Mokra Je Momci, Jebimo Je – V

Ovo je 5 dio od 13 u seriji Mokra je momci

Nastavak priče: Mokra Je Momci, Jebimo Je IV

Nismo trebali dugo čekati. Pogledao sam kroz prozor i u daljini zamijetio svijetla automobila koji se je približavao krčmi. Otišao sam u malu prostoriju u kojoj je bilo skladište za piće koja je imala prozorčić kroz koji se savršeno moglo vidjeti sve što se u krčmi događa. Sanja je prva širom otvorila vrata, a iza nje su išle Verica i Tihana. Sve tri su bile seksi obučene, nosile su minice do polovice bedara, imale su štikle i uz tijelo pripijene maje do visine pupka koje su isticale njihove bujne i čvrste dojke. Praktično i vraški seksi.

Kad su ih momci ugledali čuli su se zvižduci oduševljenja, a sva petorica koja su obrađivala Sanju su ustali i srdačno je pozdravljali izmjenjujući poljupce dobrodošlice.
„Kako ste momci, nismo se dugo vidjeli. Nadam se da Vam nisam nedostajala. Upoznajte moje prijateljice Vericu i Tihanu. Moram priznati da se jako veselim što Vas opet vidim.“ – oduševljeno je govorila Sanja.
„Itekako ste nam nedostajali, drago nam je što Vas opet vidimo. Sjednite do nas. Spojit ćemo stolove“- u ime svih srdačno ih je pozdravio crnokosi.

Tihana i Verica nisu krile razočaranje s krčmom koja je bila običan ćumez, ali su ubrzo prestale o tome razmišljati jer su ih okružili raspoloženi mladići koji su ih častili pićem. Sve tri su naručile hladni Jager meister Do Verice su sjeli obrijani i Žigolo, svaki sa jedne strane, a pored Tihane su sjeli crnokosi i plavokosi, dok je uz Sanju sjeo mladić dječjeg lica. Svi su veselo međusobno nazdravljali pićem. Dok su se upoznavali vidio sam kako im se dečki postupno približavaju i polako stišću Vericu i Tihanu, dok je Sanja ostala sama uz mladića s velikim kurcem. U zraku se osjećala napetost.

Cure su polako pijuckale Jager meister, a mladići se ih zabavljali i koristili su svaku priliku da ih dodirnu i da im se što više približe. Vidio sam kako je crnokosi već nekoliko puta pogladio Tihanu po koljenu, a s druge strane je Žigolo pipkao Vericu. Cure su u prvo vrijeme lagano odmicale njihove nemirne ruke, a Verica je nekoliko puta lupila Žigola po prstima. No dečki se nisu dali zbuniti, već su ih nastavili sve učestalije i agresivnije zadirkivati i gladiti, a mladić dječjeg lica i ogromnoga kurca je Sanji već podigao minicu gotovo do međunožja, stalno je gladeći po razgolićenom bedru, a ona se pravila kao da to niti ne osjeća. Što se je više približavao njezinu međunožju bivao je sve uzbuđeniji , lice mu se zajapurilo, veliki kurac mu je nabubrio što je Sanja vidjela, ali se i dalje držala hladno i nezainteresirano kao se to nje ne tiče. Nije se ozbiljnije protivila maženju, već je mladića samo ovlaš nekoliko puta udarali po prstima kao da tjera dosadnu muhu. Bio sam siguran da su joj gaćice već mokre od silne želje za kurcem. Stoga nisam bio iznenađen što mladiću dopušta da je miluje po bedru i polako se približava njezinoj pički. Vidio sam jedva primjetno podrhtavanje njezinih usana svaki put kad bi mladić zavukao ruku prema njezinu međunožju. Sanja je bila usmjerena samo na Žigola, a mladić joj uopće nije bio zanimljiv već ju je nesvjesno pripremao za njega. Kako nije željela da mladić otkrije koliko joj je pička već mokra, naglo je ustala i otišla na WC kako bi najvjerojatnije promijenila mokre gaćice.

Nastavci<< Mokra Je Momci, Jebimo Je IVMokra Je Momci, Jebimo Je – VI >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx