Mužiću, tucam se sa svima

Erotske priče – Moja supruga Rada i ja smo u braku oko dve godine i od početka nas vezuje specifičan odnos, po mnogo čemu neobičan i za ove balkanske prostore nastran i perverzan, ali nas u potpunosti ispunjava i veoma smo srećni u braku, sigurno srećniji od nazovi normalnih brakova. Naime, mene uzbuđuje da se moja supruga slobodno jebe sa strane s kim hoće, da ima momka ili više njih i da se jebe sa njima koliko hoće i kad hoće. Takođe i ja imam istu takvu slobodu, mada mene više uzbuđuje da mi drugi tucaju ženu, volim da delim ženu sa drugima. Mada je mojoj Radi u prvi mah to bilo čudno, ona je to ubrzo prihvatila sa oduševljenjem, a mene oduševljava to što se ona na to ne žali i rado zadovoljava muškarce, samim tim i mene. To je značilo da smo mi idealan par, jedini uslov je bio da jedno drugom pričamo o svemu što nam se desi i s kim.

Ubrzo nakon našeg tajnog dogovora Rada je počela da ga sprovodi u praksu. Rada je lepa i vrlo zgodna rasna žena, sisata i guzata, mlečno bele kože, prava seks bomba, tako da joj nije bio problem da nađe momka, ionako su joj oduvek prilazili. A kako je veliki ljubitelj seksa, nije joj teško palo da naše planove počne da realizuje, jedva je to dočekala.

Ubrzo se preko neta upoznala sa jednim momkom iz Beograda koji joj se svideo. Posle nekoliko dana njihovog intenzivnog dopisivanja, odvezao sam je jedno popodne iz Kraljeva na njihov prvi sastanak. Muvao sam se po novobeogradskim tržnim centrima čekajući da mi javi kad završi sastanak da bismo krenuli nazad za Kraljevo. Nakon dva sata dosadilo mi je više da šetam, pa sam joj poslao sms, a Rada mi je odgovorila: dragi, ja sam kod Srđana, ostaću kod njega noćas, javiću ti se, kiss. Moja Rada je bila baš efikasna, što me je u tom trenutku neizmerno obradovalo. Nakon par sati sam stigao kući srećan što mi se žena provodi sa svojim momkom, a onda mi je stigla Radina poruka: mužiću, dosad sam se tucala sa Srđanom, ima predivan kurac, baš je veliki i debeo, mislim da će postati moj stalni jebač J. Evo sad leškarimo, gledamo tv i mazimo se goli, mnogo mi je lepo, ljubim te. Moj san da mi žena bude drolja i profuknjača koja se tuca sa drugima, konačno se ostvarila i bio sam srećan, morao sam da ga izdrkam i olakšam se od tolikog uzbuđenja. Od tog momenta bio sam siguran da je Rada žena mog života.

Ja sam je vozio svakog vikenda kod njenog momka i vraćao je sutradan. Rada bi mi uvek odmah pričala detaljno kako se jebala sa njim i to je mene toliko uzbuđivalo da mi je još u vožnji morala popušiti kako bih se olakšao od uzbuđenja. Ona bi uvek zadovoljna odlazila od njega ali i tužna jer se mora odvojiti od njegovog ogromnog kurca. Pričala mi je da od svega najviše voli da mu dugo i polako sisa kurac i miluje jaja sve dok joj ne ispali rafal u usta, a zatim bi blaženo zaspala sa njegovim kurcem u ustima. Dozvoljavala mu je i da joj ponekad svrši u pičku, što je on najviše voleo. I njen momak je dolazio povremeno u Kraljevo i ona bi tada odmah srećna odlazila na sastanak, a obično su se tucali u njegovim prostranim kolima. Vraćala se nakon par sati kući sva zadihana i zajapurena od seksa. Mirisala je na jebačinu i imala je ukus njegovog kurca u ustima. Počela bi da priča kako je protekao susret sa momkom a od silnog uzbuđenja odmah bih skočio na nju da je jebem i vrlo brzo svršio u nju, još vlažnu od prethodnog jebanja.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Dejan
Dejan
Guest
22. ožujka 2021. 09:49

Bravo, prava supruga! Zadovoljan j muž i žena i naravno jebači!

Slatka Mala
Slatka Mala
Guest
Reply to  Dejan
6. studenoga 2021. 01:21

Dala sebi oduska malo pa skontala sta je uzivanje 😉

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx