Muž radi,a ja mu ševim ženu

Ovo je istinita priča i moja prva koju pišem. Bilo je to kada se u mom kvartu otvorila nova piljara. Nove gazde su bili bračni par od svojih 35 godina, po mojoj procjeni. Muž fino građen, mršav, lijepog izgleda, a supruga, malo punija, izraženih oblina prelijepe guze, duže kose, ali onog vragolastog osmijeha, koji nikoga nije ostavljao ravnodušnim. Ja sam imao 22 godine, imao sam djevojku, ali „piljarka“ je bila nešto posebno. Naravno, iz dana u dan postao sam redovni kupac u njihovoj prodavnici. Ona je radila prvu, a muž drugu smjenu, jer su imali malog sina pa je uvijek neko od njih bio sa djetetom.

Jednog dana kada sam došao po hljeb, otvoreno me je pitala: Zašto mi samo gledaš u dupe? Zaledio sam se, nisam znao šta da odgovorim, ali je brzo nastavila: Znam ja šta ti želiš, vidim ti na trenerci! To nisam mogao sakriti, bio je svaki dan dignut kada je gledam kad se naguzi da nakupi iz gajbe neko voće da izvaga kupcu. Dani su prolazili, a svaki put bi se nasmijala kada bih ušao u prodavnicu i vidjela moju trenerku. Jednog jutra mi je rekla da i ona želi da vidi šta ja to krijem, a toliko se diže na nju, tražila mi je broj telefona. Sutradan me je pozvala i rekla da brzo dođem kako znam, rekla je: Ako želiš da me jebeš evo ti prilike. Nisam imao opciju da se brzo prebacim do nje, bio sam očajan. Poslala mi je poruku: Idi u radnju.

Kada sam došao u radnju onako zbunjen dočekao me je njen muž koji je držao ključeve od svog auta u ruci i rekao: Ana me je zamolila da ti posudim auto da odeš do nje računar se pokvario. Ukopčao sam! Moj hobi su računari, to je bio dobar izgovor. Upalio sam auto i gledao u papirić sa adresom njihovog stana. Nisam mogao da vjerujem, čovjek mi je dao auto da odem da mu jebem ženu, bio sam jako napaljen. Djevojci sam slagao da sam sa drugom otišao da mu pomognem da montira neke kuhinjske elemente. Stigao sam pred zgradu, mahala je sa prozora. Dočekala me je na vratima, sočno poljubila i uzdahnula:Konačno. Ponudila mi je piće, i smjestila se pored mene na trosjed. Mazila mi je kurac preko pantalona. Pitao sam je gdje je dijete, rekla mi je da spava u drugoj sobi i da se ne brinem.

Stan je velik, tako da ga nećemo probuditi.Počeli smo da se ljubimo, skinula mi je pantalone iz kojih je iskočio ne pretjerano velik, ali debeo kurac. Drkala je dok smo se ljubili, u jednom momentu sam joj skinuo majicu ispod koje nije imala ništa, Ispale su sise sa velikim bradavicama. Sise su bile jako lijepe ni premale, ni prevelike. Srednje. Kada sam joj svukao helanke ostao sam zatečen prizorom, glatka pičkica je bila totalno vlažna, helanke su bile mokre. Bacio sam je na leđa i gurnuo jezik u pičku, počela je da stenje, i da mi nabija glavu među svoje prelijepe noge. Lizao sam kao lud svaku kap koja je izlazila iz pice.

Nakon nekog vremena me je odgurnula i rekla da pređem u fotelju, dodala mi je čašu sa viskijem, i rekla: Sjedni i opusti se ovo ćeš dugo pamtiti. Počela je da puši, to je bilo nešto što definitivno nikad neću zaboraviti u svom životu. Lagano sam pijuckao viski i uživao u pušenju, jedne žene, koja zaključio sam ima velikog iskustva. Gricka je glavić, lizala, gutala do jaja, ali je svaki put osjetila kada sam na rubu da iz sebe izbacim najviše sperme u svom životu, ona bi zastala, stavila kockicu leda u usta i nastavila da puši.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Wax
Wax
Guest
17. siječnja 2021. 00:35

Vazno da si je dobro izjebao

jebi_mi_zenu
jebi_mi_zenu
Guest
24. siječnja 2022. 08:45

Uf, nema boljeg. Svi mi koji imamo sexy ženske znamo da nema boljeg nego kad ti netko dobro izjebe ženicu i pošalje ju kući uništenu. Pošalji mu je kući s ostavljenim kondomom u pički. Kao ispao ti je.

2
0
Ostavi svoj komentarx