Komšija mi jebe mamu

Evo kako izgleda kada od naših čitalaca dobijemo fantaziju, koja je sigurni samo čista laž, ali smo odlučili da je objavimo, čisto da vidite šta sve ljudi misle i pišu.

Zivim sa mamom u kuci, tata je u inostranstvu, a mama ima 42 godine lepe je gradje. Pre 7 meseci ulazim u kucu i cujem neke zvuke.

Ulazim u maminu spavacu sobu i vidim komsiju kako nabija mamu na njegov veliki debeli kurac, videli su me, nasmejali se i nastavili.

Ja uzimam telefon da slikam, da posaljem tati, komsija vidi sta cu, uzima baca mamu sa kurca, udara meni samar, nabija meni kurac u usta do kraja, nisam mogao da pricam. On mi je zapretio, mama se smejala i govorila njemu da sam ja mala picka.

To se tu zavrsilo, komsija je ozenjen, ima 3 dece, 2 sina i jednu cerku. Zena mu je bila kod njenih sa cerkom i mladjim sinom, a ovaj sin ima 18 godina, isto kao i ja.

Mama je isla stalno kod komsije na sex, gore je bio komsijin sin i oboica su je jebavali, dok nisam jedan dan ja otisao da zovem mamu da mi spremi da jedem. Hteo sam u skolu, usao sam gore, oboica su me bacili u spavacu, gde je bila gola mama i rekli mi skidaj se.

Naravno morao sam, komsijin sin mi je nabio kurac u guzu i poceo jebati. Bilo je oko 12h popodne, jebali su mene i mamu do 17h uvece, nisam ni u skoli bio.

Komsin sin je svrsio u mojoj mami i komsija i naterali su mene da joj svrsim picku, i tu smo zavrsili.

Mama i ja nismo mogli na noge da stojimo, jedva smo do kuce stigli. Utvrdilo se da je komsin sin napravio bebu mojoj mami, trenutno je 7 mesec a tata ne zna.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj