Ulovio sam suprugu sa doktorom

Zovem se Željko i imam 28 godina. Pre 5 godina sam upoznao Valentinu na moru. . . Bila je visoka  metar šedeset pet ,duge prave crne kose, zelenih očiju.  Imala je male pravilne grude i fantastičnu guzu. Odmah sam znao da je to to. Zaljubio sam se na prvi pogled ,a ona se dugo nećkala mameći me svojim izvajanim telom. Pripijala se uz mene kad plešemo ,naslanjajući svoje grudi na moje ,mameći me uzdasima. . .  Poslednje veče izdvojili smo se iz društva šetali plažom ,smejali se . . .  U jednom trenu pogledi su nam se sreli. . .  Zatvorila je oči i pružila ruke ka meni. . . To je bilo veče na koje uspomene ne blede ,veče koje daje smisao životu. . .

Venčali smo se 6 meseci posle . . . Živeli smo u malom mestu u unutrašnjosti. Ja sam otvorio kafić a ona se zaposlila kao medicinska sestra na dečijem odaljenju. . . Meseci su prolazili ispunjeni  ljubavlju i fantastičnim seksom. Izlazili smo često i imali veći krug prijatelja.  Slušao sam razne priče o dešavanjima u noćnim smenama u bolnicama i nikada im nisam pridavao nikakav značaj.

Jedne večeri vraćajući se iz kafića kući shvatio sam da sam zaboravio ključ od kuće. Svratio sam  do bolnice da uzmem od Tine njen. Ona je bila dežurna. Dečije odaljenje se nalazilo u prizemlju zgrade suprotno od glavnog ulaza. Imalo je svoja ulazna vrata za hitne slučajeve koja su uvek bila zaključana. Prolazeći video sam da je prozor ambulante, gde su boravile sestre, otvoren ,pa sam odlučio da ju prepadnem. Popeo sam na izbočenje na fasadi zgrade i uhvatio se za sims prozora.  U ambulanti je bila Tina i meni nepoznati muškarac u belom mantilu. Setio sam se da mi je pričala da će doći neki doktor na stažiranje kod njih. Tina je sedela za stolom  a muškarac je nešto slagao u vitrini iza nje. Spustio sam se lagano na trotoar da me ne bi slučajno čuli i pomislili da je špijuniram. U tom trenutku kroz prozor se čulo… Pročitaj cjelu priču

 

Rating: 3.1/5. From 28 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x