Moja sestra Suzana – X dio

Braćo i sestre…» počela je Zvjezdana zajebantski govor… «Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam primljena u vaše malo tajno bratstvo. Nadam se da nisam iznevjerila vaša očekivanja…» zezala se Zvjezdana, a zatim započela priču koju čak ni ja i Suzana nakon našeg iskustva nismo očekivali. Moja sestra Suzana – IX dio

«Čujte vas dvoje… OK, trebate paziti da vas još netko ne provali, ali se nemojte brinuti i opterećivati što se ovo među vama događa. Vas dvoje niste jedini ovakav par !» A zatim je napravila značajnu pauzu pojačavajući našu znatiželju. «Ne niste jedini… ma dajte… rade to ljudi, ali naravno da se to ne priča okolo. Moram vam reći da vas ja odlično razumijem. I meni se desilo isto… I još nekima za koje znam…»
«Šta ?! Ti i mali Pinky. Ne mogu vjerovati. Ali, on je…»
«Što je on? Klinac? Da, jeste klinac, ali nema ništa manji kurac od tvoga. I muško je.» odsječe Zvjezdana svako moje dalje čuđenje. Pinky, Zvekyn mladji brat, je bio klinac iz moje škole. Tri godine mlađi od mene. Dakle, još nije niti maturirao. Bio je simpatičan, ali nekako nervozan i svadljiv. Sve mu je smetalo i za svaku šalu na račun svoje sestre-radodajke htio se tući. I sad su mi stvari postajale jasnije.

«Da, da. Moj mali braco Pinky postao je moj ljubavnik isto kao ti Suzanin. Dobro… možda ne baš na isti način, ali na koncu se svodi na isto. Redovno se tucamo… i to mogu ti reći sve bolje. I kad nema pravih jebača, mali mi baš paše. A niti njemu nije loše…»

«Ma daj… a kako je to počelo ? Pa mi smi prošli gomilu dilema, muka i strahova dok nismo nešto uradiili, a godinama smo se šmekali i virili jedno drugom kroz ključaonicu» zainteresirala se Suzana pokazujući očigledno olakšanje spoznajom da nismo jedini razvratnici ove vrste.

«A čuj… možda sam i ja kriva. Pretjerivala s frajerima. Posebno kad su nam dolazili kući. Mali je to gledao, upoznavao ih, poslije je slušao moje urlike iz sobe. A neki od njih bili su toliki kreteni da su mu poslije pričali šta su mu sve radili sa sestrom. I onda je par puta upao u sobu usred posla. I vidio, ne…. sve je vidio. Jednom čak kako su me dva tipa nabola da nisam mogla ni mrdnuti, a on je stajao kao ukipljen i gledao kako ovi prodiru u mene i razvaljuju me. Samo se okrenuo i izašao.» pričala je Zvjezdana i povremeno potezala dobar gutljaj vina.

«Onda je prije par mjeseci prestao razgovarati sa mnom. Samo mi je rekao da me mrzi jer ga svi zajebavaju zbog mene. To mi je teško palo i pitala sam se kako da malog brata ponovo pridobijem za sebe…»
«I, naravno, kako drugačije nego na onu stvar…?» upadoh.
«Ajde, ne seri… I ti si jedva dočekao da ga zabiješ Suzani. Pa, mene si karao i glasno zamišljao da sam ti sestra. Zar nije tako bilo ? Jeste, naravno. Slično se desilo i sa Pinkijem. Jednom sam ga uhvatila kako drka. Čula sam ga još pred vratima kako dahće i izgovara moje ime… «… puši mi Zvjezdo, puši mi ga Zvjezdana…»

Naglo sam ušla u sobu i zatekla ga s kurcem u ruci. Oko njega je bio moj sexi veš i moje slike s plaže. U toplesu, tangama… baš sam dobra na tim slikama… i drkao je. U prvi tren sam zagalamila na njega u stilu «sram te bilo, što to radiš, šta će ti moj veš i moje slike…. ja sam ti sestra…», a onda sam shvatila da ustvari serem. Ja sam bila kriva za sve njegove frustracije. Probijao se kroz pubertet, a sestra mu je bila… jel, hm… što sam ja zapravo. Volim se tucati ko svaka zdrava ženska, ne.»

«Ohohoooo, ti voliš i malo više….» ubacih tek da nešto kažem, ali su se obje napravile da nisu ništa čule. A Zvjezdana je nastavila…

«… onda me Pinki iznenadio i sve mi sasuo u lice. Da sam fuksa, da sam kriva jer mu svi u gradu dobacuju da bi mu jebali sestru, da su me već mnogi i jebali, a da samo njemu prodajem ta sranja kako je nešto zabranjeno itd. itd. … da ga sve to vrijeđa jer me jako voli, a ja ga kao stalno nešto držim na distanci… niti ne pričam s njim o svemu… da mu i nisam kao sestra koja bi mu trebala objasniti neke stvari i na koncu, što me šokiralo, … da i on vidi da sam ja zgodna ženska i zašto se onda ne bi i on ložio na mene kao i svi ostali !? Tad mi je sinulo da me ustvari prestao gledati kao sestru i da su mu nadošli hormoni promijenili sliku o meni. Kužite, gledao me kao žensku, zamišljao da me tuca, drkao na moje slike i svršavao. Tko zna otkad !?»

«I što je seka na koncu učinila… dovršila ono što je braco već bio započeo ?» upitah.
«Ma… tako nekako… prvo sam otplakala… Tad se on osjetio gospodarom situacije i prevalio preko usta ključnu stvar… Rekao mi je… sestro, sad kad su te svi jebali, a mene zajebavali, vrijeme je da mi moje patnje malo ublažiš… Hajde, nemoj da više drkam na tebe pored tebe žive… Daj, bar mi ga ti izdrkaj… ! To mi je rekao i ja sam ga zapanjeno gledala. A onda pomislih, toliko muškaraca je prešlo preko mene, a nisu to zaslužili, pa zašto ne bih ugodila svom malom, dragom jedinom braci… ??? Pa je tako i bilo…»

Bilo je već blizu svitanja kad je Zvjezdana završila s pričom o tome kako je povalila malog Pinkija, nastavila mu drkati, a zatim i strpala njegov mladi kurac u usta osjetivši ubrzo prvi gejzir bratove sperme u svom grlu. I tako su njih dvoje prešli liniju sa koje nema povratka.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare