Moja žena na parkingu

U braku sam skoro 10 godina, mladi se uzeli mada nije to ništa strasno jer tad možete probati najluđe stvari. Žena mi je inače malo stidljiva dok sam ja veoma perverzan.

Jednog dana išli smo malo u šetnju i rekao joj da idemo u šoping i da se obuče elegantno. Štikle, čipka i haljinica uska. Žena mi je prelijepa. Crna uvijek nasmijana, sise su joj fenomenalne a guza ljudi je nevjerovatna. ( Biće slika ?)

Smijali se i voljeli cijeli dan, bilo je prelijepo ali kao svaki muškarac nije mu to dovoljno. Želi jebati to predivno biće. Toliko sam želio da čim je ušla u auto počeo sam je nekako agresivno skidati i ljubiti. Smijala se i pita me jesi li normalan. Rekoh nisam i da želim da mi se odmah nabija na kurac. Nisam se nadao da će pristati ali rekla mi je da ga vadim. U auto na parkingu. Nije mi trebala 2 puta reći već je bio u njenim rukama. Gledala oko sebe ima li ko i onda ga stavila u usta. Pušila mi je kurac dok su auta prolazila. Naguzila se pa sam joj skinuo haljinu da joj ono perfektno dupe izađe na vidjelo. Stavljao sam joj prst u pičku. Lijepe tange i samostojeće čarape su je činile perfektnom.

Dok mi je pušila kurac stakla su malo zamaglila i moglo se primijetiti da neko nešto radi unutra. Tada sam vidio na daleko jednog momka kako prilazi autu. Polako tiho prilazi ne čuje se. Primjetio sam ga ali nisam htio reagovati. Žena je dalje dudlala moj kurac. I odjednom zavika hoću da me jebeš sad. Nisam znao kako da izvedem to jer sam znao da nas taj momak posmatra ali nije ništa mogao skontati.

Rekao sam ženi da na prednje sjedište se naguzi da joj utjerali kurac u već vrelu picku što je i uradila. Otišao s druge strane auta i zabio joj ga i gledao toga momka smiješeći se. Momak se nasmijao i približio se malo. Žena još nije primjetila. Dok sam je jebao govorio sam kako ima dobro dupe, da je moja mala kurva. Momak je čuo sve. Odjednom se pojavi s moje strane žena ga i dalje ne vidi a ja njjoj kažem šta ako nas vidi neko rekla je nek samo gledaju.

Još više me to napalilo kad je rekla onda je sve jače nabijao i udarao po krasnom dupetu. Rekoh joj ženo neko nas gleda na to je odg neka ga samo me jebi ne prestaj. Rekoh takođe evo prilazi nama zna da se jebemo. Radi šta god hoćeš samo ga nemoj vaditi. Do tad mi se nije desilo da toliko želi kurac kao taj dan.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx