Sestrina pičkica – II dio

Probudio sam se ujutro a seka nije bila kraj mene u krevetu. Ustao sam se i video na stolu poruku od nje da su roditelji otišli na selo kod babe a ona po neke stvari u trgovinu i da je sačekam jer trebamo otići po nešto u grad.

Sekina pičkica – I dio

Otišao sam se otuširati, a zatim i doručkovati nešto.Ubrzo je došla i seka. Izgledala je tako seksi kad je ušla na vrata, gore je imala usku majicu koja joj je toliko isticala sise u prvi plan da sam mislio da će joj poderati majicu, a dole je imala minić do pola butina, a na nogama prozirne čarape boje kože. Kako je to dobro izgledalo.

Poljubio sam je onako sočno I krenuo rukom po butini između nogu do pičke. Tada sam video da seka uopšte ne nosi gaćice nego samo te čarape sa gaćicama.

– Seko, a gaćice pitao sam je?

– Ma šta će mi, samo ti ionako znaš da mi je pizda gola i slobodna i niko drugi, volim da je slobodna i da je ništa ne sputava, volim da ima zraka među nogama i da mi je pizdurina dobro rashlađena.

Bio sam zadovoljan tim odgovorom, prstom sam probio čarape na delu gde je pička bila i nabio joj duboko prst u pičku,

– aaaaahh bato moj, srećo moja, šta mi radiš?  Nemamo sad vremena, moramo požuriti u grad da sredimo dokumente za pasoš pa ćemo onda ja i ti da se poigramo.

– Ok, rekao sam i krenuli smo.

Ja sam vozio, a ona je bila suvozač. Raširila je noge i ja sam skinuo ruku sa menjača i stavio joj među noge i masirao laganim pokretima pičku. Počela je da uzdiše i da stenje, zatvorila je oči i uživala u masaži. Bila je vezana pojasom koji joj je stajao između sisa i kako je bio zategnut tako joj je lepo odvajao sise jednu od druge, tako su još lepše i veće izgledale. Izvadio sam prst iz pičke jer smo se približavali policijskoj stanici gde je trebalo da predamo dokumente za novi pasoš jer joj je stari već bio istekao.

Samo je tiho uzdahnula i rekla da se ovo mora brzo nastaviti jer nije svršila. Sačekao sam je u autu malo dalje od stanice na jednom parkiralištu. Na parkingu u blizini nije bilo nikoga jer je bio malo uvučeniji od pogleda radoznalih prolaznika, tu sam stao jer u blizini nije bilo mesta. Ubrzo se vratila, i rekla,

– A sada nastavi šta si započeo.

Izvadio sam kurac i rekao: seko sad ti meni popuši kurčinu.

– Bato sve za tebe, rekla je,

sela na svoje mesto i počela da mi puši kurac, izvadila ga je iz usta i rekla valjda neće niko da naiđe? Samo sam joj pritisnuo glavu na dole i nabio joj kurac duboko u usta. Lizala ga je, oblizivala, cuclala glavić. Cuclala ga je jedno vreme i koliko sam bio uzbuđen zbog mesta gde se sve ovo dešava bio sam jako blizu da svršim.

Nabio sam joj kurac duboko u grlo i svršio, grcala je i gutala, oblizivala se.

Rating: 4.3/5. From 21 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x