Kako sam postala pokorna pička mom gospodaru vol. 2

Mom gospodaru se dopala moja priča i dopustio mi je da vam ispričam što je dalje bilo. Nakon tog našeg prvog seksa u kojem mi je pokazao kako će izgledati naš odnos, vratila sam se doma mužu koji nije ništa slutio, a iz pičke mi se cijedilo i njegov miris je bio posvuda po meni. A i taj zadovoljni osmijeh izjebane žene nisam mogla sakriti, taj sjaj u očima… konačno sam se osjetila živom, upalio je tu vatru u meni za koju sam mislila da je zauvijek ugašena. Nisam očekivala baš takav odnos, ali izgleda da je on znao i bolje od mene što meni treba, što može zadovoljiti moje apetite.

Kako sam postala pokorna pička mom gospodaru

Nakon tog seksa bila sam slomljena sva, osjećala sam svaku koščicu u svom tijelu, ali žudjela sam za još njegovih dodira, nježnih i grubih. Željela sam ga ali ja nisam odlučivala o tome kad ćemo se vidjeti, sad mi je samo preostalo da čekam da me on opet pozove.

Na sreću, nisam trebala dugo čekati. Jednu večer mi je poslao poruku da se posebno spremim sutradan kad idem na posao, obavezno moram obući mrežaste čarape, haljinu i izazovno rublje, i da očekujem njegov poziv. Već na sam spomen mogućnosti da ga opet osjetim u sebi, pička mi je počela pulsirati i sokovi su počeli teći. Željela sam ga ludo, bez razmišljanja.

Sutradan mi je na poslu bila ludnica, telefon je neprekidno zvonio, stranke stalno nešto zvocale, šef je bio živčan, a ja sva nervozna… meškoljim se na stolcu, osjećam trnce po cijelom tijelu, želim ga ali sam i zabrinuta, ne smijem ga odbiti kad me pozove jer ću biti kažnjena, a kako ću izaći uz toliku gužvu?? I baš negdje na pola radnog vremena stiže mi poruka: „Spremi se, dolazim za 20 minuta. Želim da dođeš bez gaćica i grudnjaka.“ Ludilo, pa kako ću se skinuti na poslu?! Odem do wc-a, skinem čizme i hulahopke kako bih mogla skinuti gaćice, ponovo obučem čarape i visoke čizme na štiklu, nekako sam uspjela skinuti i grudnjak, tako da sam sad imala samo usku haljinu do koljena. Smotala sam donje rublje u ruku da netko ne vidi kako ga nosim u ured do svoje torbe, i pri svakom koraku sam osjetila lagani povjetarac po goloj pički, a to me samo još dodatno uzbuđivalo.

Javila sam šefu da moram hitno izaći na sat vremena, i nadala se samo da on iz mog izraza lica neće pročitati kud mi se tako žuri! Zvuk poruke, vani je, čeka me. Odjurila sam iz zgrade, osjećala sam kako mi ukrućene bradavice uzdižu haljinu a čarape su mi već potpuno mokre među nogama. Ušla sam mu u auto i sjela na ispravan način, a on me zgrabio i strastveno poljubio ne mareći da li će nas netko vidjeti. Ostala sam bez zraka, i tada je sve izvan tog auta za mene prestalo postojati. Krenuli smo cestom izvan grada, prema obližnjim brdima, a on mi je naredio da mu otkopčam hlače i izvadim mu kurac. Kad sam to napravila, gurnuo mi je glavu prema dolje i naredio mi da mu pušim kurac. Već je bio spreman i tvrd, uzela sam ga u usta i počela divlje pušiti. Imao je fantastičan okus, njegov miris me izluđivao! Drkala sam ga i pušila, milovala mu nabrekla jaja. Čula sam da pored nas prolaze auti i kamioni, vozači su sigurno imali dobar pogled na mene u njegovom krilu, ali jednostavno me nije bilo briga. To me je i dodatno uzbuđivalo. Kako sam bila okrenuta prema njemu, guza mi je bila lagano uzdignuta, i on je povukao usku haljinu prema gore i počeo me maziti po bedrima i guzi. Došao je do moje vruće i željne pičke koja je plivala u sokovima i gurnuo mi prst u nju preko čarapa. Jeknula sam od užitka i nastavila mu još žešće pušiti.

Dok smo stigli na koliko toliko osamljeno mjesto od slučajnih prolaznika, oboje smo već bili zadihani i napaljeni do ludila. Naredio mi je da se premjestim na zadnje sjedalo i čekam ga. Prebacio se i on, otkopčao i skinuo hlače. Kurac mu je stršao, ogroman, tvrd i spreman. Naredio mi je da legnem na leđa i jako raširim noge. Poslušala sam ga, moram biti dobra curica, i pomalo u strahu čekala što mi je sad pripremio. Počeo mi je lizati pičku preko čarapa, a onda je gurnuo prst u nju i svom snagom poderao čarape između mojih nogu! Proširio je rupu i počeo me jebati prstima, divlje i jako. Gurnuo mi dva, tri, četiri prsta! Rasturao me je, a ja sam se izvijala pod njim i glasno stenjala od strasti. Nisam više mogla izdržati.

„Molim te, jebi me!“

„Ne, danas te neću jebati“

„Molim te, molim te, želim te u sebi!!“

„Moli me, kurvo! Moli za moj kurac!“

Cvilila sam, molila ga, preklinjala da mi ga stavi, nisam više mogla izdržati… još mi je jače raširio noge, uhvatio za bokove i podigao guzu, i svom snagom mi zabio svoj tvrdi kurac, jednim potezom do dna moje izmučene pičke. Vrisnula sam. Od bola, iznenađenja, od konačnog zadovoljenja strasti i želje. Jebao me divlje, grubo, bez milosti. Nabijao mi je kurac svom snagom, udarala sam glavom u vrata od auta, ali to ga nije zaustavilo. Uzimao me grubo i pohotno, svoju pokornu pičku koja je tu kako bi njega zadovoljila. Nabijala sam mu se na kurac, željela sam ga osjetiti duboko u sebi, pička mi se stezala oko njegovog kurca kao da ga zauvijek želi zadržati u sebi. Skoro istovremeno smo svršili, osjetila sam kako mi se vruća sperma izlijeva u utrobu. Savršen osjećaj, nikad mi se to nije dogodilo s nikim prije njega. Ostao je još neko vrijeme u meni, dok su prestali i zadnji grčevi moje zadovoljene pičke, a onda me posjeo, uzeo u naručje i nježno ljubio. Šaptao mi je nježne riječi i mazio kao malu bebu, čvrsto sam ga grlila, ne želim se odvojiti od njega, pripadam mu potpuno i zauvijek. Još sam ga željela ali nismo imali više vremena, morala sam se vratiti na posao. Zabranio mi je da presvučem čarape, naredio mi je da se moram vratiti u tim poderanim na posao. Između nogu mi je zjapila ogromna rupa na čarapama, koja se protezala skoro do ruba haljine. Kad sam se vratila na posao i hodala po stepenicama, imala sam osjećaj da svi primjećuju tu rupetinu i tanki mlaz sperme koji mi klizi niz nogu, ali morala sam ga poslušati, jer u suprotnom ću biti kažnjena, a bojim se kazne….

Stranice: 1 -- 2

Komentiraj

New Report

Close