Moja mama je prava fuksa – III dio

Narednog jutra ustao sam dosta kasno, probudio me mamin ulazak u sobu. (Nastavak Moja mama je prava fuksa – II dio )

” Idemo spavalice, buđenje. Nisam te htjela buditi ranije, tako si slatko spavao. Mora da si nešto lijepo sanjao.”

Da, sanjao sam tebe i tvoju mirisnu pičku, pomislim.

– ” Ja sam već doručkovala, otac ti se javio, upravo stiže.”

Pogledam na sat, 10 i 30. Znao sam da će doći na vrijeme. Mama je ubrzano trpala stvarčice za plažu u svoju torbu, već spremna i obučena u kostim i haljinicu. Spremio sam se bez riječi i sišao na brzi doručak. Na recepciji uzimam ključ od svoje nove sobe i vraćam se gore. Prije ulaska u sobu čujem glas od starog, stigao je. Pokucam, on otvara vrata. Nasmijan, rapoložen i svjež, bez obzira na relativno dugi put koji je prevalio. Pozdravimo se.

– ” I, jesi li je čuvao, pazio na nju kako smo se dogovorili?”.

– ” Naravno da jesam, nisam skidao oči s mame, ne brini.” – iskreno odgovorim.

Mama je šutke raspremala njegove stvari okrenuta leđima, siguran sam da je droljica bila sva crvena u licu. Saginjala se i vadila stvari iz putnog kofera i spremala ih u ormar. Kod svakog saginjanja ispod njene haljinice sa kratkim resama izvirilo bi njeno veliko dupe. Na bijelom prozirnom kostimu jasno su se ocrtavale usmine njene obrijane pičke. Stari je netremice blejao u nju. Znao sam da je napaljen i da mu smetam.

” Spremiću stvari i prebaciti ih kod sebe pa idem na plažu. Vas dvoje uživajte pa se vidimo popodne.”

– ” Idemo i mi na kupanje, već sam se spremila”- odgovori mama.

” Zar nije malo kasno za plažu, a da ostanemo malo u sobi da se odmorim pa da idemo kasnije na kupanje. Pogledaj na sat, skoro će podne.”- stari ni u kom slučaju nije htio izgubiti svoju nagradu, želio je maminu guzu.

” Ne brini ljubavi”- prišla mu je mazno se uvijajući te nježno približi svoje usne njegovima- ” nije kasno, stigao si na vrijeme, večeras ćeš odmarati a sada idemo malo skupa uživati na suncu, zaslužio si to.” – šaputala mu je u šiframa misleći da je ne razumijem. Stari je strasno zažvali i jako rukama stisnu mamino dupe uopće se ne obazirući na mene.

” Dajte ljudi, polako, kao da se niste vidjeli mjesecima a ne par dana. Odoh ja, vidimo se.”- zalupim vrata, brzo ubacim stvari u svoju sobu i izletim van. Znao sam gdje idu, htio sam zauzeti što bolju poziciju i ništa ne propustiti.

Stigao sam na svoj položaj sav mokar i zadihan, vani je pržilo. Bio sam potpuno gol, već ranije sam skinuo sve sa sebe i ostavio stvari malo dalje. Ovaj put sam htio biti potpuno spreman, želio sam se smjestiti što bolje i uživati. Stjenovite uvalice ispred mene bile su prazne, mjesto gdje se mama jučer jebala bilo je slobodno. Znao sam da će ga kurvica dovesti baš tu. Pomaknem se na još bolje mjesto, najbliže što je moguće a da me se ne može nikako vidjeti, u dubokoj tami i hladovini. Zadovoljan i uzbuđen namjestio sam se i počeo lagano drkati.

Primjetim ih kako se približavaju zagrljeni dok su hodali plićakom. Mama je starom nešto šaputala na uho mazeći ga po stomaku, on se zadovoljno smiješio. Stigli su blizu i popeli se na stijene ispod mene. Razvukli su dvije velike ležaljke i počeli se skidati. Stari se odmah skide gol i reče mami

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Kvisko
Kvisko
Guest
10. rujna 2021. 16:58

Prava nevaljala jebacica,dovela muza na mjesto gdje je jebac tucao dan prije ? Zasto imam osjecaj da ce nastavak biti,da ce nesto iskrsnuti pa ce stari morati prije vremena sa mora kuci a mama ce da opet primi drugu kurcinu ? Dokaz da more ima neku cudnu magiju i da su sa mora najljepse uspomene ?

Zlatko
Zlatko
Guest
Reply to  Kvisko
13. rujna 2021. 11:59

Pa bilo bi dobro da se desilo to sto kazes,a vala bas more je nesto specijalno,magija postoji sigurno,da hoce ova moja ovako nesto slicno uraditi 😉

Slatka Mala
Slatka Mala
Guest
Reply to  Zlatko
14. rujna 2021. 23:08

Daj joj slobodu,posalji je samu na more pa ce uraditi 😉

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
3
0
Ostavi svoj komentarx