Napunio sam pičkicu doktorici od mog starog

Imam 41 godinu i prije dvije godine sam se razveo. Supruga je, naravno, dobila klince, usprkos tome što ju je njena rođena majka uhvatila raširenih nogu i sa mladim susjedom između njih. Normalno, kad je to trebalo potvrditi na sudu u brakorazvodnoj parnici, moja predraga punica je to povukla i sad moja bivša sa svojim mladim jebačem živi kod svoje mame i sa klincima. 

I tako ja sad vikendima vidim svoje dvije srećice, a brinem se uglavnom o svojim starcima.

Jedan dan sam vozio starog doktoru, pardon, doktorici, te sam upoznao i Mariju. Ona je bila obiteljski liječnik mojih starci, a bila je prezgodna. Imala je dugu valovitu kosu boje meda, sivozelene oči, te sexy tijelo, sa malo povećom guzom. Bila je stvarno zgodna, ali mi je svejedno rekla da pričekam vani, iako bi ja najradije ostao unutra.

Nakon petnesatak minuta je izašao stari, a ona me pozvala unutra. Stari je sjeo vani, a ja sam ušao da vidim šta me treba. 

– Sjednite Nikola.. -rekla je ugodnim glasom, a kad sam sjeo nastavila je istim ugodnim glasom- Ovako.. trebali bi malo pripaziti na Vašeg oca, pošto sam primjetila da je počeo zaboravljati, pa da ne zaboravi popiti lijekove.. 

– Nema problema, samo što ja sam prijepodne na poslu, pa neću moći pripaziti na njega. -rekao sam mirno. 

– Aha.. pa dobro, možeš mu dati lijekove prije nego ideš na posao, pa opet navečer.. -nekako je prešla na ti, pa sam i ja nastavio u tom tonu. 

– To mi je u redu, a šta da tebe nazovem kad nešto zatreba? -malo se lecnula kad je shvatila da sam joj se obratio sa ‘ti’, ali nije ništa rekla, već mi je napisala svoj broj mobitela, te upisala moj broj u karton kao kontakt u slučaju nečega. 

Zatim sam otišao sa starim i narednih nekoliko dana je bilo sve OK.

Nakon par dana, negdje oko 17 sati dobio sam poziv na mob, a kako sam vidio bila je to Marija. Javio sam se i nakon par minuta ugodnog razgovora upitala me da li bi volio izaći u subotu navečer na piće. Malo me iznenadilo to, ali sam prihvatio.

I u subotu došao u kafić gdje smo se trebali naći. Čekao sam skoro pola sata kad se pojavila. Oko nje se širio miomirisni oblak svježe oprane kose, nekog parfema s mošusom i čiste energije. Lepršava suknja je naglašavala njenu figuru i dosta muških je pogledalo za njom dok je sa širokim osmjehom prilazila mom stolu. Odmah sam u ordinaciji procjenio da je mlađa od mene desetak godina, a to se ispostavilo kao točno kasnije. Razgovarali smo dugo preskakavši sa teme na temu, a vidio sam da je upoznata i sa mojim razvodom, zahvaljujući mojoj mami. Nekoliko puta su nam se ruke slučajno dotakle, a i noge ispod stola su par puta bile jedna uz drugu. Nakon dobra tri sata je rekla da idemo na drugo mjesto. Pristao sam i platio račun, te smo izašli van. Pitao sam kamo čemo, a ona se nasmješila i rekla:

– Samo ti vozi za mnom.. -zatim je sjela u auto i krenuo sam za njom. 

Ubrzo smo stigli do jedne zgrade i parkirali na polupraznom parkiralištu. Ušla je u jedan ulaz i shvatio sam da idemo do nje. Iako sam već to i pretpostavljao. Bila je skroz gore na petom katu koji je imao i svojevrsnu terasu ili nekakav prošireni balkon. Gore su bila samo dva stana dok su na ostalim katovima bila po tri. U stanu je odmah donijela bocu whiskya i bocu cole, te dvije čaše i rekla da natočim, a ona se izgubila u pravcu sobe i kupaonice. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj