Please wait...

Na poslu prevarila sam dečka sa mlađim kolegom

Fascinantno je kako je život nepredvidiv, kako i kad sve izgleda da je onako kako treba biti i da nam život mirno teče svojim tokom, nikad ne znamo šta nam sutrašnji dan sprema i kakvo iznenađenje će nam život donijeti. Ime neću oktrivati.

Imam 29 godina, živim u Banja Luci i radim na jednoj ovdašnjoj vrloj popularnoj televiziji. Imam dugu smeđu kosu, frizuru mijenjam često ali najviše volim da je ravnam, smeđe oči, puna usta,čvrsto zaobljeno tijelo i za sebe neskromno mogu reći da sam jedna od poželjnijih žena ovdje. Ipak, s obzirom na to da je poznata činjenica šta muškarce najviše privlači, mislim da su moje velike grudi možda i najveći adut, ne računajući naravno lice za koje ipak mislim da uvijek mora biti na prvom mjestu.

Imam momka i već dvije godine smo u vezi. Odlično se slažemo i razumijemo, sex je dobar, veza kao i svaka druga ima i uspone i padove, ali nikad nije bila značajnije uzdrmana. Planirali smo vjenčanje za sljedeću godinu i na kraj pameti mi nikad nije bilo da bih svog dečka mogla prevariti. Pročitaj cjelu priču ovdje

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
7 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Med-Teh
Med-Teh
Guest
16. kolovoza 2021. 09:38

Nista novo,samo mjenjaj i uzivaj 😉

Zlatko
Zlatko
Guest
Reply to  Med-Teh
31. kolovoza 2021. 17:10

Slazem se,odma i muzevima bude bolje 😉

Kvisko
Kvisko
Guest
Reply to  Zlatko
1. rujna 2021. 15:33

Danas se zene sve vise i vise seksualno oslobadjaju,gledaju da zadovolje svoje potrebe,pogotovo ako postaju biti zapostavljene od svojih bracnih partnera.

Nada-Nadja
Nada-Nadja
Guest
Reply to  Kvisko
27. listopada 2021. 11:16

Jednostavno dodje do zasicenja,monotono i sve isto,potrebna je mala promjena.

Danica
Danica
Guest
Reply to  Nada-Nadja
28. listopada 2021. 16:41

Proslo ljeto sam prvi put prevarila muza i od tada je seks postao 10 puta bolji.

Kvisko
Kvisko
Guest
Reply to  Danica
30. listopada 2021. 16:55

Kako je nama muskima pozeljna promjena,tako je i zenama.Davno moj djed rece : “Dobar kurac,mir u kuci,pa makar taj kurac i ne bio tvoj” 😉

Eldin
Eldin
Guest
26. kolovoza 2021. 15:10

Da li zelis da te jebem posto me je priča na palila