Mokra Je Momci, Jebimo Je IV

Nakon žestokog seksa zavalio sam se u fotelju i u sebi se smijuljio razmišljajući kakvo iznenađenje ću večeras pripremiti svojoj ženici Sanji.

Mokra Je momci, Jebimo Je III

„Majo molim te skuhaj mi jaku kavu“ zamolio sam je dok se oblačila nakon jebanja i sređivala razbarušenu kosu.
„Odmah, dragi“ – zacvrkutala je Maja smiješeći se i njišući kukovima u kratkoj crnoj minici uputila se prema šanku.

Okrenula je glavu prema meni zabacivši dugu kosu na suprotnu stranu i upitala:

„A što to ti dragi spremaš večeras svojoj dragoj ženici?“

Uživao sam u njezinoj znatiželji i čekao da mi donese kavu. Ubrzo je kavu bila na stolu. Osjetio sam dobro poznati miris kofeina koji je mi je razbistrio misli.
„Jako si znatiželjna Majo? Na tebi je da večeras pozoveš momke i da im obećaš dobru zabavu. Poruči im da ti u goste dolaze dvije zgodne Zagrepčanke kojima nedostaje dobar kurac, a njihova je zadaća ih maksimalno zadovolje“- tiho sam odgovorio.

„Oprosti, zar nisi rekao da dolazi i tvoja Sanjica?“- provocirale me Maja ne skrivajući iznenađenje.
„Dolazi, dolazi Majo, ali s njom dolaze i njezine dvije najbolje frendice koje su željne kurca kao i ona. A Sanji „gori pička“ jer je nakon seksa ovdje prije mjesec nisam niti pipnuo. To je moja tiha osveta za poniženja koja sam tu doživio. Ti si mi danas pomogla da opet uživam u seksu i da se u meni ponovo probudi muškarac. Hvala ti na tome.“
„Aha, sad razumijem dragi zašto si me danas tako dobro jebao. I i ti si bio gladan pičke, zar ne?“- upitala me Maja zagrlivši me i ljubeći me u usta.
„Da, bio sam potišten i deprimiran. Sanja se sa mnom nikada nije tako dobro jebala kao ovdje. I kad sam danas došao u krčmu pred očima mi se počeo vrtjeti film svega što se ovdje događalo prije mjesec dana. To me je silno uzbudilo i napalilo. Zato sam te tako naglo zgrabio i s užitkom jebao. Razumiješ li me sad?“ – upitao sam Maju.
„Da dragi, osjetila sam, a ne samo razumjela. Bio si savršen. Nitko me još nije tako dobro jebao kao ti. A kako ćeš se večeras osvetiti svojoj ženici?“- bila je znatiželjna Maja ljubeći me po vratu i ližući mi uho.
„Slušaj me dobro, Majo. Sa Sanjom dolaze dvije njezine najbolje prijateljice kojima je ispričala sve što se joj se ovdje dogodilo.

One nisu povjerovale Sanji da je to istina. Odlučile su vikend provesti na moru zajedno, jer sam se ja trebao vratiti tek u nedjelju kasno na večer. Po povratku s mora one će kao i mi zadnji puta ciljano svratiti ovdje na piće jer se Verica i Tihana žele uvjeriti da im Sanja nije ispričala lovačke priče. Tihana je zgodna i atraktivna plavuša, srednje visine, bujnih dojki i nešto jačih bokova poput Sanje, a Verica brineta, prava seks bomba s čvrstim dojkama i dugih nogu.

Obje su u dugim vezama, vrlo su atraktivne i seksipilne. Očito im treba friški kurac za promjenu, jer su se silno uzbudile kad im je Sanja ispričala svoje doživljaje. Verica je predložila da se u to same moraju uvjeriti i da će ona voziti. Rekla je da su joj gaćice potpuno mokre i da ih doma odmah mora presvući. Kako sam se ja nepredviđeno vratio s puta u petak, slučajno sam ih zatekao u našem stanu, prisluškivao sam o čemu pričaju i nakon toga odlučio otići spavati u hotel. One niti ne sanjaju da ću ja isto biti ovdje.“

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx