INCEST: Na svadbi slučeno sam pogriješio sobu hotela i u mraku kresnuo svoju mamu

INCEST PRIČE

Na svadbi slučeno sam pogriješio sobu hotela i u mraku kresnuo svoju mamu

Pomalo cudna prica, cisto iznenadjenje, koje je kasnije preslo u naviku veoma skrivenu tajnu koju jos uvijek cuvam i cuvamo u sebi. Ta noc to iznendjenje na obe strane,taj bliski susret osjecaja neobuzdane zelje koja nije mogla da se ugasi, jednostavno smo usli u nesto zestoko a nismo toga bili ni svjesni.

…………………………………………..

Svatovi kod rodjaka,vino me je uzimalo sve vise i vise,bilo je tako zabavno,tako sve spontano i lijepo.Svi su bili veseli.

Mlada je plesala sa svima,bila je nescrpno sretna, sjaj joj se vidio u ocima. Rodjak me zagrlio.

Hvala sto ste dosli ti i ujna u moje svatove, bio je jako sretan.

Prisla nam je i mlada, bila je vesela, gledala me spontano, poljubio sam ju u obraz bio sam i ja sretan.

Tada je prisla i moja majka koja nas je obadvojicu zagrlila,zapjevala je zajedno sa nama svima bila je i ona jako vesela,ma svi smo ono bili pa svatovi su jel. Bilo je ljeto,hotelski air condiition nije mogao da rashladi svu tu uzavrelu sitoaciju.

Jedna od prisutnih djevojaka me pozvala da zaplesemo,plesali smo polako,sve mi se okretalo. Nesto mi je saptala na uho,jedva sam ju razumio,ali razumio sam samo broj,217, na kraju plesa mi je sapnula 217 soba.

…………………………………………..

Imali smo rezervirane sobe hotela posto je moj rodjak jedan od bogatih sinova a i nebi se usudio voziti nazad kuci preko 100 km.

Bilo je vec proslo 2 sata ujutro,veselje se polako utisavalo,ista djevojka me onako pogledala i polako se pocela udaljavati dajuci mi signal da podjem za njom sto sam i namjeravao. Ali pijani kum i mladozenja su me sprecili u tome. Majka je davno otisla u svoju sobu na spavanje a ja sam pokusavao da se izvucem od ove dvojice.

Popili smo jos sigurno po dvij tri case vina,sav sam se pogubio.Proslo je sad vec 3 sata sigurno.Totalno pijan,izgubio sam karticu od vrata svoje sobe,ali odma su me pitali broj i ja sam se napokon sjetio broj svoje sobe te su mi donijeli duplikat kartice.

Alkohol me totalno uzeo i polako sam krenuo gore ali se nisam mogao sjetiti broja sobe.Sjetio sam se,prisao vratima i pokusao da otvorim ali su bila zakljucana.

Izvadio sam karticu provukao i polako otvorio vrata te onako pijan usao unutra.Nisam htio da palim svjetlo,prisao sam polako krevetu ona je spavala.

Skinuo sam sve sa sebe bio sam tako smotan da sam mogao i da padnem na pod.Polako sam podizao pokrivac,spavala je valjda je i nju uzeo alkohol kao i mene.

Poceo sam da ju milujem,osjetio sam kako se kao pomalo budi dok sam njezno ljubio njene vrele usne.Milovao sam njene grudi spustajuci ruku polako u njene gaice,osjetio sam da joj je vagina vec vlazna.

Mrak u sobi davao je svoju car spontanom susretu dvoje ljudi koji se nepoznaju a vec su u krevetu.

Mmmmmmm,promumnjala je,kao da me je zeljela odgurnuti od sebe,kao da se probudila i promjenila misljnje ali ja svoje misljenje nisam mjenjao. Jos sam ju vise stezao i ljubio,jezik sam stavio u njena usta dok sam joj skidao gacice a ona se pomalo izmicala od mene.Toliko sam uzivao u toj njenoj igri.

Nedugo vec sam osjetio toplinu njene vagine,duboko sam ga zavukao u nju,zajaukala je,pokusala je opet da me skloni sa i mmmmmmm a ja sam jebavao kao da ce ju neko oteti ispod mene.Imala je predivne grudi,onako malo povece,sisao sam joj i ljubio bradavice a kurac je prodirao u njenu vaginu tako snazno da je povela da cvili ispod mene,bio sam odusevljen zelio sam da ju jebem dugo a i vino mi je to dozvoljavalo.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
10 Komentari
 1. milojko komentira

  lijepo iznenadjenje

  1. Cane komentira

   Super extra ali posle jebanja nema kajanja

   1. milojko komentira

    da a sto bi se i kajali

    1. Ivan komentira

     Bilo im dobro znam

 2. adi komentira

  lepo prica

 3. Ivan komentira

  Lepo čista desetka

 4. Ivan komentira

  Ja bi stalno tako promašivao sobu

 5. Ivan komentira

  Dali je tko od vas pokušao staviti tabletu za spavanje u piće pa joj se uvuć u krevet i napunit joj pičku

  1. Gaga komentira

   Meni ja tata usao u sobu poslije sam ja namjerno ulazila kod njega

   1. Deki komentira

    Zavidim tvome tati
    I ja bi te slatko punio u sve tvoje rupe malecka

Komentiraj