Opasne igre sa udatom ženom

Erotske priče – Prevara, Lea je bila strasna riba, upoznali samo se preko zajednickog prijatelja i odmah sam pomislio kako je moram imati. Plavuša dugih nogu, prelepog osmeha, grudi taman . starija od mene 7 godina ali po izgledu moglo se reci da je mlađa, prijatna i što je najbitnije video sam da imam šanse kod nje.

Ono što nisam odmah znao je da je udata i to za nekog opasnog krimosa. Posle mesec dana dopisivanja i par susreta bio sam siguran da cu je jebati, ali sam po njenoj situaciji u braku video da to moze da bude na duže staze pa nisam hteo da prenaglim i nesto zajebem! Uskoro je došao i taj dan! Pošto nam je razmenjivanje neznosti vec postalo rutina, koju samo obavljali po raznim zabacenim mestima njenog grada. A uvek oprezni, da nas ne bi sreo slucajno neki baja iz ekipe njenog supruga. Dogovorili smo se da to obavimo u mom gradu.

Ja sam obezbedio smestaj u švalerskim bungalovima Ribarskog ostrva. Dosla je svojim mercedesom na zadnji parking (uvek oprez) Izgledala je brutalno, u mini suknji njene duge noge su došle do punog izrazaja. Čim smo ušli u apartman počeli smo strasno da se ljubimo, nije mi trebalo puno da se napalim. Osetila je to i počela polako da mi mazi kurac preko pantalona i otkopčava šlic.

Čim je moja, osrednja, kita provirila napolje sagla se i polako počela da mi ga puši kao ni jedna do tada. Seo sam na krevet, dok je ona čučala ispred mene sa mojom kitom u ustima, i prepustio se čarima njenog umeća. Pušila je, lizala, sisala i kitu i muda kao da nikada do tada nije to radila, jedva sam uspevao da se kontrolišem da ne svršim svakog momenta. Polako sam skinuo svoju pa onda i njenu odeću, pokušavajući da je što manje prekidam u „poslu“.

Ja potpuno gol a ona samo u donjem vešu i čarapama (koje obožavam na zgodnim ženama). -Sada je na mene red!- rekoh joj namestajući je da zamenimo uloge Počeo sam de joj ližem predivnu mirišljavu pičkicu i to mi je oduvek jako dobro išlo. Kako sam ja počeo da je ližem tako se ona počela uvijati i stenjati.

-jooooj kako mi to dobro radiš! Govorila je uz uzdahe A ja sam se sve vise trudio, lizao sam je svuda i po pički i po stomaku i po guzi i po preponama.

baš sam zeleo da je zadovoljim! Nakon nekoliko minuta, počela je da se grči i svršava

. svršavala je dugo i ispuštala sokove koje sam sa zadovoljstvom skupljao jezikom, sokove kakve do tada nisam probao!

– daj mi ga, daj mi ga, daaaaaj!

Okrenu sam je da je jebem otpozadi, predamnom je sevnula prelepa guza! Polako sam počeo da joj ga stavljam u pičkicu, uhhh kako je bila tesna. Svo vreme sam pokušavao da budem što nežniji, ali u jednom momentu:

– povuci me za kosu! Reče Lea, što sam ja sa oduševljenjem prihvatio

– toooo jebi svoju drolju, kako me dobro jebes- počela je da vice- tucaj me mili moj!

Rating: 4.1/5. From 43 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x