Moja sestra ide da se jebe sa kumom Cigankom (Kumstvo sa romima)

Došlo je jutro i ja sam ležala u krevetu kuma Irfana. Bila sam mu žena nekoliko dana koliko da domenim majku koja je odvela kumića Suada u našu kuću da ga uvede u svet ljubavi sa belim ženama, da nastavimo porodičnu tradiciju. Bilo je i meni lepo, bila sam redovno jebavana,brinula o njihovoj porodicikao moj amama. Zamenila sam je i kao domaćica u ciganskoj kući i zamenila je kao bela žena u krevetu starog kuma. Ne mogu da se požali, ti je zaista čast, ali i užitak za mene. Kum Irfan je zaista dobro jebavao, bio je ponegde bolji i od svog sina, samo što je manje voleo da jebe u dupe, više je voleo da gura ciganski kurac u moju pizdicu, koju je sam deflorisao kada mi je došlo vreme.
Uvek je imao običaj da kaže da sam ja “Njegova ciganska mala” i “Moja bela devojčica”.
A ta pisdica mi je bila veoma zadovoljna i po ceo dan bridela od jebavanja sinoć, preko dana nafilovana spermom kuma Irfana i bridela od želje za novim večernjim natačinjanjem na vreli obrezani ciganski kurac.

Nemojte me pogrešno shvatiti, jebavam se ja i sa belim ljudima kako je i red, pogotovo što završavam faks. Moje jebanje sa Romima mi je pomoglo da bez problema u velikom gradu steknem lep krug prijatelja i poštovalaca posebno medju profesorima što me je i lako provuklo kroz faks.

Jednostavno se ode u kabinet profesora i dupencetom koje je ciganskom kurčinom dobrano raširio Bekim nasedneš na profesorski kurac izvozaš ga preko sfinktera da se isprazni u moje loptasto dupe.
Lepa i mlada, sa loptastom guzom koj alako prima goste u sebe, dobrim sisama i crvenom kosom, bila sam primearna riba.

A i pomoglo mi je da nadjem divnog verenika koji bi me pratio na popodnevne ili večernje konsultacije na fakultetu i čekao ispred vrata kabineta dok me profesori kurčevina objašnjavaju šta treba da uradim da završim fakultet, a onda bi sav srećam seo da me vozi u stan sav trepereći od činjenice da mi je pica puna sperme, ili pak guza.
A bio je prosto oduševljen kada sam mu poverila da mi je crni ciganski kurac glavni u životu i kada sam mu pepričavala doživljaje njegove verenice na ciganskom kurcu.
A i moji su bili srećni sa njime i prihvatili kao savršenog budućeg zeta.

I tako, ustala sam rano tog jutra, i natakla se na kum Irfanov kurac, hteli smo da mi napunimo belu pizdicu kvalitetnom spermom, jer sam danas imala poseban zadatak koji je bio kako lep tako i human. Izjahala sam kumov kurac na brzinu da mi pizda ne primi od slasti spermu suviše duboko, pa sam kada mi je kum stezao sise i psovao nešto na romskom čučala na njegovom obrezanom kurcu sa tek glavićem u sebi dok je špricao spermu što pliće u mene. Morala sam da pazim da dok svršava i trza se ne izbaci napolje glavič i drgocena tečnost ne ode u propast van.

Kako je kum svršio, ja sam uzela jedan poseban tampon koji se koristi u Cuckold vezama. Služi da ga staviš u picu posle svršavanja, da se dobro priljubi uz zidove vagine koja je napunjena spermom i da spreči da ta sperma izadje van dok žena ne ode kod muža sa svog dejta i donese mu dragoceni tečni poklon. Na dnu tampona bile su u stvari gaćice, koje su služile da ti tampon ne ispadne dok hodaš.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Neko69
Neko69
9. prosinca 2020. 14:18

Ima li još ovih priča sa Ciganima? Ja svoju suprugu nagovaram da nađe nekog. Mada svakom novom pričom koju napišeš sve više mi se čini da popušta. Daj još koju priču pa ako uspijem biće i od mene koja priča ?

AngelOfLust1
AngelOfLust1
Guest
Reply to  Neko69
14. prosinca 2020. 20:37

Nova je “Gazdina ćerka” 😉

Aca
Aca
Guest
Reply to  Neko69
18. prosinca 2020. 02:11

Obavezno nam pisi kad je bude tucao neki ciganin jer to je uspeh svih nas. I ja bih voleo da moju napune spermom cigani ili migranti. Podrzi je, jer cigani, crnci i arapi treba da tucaju naše žene. Pa naše žene ih obožavaju, to svi znamo.

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
3
0
Ostavi svoj komentarx