Na dan vjenčanja on nije došao i napalila sam se na mamu

Sve što mogu reći je…Hvala Bogu da je moja mama tada bila uz mene. Zovem se Lucija, čini se kao da je bilo jučer kada sam se trebala udati, ali u stvari bilo je to prije godinu dana. Taj dan mi je bio i najgori i najljepši u životu zasamo nekoliko minuta.

Kako sam odrastala…mogu reći da sam zgodna cura, imam lijepe grudi (bar mislim tako) i stoje mi u c košaricama,duge noge i finu figuru, bar tako slušam od ljudi. Pošto imam prirodnu crvenu kosu postala sam još popularnija jer nije bilo baš puno takvih cura okolo. Kada sam bila u srednjoj školi upoznala sam Marija, on je bio sve što sam sanjala,ili bar mislila. Bio je visok, zgodan, atletski građen i odvratno bogat. Hodali samo cijelu srednju školu i na kraju školovanja me je zaprosio. Tri mjeseca kasnije poslije mature dogovorili samo datum, vjenčanje je trebalo biti na
Novu Godinu. Samo što se nije dogodilo…

Moja mama se zove Mira i ima 41 godinu i super je. Ona mi je bila jedina pomoć i na dan vjenčanja sam ju zamolila da me dovede pred oltar jer nas je “naš tata” napustio kad mi je bilo 8 godina. Mama je bila sumnjičava glede Marija i rekla mi je da je predobar da bi bio istinit. O tome smo raspravljali milion puta i sram me je nekih stvari koje sam joj rekla u nastupu bijesa. Rekla sam joj da je stara koza koja nije uspjela zadržati vlastitog muža pa sada želi upropastiti
moj život. U stvari mama uopće nije bila kriva što je tata otišao.

Moja mama je jako zgodna i lijepa žena. Ima dugu valovitu kosu (crvenkastu). Za svoju dob stvarno izgleda odlično.Jednog dana dok smo se svadjale nazvala sam ju pogrdno i udarila me je šamarom. Zaslužila sam to, ali sam joj ipak vratila jer mi je došao trenutak. Onda smo se zahvatile i počele smo se tući i valjati po podu kao djeca i vući za kosu.Tada sam osjetila mamine velike grudi kako su pritisnute na moje i njen dah na mom vratu kako smo se hrvale.
Počela sam osjećati nešto što ni u snu nisam mogla zamisliti, počela sam se uzbuđivati. Instiktivno sam počela trljati međunožje od njenu nogu koja je bila medju mojim nogama. Činilo mi se da uopće nije to primjetila, ali ja sam bila sve vlažnija i vlažnija. Mama to uopće nije primjetila.

Za moju djevojačku večer mama se zaista potrudila da sve izgleda super. Došlo je nekoliko mojih i maminih prijateljica,tada mi je mama poklonila najluđi poklon koji sam ikada dobila. Dobila sam najsexi donje rublje i bilo mi je jako neugodno. To je bio plavi push-up grudnjak sa čipkom i tanga gaćice sa halterima i visoke štikle. Mama se tako jako smijala kada je vidjela moju reakciju da se skoro poprskala vinom. I još mi je šapnula da bi trebala obući da se pokažem što sam ja odbila.

” Dobro Lucija, možda će te mama kasnije imati priliku vidjeti u tome ” rekla je. Većina cura se smijala, ali ja sam čula vrlo jasno što je rekla. Pitala sam se da li mama misli ono što sam ja tada mislila. Atmosfera je bila prava ženska zezale smo se i ugodno čavrljale i pile vino. Malo kasnije sam otvorila još jedan poklon od mame i unutra je bio veliki vibrator.Mome iznenađenju nije bilo kraja. Svi su se smijali do besvijesti, već malo pripiti.

” Sada možeš Marija po guzi ako bude zločest. ” rekla je i primjetila sam da oblizuje usne. Vibrator smo svi brzo zaboravili.

Došao je i moj dan vjenčanja. Vanka je bilo pomalo hladno. Obukla sam veliku vjenčanicu sa dugim velom. Uzvanici su se skupili iako se vanka spremalo nevrijeme. Mama je imala na sebi krem haljinu koja je otkrivala njene noge i malo previše, čudno je bilo to što sam pokušavala uhvatiti te kadrove kad god sam mogla. Učinilo mi se da mi to čini namjerno danas. Svi su bili spremni, osim mladoženje. Marija nije bilo nigdje. Naravno, mogao je zakasniti zbog nevremena zato smo i čekali. Čekali smo, i čekali ali nije došao. Bila sam zbunjena, mislila sam možda je imao nekakvu nesreću. Napokon je Krešo,Marijov kum dobio poziv na mobitel. To je bio Marijo i nazvao je da kaže da je u Veneciji sa nekom drugom ženom. Bilo mu je ” jako žao zbog svega ” ali nije spreman da se preda jednoj ženi. Stajala sam ogorčena i osramoćena u crkvi pred svim mojim prijateljima i rodbinom, a ponajprije pred svojom mamom, koja je najbolje znala šta se iza brda valja.

Potrčala sam sa oltara u neku prostoriju iza dok se crkva polagano praznila sa onim nerazumljivim komentarima nazočnih, kako je to sramota, ili ma bolje je ovako ona zaslužuje boljega. Uskoro je crkva bila prazna i ja sam bila sama u maloj kapelici sobici u crkvi. Zaključala sam vrata i pomišljala na to da se ubijem ondje i odmah, na sreću nije bilo moguće tako nešto.
Čula sam mamu kako kuca na vrata i šapuće moje ime. Rekla je da je sa svećenikom, ako želi razgovarati.Rekla sam joj da je ona jedina osoba sa kojom mogu razgovarati i nitko drugi. Razgovarala je sa svećenikom malo i onda je on rekao da će nas ostaviti na miru, a ako ga zatrebamo da će biti u kapelici. Kad je otišao otljučala sam da mama uđe.

Lice mi je bilo umazano od suza i šminke. Mama je zatvorila vrata, prišla mi i zagrlila me.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Komentiraj

New Report

Close