Moja sestra Suzana *INCEST* – I dio

Suzana, pet godina starija sestra, bila je prvi objekt mojih masturbacijskih fantazija, prva ženska koju sam vidio golu uživo kako se kupa ili masturbira, kako se sexa i na koncu, skoro najzgodnija i najbolja jebačica koju sam imao. I najrazvratnija i najmaštovitija. To se jednostavno moralo dogoditi. Da ne dužim, prelazim odmah na stvar.

Možda je trebalo još davno da svoje incestuozno iskustvo ispričam psihijatru. Zajedno sa svojom milom sestricom Suzanom. Tzv. “ozbiljna razmatranja pitanja incesta” iz pera stručnjaka koje se može naći na Internetu stvari uglavnom privode u psihijatrijsku ordinaciju ili u sud zbog seksualnog nasilja u porodici. No, sve što sam ja doživio, a što je bilo ili mirisalo na incest nije bilo nikakvo nasilje (naprotiv, esktazično uživanje) niti ludilo. Vrijeme uzavrelih hormona, nezadovoljenih strasti i otkrivanja granica seksualnosti učinilo je da drčnije osobe ostvare nešto o čemu najveća većina samo mašta. Poslije svega što sam čuo od drugih i sam doživio sa svojom sestrom, poslije sexa sa sličnim parovima, lezbo-sestrama i raznim nećakama-nećacima, svastikama… (opisanim u serijalima o Verici i “U sestrama do jaja”) ne sjećam se da je bilo ikad ikakve štete. Samo fino, do krajnjih granica dovedeno uživanje. Čemu onda psihijatri?

Nikog ne pitam, samo vam stavljam “bubicu” u glavu – zar nikad niste maštali o sexu sa zgodnim bratom, rasnom sestrom kojoj ste inače virili kroz ključaonicu, tetkom, rođakom… Dobro, možda i sa mamom čiju ste dojku prvu stavili u usta, tatom na čijem ste koljenu cupkali (mada mi ove roditeljske kombinacije zbog generacijske distance nisu bliske). Samo pogledajte ankete na Voajerima o incestu… koliko ljudi želi I mašta o incestu. Priče o incestu su na drugom mjestu po učestalosti I najčitanije. Dakle, skoro svakom se to muva po glavi. Meni se i desilo.

Otkako znam za sebe bili smo nekako raštimana obitelj. Sa puno nervoze, svađa i lošeg naboja u kući koje nisam razmijevao kao dijete, ali su mi se oči vremenom same otvarale. Stari je bio uspješan gastarbajter koji je kao dvadesetogodišnjak sa zakrpljenim turom otišao u Njemačku i vrlo brzo “zlatnim rukama i zanatom” napravio dobre pare, pa formirao svoju firmu, pa ZARADIO  još veće pare i onda kao tridesetogodišnji “her Milan” došao u svoj kraj pun love, s “mercedesom” i planom za veliku kuću kakvu u gradu još nitko nije vidio. I sa tradicionalnim stavom da je “vrijeme za ženidbu” što vrlo brzo razglasilo među lokalnim udavačama.

A mama Nataša je bila jedna od najpoželjnijih žena u gradu. Zgodna, platinasto plava, sisata frizerka, a i sama “dobra prilika”. Naime, mama je bila jedinica kći općinskog guzonje koji je svojoj kćeri sredio prvo kredit, pa papire za lokaciju frizerskog salona na najboljem mjestu u gradu, pa na koncu i najmoderniju opremu. Mama je bila već sa dvadeset godina gazdarica frizeraja, punog zgodnih šišačica u koji su dečki trčali na šišanje. No, mama je u našem gradu u izvjesnom smislu bila “cura s manom”. Naime, bila je žestoka kurcoljupka. Zapravo, nimfomanka kojoj je s vremenom ponestalo ideja i momaka koje već nije trošila. Onda se pojavio “her Milan” koji o svemu tome nije puno znao. A i sam je jednog dana sjeo u Natašinu frizersku stolicu. I tako je počelo…

Već dok ga je šišala, tata Milan je bio napola “zbaren”. Mnogo kasnije slušao sam njihovu priču o tom upoznavanju, o velikim dojkama koje mu je Nataša nabijala na nos dok ga je šišala, o golicanju po vratu i prvom izlasku već naredne večeri, i vožnju u metalik “mercedesu” što je značilo da je Milan novi lik među Natašinim nogama, a Nataša vjerovatno njegov najuži izbor za ženidbu.

“Mama je pokazala starom krevetske vještine kakve nije vidio ni u njemačkim bordelima gdje se istresao nakon bauštela. Izludjela ga je. Stara mi je pričala i solila mi pamet kako je ljubavno umijeće razmjerno broju primljenih kita. A više ni sama nije znala koji joj je on po redu. Mama nam je, braco moj, bila i ostala prava fuksa,” pričala mi je sestra Suzana puno godina kasnije, dok smo sticajem okolnosti živjeli sami u našoj velikoj porodičnoj kući.

“Da, skužio sam. I mogla je to sebi priuštiti. Zgodna, puna love, razmažena, guzonjina kći… Sjećaš se da je deda do smrti pizdio zbog njenog ponašanja i bakanalija. A mislio je kad se uda da će se smiriti. A ona tek onda krenula u kurcolov… evo vidi, tko bi je odbio!?”, trabunjali smo gledajući mamine slike iz obiteljskog albuma. Na plaži, u bikiniju, sise petica, plava i preplanula…

“Ti sasvim ličiš na starog, a zgodna si na mamu,” konstatirao sam mazeći seku po golim leđima. “A izgleda da si i svu njenu krevetsku mudrost pokupila, sestrice moja slatka”
“Hm… karao bi ti i staru, zar ne? Ona je i sad zgodna i pojebljiva,” provocirala je.
“Ne, mislim da ne bih… užasava me pomisao da stavim kurac tamo odakle sam ja izašao. To me zbunjuje, nije mi sexi…. Ne, ne bih to mogao. No, ti si nešto drugo.”
“Vidjećemo…” bila je malo zagonetna Suzana. A ja sam se ipak uzbuđen razgovorom ponovo okretao svojoj gologuzoj sestri, koja se poslije žestokog sexa protezala na krevetu pored mene, i započinjao novu ljubavnu igru. Već smo bili stari uhodani ljubavnici koji su prevazišli sve tabue i moralne obzire prepuštajući se sladostrašću zabranjene ljubavi. Sve je moralo tako ispasti. No, počelo je to mnogo, mnogo ranije. U vrijeme kad sam krišom, kroz ključaonicu prikupljao prva saznanja o ženskom tijelu i sexu.

Moj prisan odnos sa sestrom počeo je već u djetinjstvu kad smo sticajem okolnosti imali “svoju tajnu”. Naime, stari je nakon ženidbe vrlo brzo napravio kuću u gradu I sa mamom Natašom živio malo tu, malo u stanu u Njemačkoj gdje je imao građevinsku firmu, ovisno od sezone I posla. Tako smo se rađali, Suzana u Frankfurtu, a ja u našoj maloj provinciji. No, kad je Suzy krenula u školu, ostali smo u domovini, a stari je radio u Njemačkoj, često dolazio, ali nedovoljno da bi naša pohodna mama Nataša glumila Penelopu. Uglavnom, kako sam kasnije shvatio, iako se udala, nikad nije prestala sa avanturama, osim u periodima visoke …

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare