Moja sestra ide da se jebe sa kumom Cigankom (Kumstvo sa romima)

Došlo je jutro i ja sam ležala u krevetu kuma Irfana. Bila sam mu žena nekoliko dana koliko da domenim majku koja je odvela kumića Suada u našu kuću da ga uvede u svet ljubavi sa belim ženama, da nastavimo porodičnu tradiciju. Bilo je i meni lepo, bila sam redovno jebavana,brinula o njihovoj porodicikao moj amama. Zamenila sam je i kao domaćica u ciganskoj kući i zamenila je kao bela žena u krevetu starog kuma. Ne mogu da se požali, ti je zaista čast, ali i užitak za mene. Kum Irfan je zaista dobro jebavao, bio je ponegde bolji i od svog sina, samo što je manje voleo da jebe u dupe, više je voleo da gura ciganski kurac u moju pizdicu, koju je sam deflorisao kada mi je došlo vreme.
Uvek je imao običaj da kaže da sam ja “Njegova ciganska mala” i “Moja bela devojčica”.
A ta pisdica mi je bila veoma zadovoljna i po ceo dan bridela od jebavanja sinoć, preko dana nafilovana spermom kuma Irfana i bridela od želje za novim večernjim natačinjanjem na vreli obrezani ciganski kurac.

Nemojte me pogrešno shvatiti, jebavam se ja i sa belim ljudima kako je i red, pogotovo što završavam faks. Moje jebanje sa Romima mi je pomoglo da bez problema u velikom gradu steknem lep krug prijatelja i poštovalaca posebno medju profesorima što me je i lako provuklo kroz faks.

Jednostavno se ode u kabinet profesora i dupencetom koje je ciganskom kurčinom dobrano raširio Bekim nasedneš na profesorski kurac izvozaš ga preko sfinktera da se isprazni u moje loptasto dupe.
Lepa i mlada, sa loptastom guzom koj alako prima goste u sebe, dobrim sisama i crvenom kosom, bila sam primearna riba.

A i pomoglo mi je da nadjem divnog verenika koji bi me pratio na popodnevne ili večernje konsultacije na fakultetu i čekao ispred vrata kabineta dok me profesori kurčevina objašnjavaju šta treba da uradim da završim fakultet, a onda bi sav srećam seo da me vozi u stan sav trepereći od činjenice da mi je pica puna sperme, ili pak guza.
A bio je prosto oduševljen kada sam mu poverila da mi je crni ciganski kurac glavni u životu i kada sam mu pepričavala doživljaje njegove verenice na ciganskom kurcu.
A i moji su bili srećni sa njime i prihvatili kao savršenog budućeg zeta.

I tako, ustala sam rano tog jutra, i natakla se na kum Irfanov kurac, hteli smo da mi napunimo belu pizdicu kvalitetnom spermom, jer sam danas imala poseban zadatak koji je bio kako lep tako i human. Izjahala sam kumov kurac na brzinu da mi pizda ne primi od slasti spermu suviše duboko, pa sam kada mi je kum stezao sise i psovao nešto na romskom čučala na njegovom obrezanom kurcu sa tek glavićem u sebi dok je špricao spermu što pliće u mene. Morala sam da pazim da dok svršava i trza se ne izbaci napolje glavič i drgocena tečnost ne ode u propast van.

Kako je kum svršio, ja sam uzela jedan poseban tampon koji se koristi u Cuckold vezama. Služi da ga staviš u picu posle svršavanja, da se dobro priljubi uz zidove vagine koja je napunjena spermom i da spreči da ta sperma izadje van dok žena ne ode kod muža sa svog dejta i donese mu dragoceni tečni poklon. Na dnu tampona bile su u stvari gaćice, koje su služile da ti tampon ne ispadne dok hodaš.

Ustala sam na brzinu i naravno nije bilo tuširanja, a i želela sam da na meni ostane miris znoja starog kuma. Samo sam obukla haljinicu peko sebe, a štiklice sam već imala jer volim da se jebavam kao gospodja a ne kao neka bosonoga seljanka. Sve ovo mi je trebalo zbog jedne da kažemo lepe, i humanitarne misije.

Sela sam u taksi i odmah otišla do bolnice. Išla sam kod naše stare kume koja je tamo bila dosta dugo već i koju smo mama i ja odmenjivale.

Brzo sam stigla do bolnice i žurno otišla do doktorove ordinacije. Zamolila sam ga da mi dozvoli da iskoristim sobu za sestrice koja je imala medicinski ležaj da izmasiram kumu jer dugo leži. Doktor se složio bez problema jer mu je mama par puta posisala kurac kada bi obilazila kumu, da bi se bolje brinuli o njoj. Kurac sam mu izdrkala na pod da se ne oseti druga sperma na meni nego kumovska.
Užurbano sam otišla do kumine sobe.
Ležala je u krevetu, vizita je prošla i veselo je čavrljala sa ženama iz sobe:

– Dobro jutro, kumo! Kako si mi danas, izgledaš veselo!
– Jao, dete moje, dobro jutro! Evo kako da ne budem srećna, u petak se vraćam kući!

Bila sam toliko srećna. prišla sam joj, zagrlile smo se i poljubile. Ja sam malo ostala nagnuta nad kumom i razmenila par reči, tek da oseti da je po mojom grudima ostala sperma koju je njen muž prosuo po meni jer je jako voleo moje mlade krupne bele dojke. Pogledala me je značajno u oči i još više se nasmešila, onako divno ženski.

– Hajdemo do sestrinske sobe da te izmasiram, rekal sam veselo i pridigla kumu iz kreveta.

Bila je pomalo zbunjena ali je pošla, ogrnuvši se sa bade mantilom preko spavaćice.

kada smo ušle u sobu polegla sam kumu na kreven da legne na ledja.

– Kumo poslali smo ti kum Irfan i ja jel poklon, rekal sam bezobrazno se smeškajući. Zadigla sam haljinicu i pokazala kumi one gaćice sa tamponom.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare