Moje prvo vatreno seksusalno iskustvo bilo je sa ujnom

Ovo je 1 dio od 2 u seriji Iskustvo sa ujnom

Kao svoje prvo vatreno seksualno iskustvo nisam očekivao da ću imati sa nekom starijom, ali niti sa nekim od rodbine. Ali, eto.. . desilo se. 

Krenuo sam u četvrti srednje i nisam imao još nikakvog seksualog iskustva, a hvatanje sa curama iz škole je bilo više onako.. za nekakvu zabavu.. ništa ozbiljno. Tako da nikakvu pičku još nisam vidio uživo, osim u pornićima, a od tamo sam stjecao i edukaciju. I onda kažu da nisu edukativni? 

Kao prvo, starije žene me nisu privlačile. Tu i tamo bi pogledao kakav pornić sa nekim milfarama kako se jebu sa nekim mladcima, ali kad bi vidio njihove široke pičke nije mi bilo to nešto što bi me napalilo.

Imao sam kurac od solidnih 18 centimetara, malo deblji, sa uskim i šiljatim glavićem, te par povećih jaja koja su mi stalno bila puna. Najčešće bih se zavukao u svoju sobu navečer i pustio si kakav pornić da ga izdrkam. Često bi ga, ako bi bio posebno napaljen, izdrkao dva puta svršavajući u one papirnate ručnike. U svim tim pornićima mi se sviđao analni seks, naročito sa mladim curama kojima bi neki kuronja rasturao šupak i napravio tunel Mala Kapela u njenoj guzi. Sviđalo mi se što su guze puno uže od pički, pa je seks djelovao nekako intenzivnije nego kad bi ih jebali u pičke. Svoj prvi pravi seks sa doživio, posve nenadano, sa starijom ženom i to sa maminom najmlađom sestrom, mojom ujnom Lidijom. 

Gledajući iz današnje perspektive kad me više privlače iskusne i jebozovne žene, Lidija je bila boginja tada. Sise čista četvorka, guza kao isklesana iznad čvrstih i mišićavih nogu i onaj mali sexy trbuščić iznad podšišane frizurice tamnih dlaka. A pička.. . pička je bila prava, mesnata i sočna, te je iz nje curilo stalno. Tada sam doživio i prvo lizanje koje sam do tada znao samo iz pornića. Ujna Lidija je bila dugokosa brineta zelenih očiju i stalno nasmijana, ali kad bi bila sama znala se vidjeti tuga u očima. Ujak Bruno je bio pomorac i stalno je bio odsutan, a kad bi došao na mjesec ili dva Lidija je sjala od sreće.. . a sad mi je poznat i razlog.. . nisu se vadili danima iz sobe. 

A kako sam ja ušao u tu priču? Slučajno.. . naime, jedan dan sam došao ranije kući i mama me poslala kod Lidije, da uzmem neke stvari (tada još nije bilo mobitela, pa se nije moglo samo tako zivkati i najavljivati), naravno sa tramvajem.

Lijepo se ja uputio u centar grada gdje je stanovala ujna, te sam nakon dvadesetak minuta stigao do njenih vrata. Pokucao sam, ali ništa. Uto mi se učinilo da čujem neke zvukove iz stana, pa sam prislonio uho na vrata i čuo žensko uzdisanje i pokoji jecaj. Zvukovi su mi bili poznati.. pogađate, iz pornića.

Primio sam za kvaku i vrata su se otvorila, pa sam tiho ušao, ali sam zaključao vrata za sobom. Zvukovi su dolazili iz dnevnog boravka, pa sam se prikrao vratima i umalo pao na guzicu. Ujna je sjedila zavaljena u fotelji gola, raširenih nogu dok si je vibratorom trljala pičku. Pička je bila sva mokra i po prvi put sam vidio pičku uživo. Ni sam ne znam kako sam izvukao kurac iz hlača i počeo ga drkati gledajući prema ujni kako si gura onaj poveći vibrator u pičku i još trlja po klitorisu. Ubrzo je počela stenjati sve glasnije i glasnije, da bi u jednom trenu vrisnula, a iz njene pičke je šiknuo mlaz sokova i još nečega u orgazmu koji je doživjela. Ja sam ga drkao kao lud i postao malo preglasan, a onda sam počeo svršavati, te sam si zalio gaće sa spermom, a kad sam digao pogled ispred sebe sam ugledao ujnu Lidiju zajapurenu i već zamotanu u kućni ogrtač kako gleda mene i moj kurac koji se još trzao i iz kojeg je izlazila obilna količina sperme. 

NastavciNastavak seksa sa vatrenom i napaljenom ujnom >>
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj