjesto, bacim oko da vidim sastav ekipe na plaži. Prema očekivanju, ekipe nigdje, sve stariji parovi ili mlađi bračni parovi sa djecom, ništa meni zanimljivo.

Pročitaj ovu:
Moja Gospođa

Na sreću, nekih 500 metara dalje bila je stjenovita nudistička plaža koju sam već prije otkrio, natkrivena gustom borovom šumom. Voajer u meni je već znao da ću opet krišom ići poznatom okolnom stazom kroz šumu,prići što bliže i sakriven promatrati. Kao i prije dvije godine kada sam promatrao mamu kako ga puši starom, ogledajući se i pazeći da ih niko ne promatra. Stari je ležao na boku, mama je ležala spuštena među njegovim nogama, sa naočalama na licu i cuclala. Prekidala bi pušenje svako malo, ustajala i gledala okolo. Onako gola, napaljena, željna kurca, sisata, dok rukom prolazi kroz mokru kosu – bila je božanstvena. Kada se uvjerila da nema nikoga u blizini došla je iznad starog, raskoračila se, jednom rukom primila kurac i namjestila ga na otvor svoje izbrijane pičke i lagano skliznula na njega. Znali su da nemaju vremena za maratonsku jebačinu, mama se odmah potpuno prepustila, namjestila se u čučeći položaj, potpuno raskoračila noge i nabijala se do kraja. Pognute glave gledala je kako njena pička proždire kurčinu dok se čuje ritmično lupanje njenog dupeta po tatinim bedrima. Naglo je ustala s njega, kleknula nagužena prema moru, i spustila opet glavu među njegove noge. Držala je kurac u ustima ali nije radila nikakve pokrete glavom, primila je kurac rukom i drkala ga dok se stari grčio. Iscijedila je i progutala svaku kap iz njega. Koja jebačica. Nakon još malo maženja i njenog mačkastog uvijanja na ležaljci bilo je vrijeme da se i ja, iscijeđen i zadovoljan, povučem.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
5 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Kvisko
Kvisko
Guest
6. rujna 2021. 19:00

Udata zena na moru bez muza,pa makar jedan dan to bio,velike su sanse da se nabije na drugi kurac,takve su najbolje uhhh. Dobra prica 😉

Marina
Marina
Guest
Reply to  Kvisko
8. rujna 2021. 11:36

Sto se desi na moru,ostaje na moru 😉

Slatka Mala
Slatka Mala
Guest
Reply to  Marina
9. rujna 2021. 23:56

Upravo tako.Lijepo je kad imas lijepe uspomene sa mora 😉

Bader
Bader
Guest
Reply to  Marina
10. rujna 2021. 01:47

Tako je Marinice! Vidi se ko je obalska ajkula!

Janko
Janko
Guest
12. rujna 2021. 20:52

Ipak mi lici na incest, jer mali uziva gledati mamu na dobrom kurcu. Plod je njegove maste i nesto sto nije normalno.

5
0
Ostavi svoj komentarx
()
x