Nastavak seksa sa vatrenom i napaljenom ujnom

Ovo je 2 dio od 2 u seriji Iskustvo sa ujnom

Erotska priča, drugi dan sam otišao odmah kod ujne, dok sam doma rekao da imam neki dogovor sa dečkima za košarku, na što me mama čudno pogledala.. . ono, ti i sport? Nemoj me.. 

I tako sam se nacrtao kod ujne na vratima spreman za sve što me čeka. Ujna mi je otvorila sa veselim osmjehom na usnama i odjevena u neku laganu haljinu. Tada su bile moderne one sa nekakvim psihodeličnim šarama, a takva je bila i ova na ujni, samo što je ova naglašavala njene bujne obline. Odmah sam osjetio kako mi je kurac počeo bujati u gaćama. Uvela me unutra i ponudila kavom i sokom, e smo lagano pijuckali kavu dok je njena ruka klizila po mojoj nozi, a onda je čim sam iskapio kavu iz šalice samo rekla:

– Dođi.. pička mi se uspalila dok sam te čekala.. vidjet češ kako je vrela.. -rekla je dok smo ulazili u spavaću sobu, a tamo iznenađenje na noćnom ormariću.. onaj vibrator, nekava tubica kreme i par lisica. 

Grlo mi se trenutno osušilo, a ujna se počela skidati i sad je bila u grudnjaku i gaćicama, pa je otkopčala grudnjak i sise su se razbježale odmah, a onda se polako, onako kurvinjski, počela uvijati i skidati gaćice. Kad ih je skinula stavila mi ih je na nos i osjetio sam miris njene pičke, a bile su i mokre.

Počela me skidati, jer sam ja još uvijek stajao ukočeno nasred sobe, te sam ubrzo ostao i bez majice, te hlača, a onda mi je polako počela skidati gaće koje je napinjao moj napeti kurac. Izletio je van poput opruge i zaljuljao se ispred ujninog lica, a ona ga je sva nasmješena uhvatila i poljubila u vrh glavića, pa ga malo liznula i onda me poela do kreveta. Legli smo na krevet i malo se ljubili i mazili, pa mi je rekla:

– Sad ćeš me ljubiti po cijelom tijelu i polako se spuštati prema pički, da bi ju onda lizao, ali.. -tu je stala naglasivši ono ‘ali’, pa nastavila- cilj ti je da me natjeraš da svršim dok me ližeš. To je ono što žene vole.. -poljubila me u usta i gricnula mi usnu, pa se izvalila na krevet. 

Malo sam gledao od kuda da počnem, pa sam krenuo od njenih obraza, preko ušiju i vrata, pa na sise. Uh kako su joj sise bile dobre, a bradavice tako tvrde i slatke. Lizao sam ju i grickao, te ljubio, a ona je uzdisala i stenjala, te sam se počeo polako spuštati niz trbuh koji je lagano drhtao, sve do njene obrijane pičke, koja je danas mirisala fenomenalno.

Lagano je raširila noge, a ja sam se smjestio između njih i počeo svoje prvo samostalno lizanje pičke. Kako sam se samo trudio, a nakon pet minuta sam imao osjećaj da mi je jezik utrnuo, pa sam počeo grickati njene usmine. Ujna je sve jače i jače stenjala, a njena ruka je mrsila moju kosu i ponekad bi mi tako privukla glavu na svoju pičku da sam ostajao bez daha, a kako mi se činilo i bez kose. Uspio sam ju u jednom trenutku shvatiti da govri da iskoristim prste.

U prvi mah nisam se mogao odmah sjetiti kako, ali sam se sjetio pornića i odmah joj ugurao dva prsta u sad već obilno namočenu pičku. Ušli su bez problema i kad sam ju počeo trljati njima samo je uzdahnula i ubrzo je počela svršavati. Trzala je nogama i stisla mi glavu tako da je dio njenih sokova završio po mom licu i na krevetu. Kad se malo smirila i opustila, te sam izvukao glavu između njenih nogu pogledao sam ju, a oči su joj bile staklaste od suza, ali lice je bilo nasmješeno, pa me povukla na sebe i sad me ljubila. 

Nastavci<< Moje prvo vatreno seksusalno iskustvo bilo je sa ujnom
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx