Please wait...

Moja rođakinja ima dobru guzu

Imao sam 18 godina, djevac po svakom pitanju, čak ni curu u školi koja je upravo završila nisam imao. Mama i tata su odlučili da ovo ljeto sa mlađom sestrom idem na selo kod neke rodbine. Koliko se ja sjećam, bio sam tamo samo jednom i to prije nekih 6 godina, pa mi se i nije baš nešto svidjelo. Najgore od svega što bi trebao biti baby sitter svojoj mlađoj sestri.

Mama je rekla da se ne bunim, a vratit ću se kad budu prijemni za fakultet, te da će mi boravak na selu razviti radne navike. Kad smo stigli rodbina nas je dočekala, tj bratić od moje mame i njegova supruga, a na mamin upit di je Livija i Dinko, samo su odgovorili da je Dinko na fakultetu, a Livija sa traktorom na njivi. Ako sam se dobro sjećao, Livija je bila jedno dvije godine starija od mene i imala je neku užasno kovrčavu kosu i pjegice po licu kad sam ju zadnji put vidio. Mi smo se raspremili i bilo je skoro podne kad se začuo zvuk traktora ispred kuće, a onda i u dvorištu.

Izašao sam van i ugledao pravu ljepoticu koja je upravo dolazila iz pravca štaglja di je parkirala traktor. To nije bila ona Livija koju sam poznavao, ova je imala dugu, i dalje kovrčavu, kosu svezanu u rep, lice tamno od sunca i bez pjegica, a tijelo je bilo super sa povećom guzom i isto takvim sisama. Isti tren sam osjetio neko čudno migoljenje u mojim gaćama, te sam pocrvenio kao rak. Prišla mi je sa širokim osmjehom i rekla:

– Hej! ! Ti si sigurno Dario?

– Jesam -tiho sam odgovorio, a onda nastavio- A ti si sigurno Livija?

– Aha -rekla je veselo i pokazala bijele zube u širokom osmjehu, pa nastavila- Ne sjećam te se takvog, bio si sitan i žgoljav kad si zadnji put bio ovdje.. .

– Ahhh.. . i ti si imala pjegice i ružnu frizuru -nisam joj ostao dužan, što je kod nje izazvalo glasan smijeh, pa me zagrlila oko vrata i povela u kuću.

– Baš si me dobro nasmijao, hajde idemo na ručak.

Dok sam išao tako uz nju osjetio sam njenu toplu sisu u bok uz sebe, pa mi se kurac počeo dizati. Trudio sam se sakriti ga i dosta dugo sam prao ruke u kupaonici dok mi se nije spustio. Nakon ručka koji je prošao u veseloj atmosferi starci su otišli kući, a Barbara i ja smo ostali kod rodbine. Poslije smo sa Livijom hranili kokice, patke i ostelu pernatu divljač kako sam ju nazvao, a Livija me kroz smijeh udružena sa Barbarom prozvala gradskim dripcem. Ostatak dana je prošao u istom tempu, pa smo dosta rano legli. barbara je spavala kod Livije u sobi, a ja u sobi do njih dvije koja je bila Dinkova soba, ali njega neće biti cijelo ljeto pošto je radio preko studentskog servisa u nekoj firmi, te u jednom kafiću preko vikenda. Tu večer sam prvi puta sa guštom ga izdrkao zamišljajući Liviju kako mi se naguzila.

Naredne dane sam ju nekako izbjegavao jer mi se skoro svaki put u njenoj blizini dizao, pa sam zaključio da je bolje izbjeći nego se izblamirati. Ona nije ništa komentirala, pa je sa Barbarom obilazila po imanju, vozila ju na traktoru, a ova bi navečer već u 21 sat zaspala kao klada, dok doma nikad nije lijegala prije 23 sata.

Jednu večer sam nakon malo učenja legao i otkriven ga lagano drkao gledajući neki pornić na mobu, kad sam začuo tiho kucanje na vratima. Brzo sam se pokrio i stavio knjigu na krevet, te rekao ‘Naprijed’. Kad su se vrata otvorila ušla je Livija u spavaćici i nekim smješnim papučama sa nekakvim karikaturama ovci na njima.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare