Opasne igre sa udatom ženom

Erotske priče – Prevara, Lea je bila strasna riba, upoznali samo se preko zajednickog prijatelja i odmah sam pomislio kako je moram imati. Plavuša dugih nogu, prelepog osmeha, grudi taman . starija od mene 7 godina ali po izgledu moglo se reci da je mlađa, prijatna i što je najbitnije video sam da imam šanse kod nje.

Erotske priče – Prevara, Lea je bila strasna riba, upoznali samo se preko zajednickog prijatelja i odmah sam pomislio kako je moram imati. Plavuša dugih nogu, prelepog osmeha, grudi taman . starija od mene 7 godina ali po izgledu moglo se reci da je mlađa, prijatna i što je najbitnije video sam da imam šanse kod nje.

Ono što nisam odmah znao je da je udata i to za nekog opasnog krimosa. Posle mesec dana dopisivanja i par susreta bio sam siguran da cu je jebati, ali sam po njenoj situaciji u braku video da to moze da bude na duže staze pa nisam hteo da prenaglim i nesto zajebem! Uskoro je došao i taj dan! Pošto nam je razmenjivanje neznosti vec postalo rutina, koju samo obavljali po raznim zabacenim mestima njenog grada. A uvek oprezni, da nas ne bi sreo slucajno neki baja iz ekipe njenog supruga. Dogovorili smo se da to obavimo u mom gradu.

Ja sam obezbedio smestaj u švalerskim bungalovima Ribarskog ostrva. Dosla je svojim mercedesom na zadnji parking (uvek oprez) Izgledala je brutalno, u mini suknji njene duge noge su došle do punog izrazaja. Čim smo ušli u apartman počeli smo strasno da se ljubimo, nije mi trebalo puno da se napalim. Osetila je to i počela polako da mi mazi kurac preko pantalona i otkopčava šlic.

Čim je moja, osrednja, kita provirila napolje sagla se i polako počela da mi ga puši kao ni jedna do tada. Seo sam na krevet, dok je ona čučala ispred mene sa mojom kitom u ustima, i prepustio se čarima njenog umeća. Pušila je, lizala, sisala i kitu i muda kao da nikada do tada nije to radila, jedva sam uspevao da se kontrolišem da ne svršim svakog momenta. Polako sam skinuo svoju pa onda i njenu odeću, pokušavajući da je što manje prekidam u „poslu“.

Ja potpuno gol a ona samo u donjem vešu i čarapama (koje obožavam na zgodnim ženama). -Sada je na mene red!- rekoh joj namestajući je da zamenimo uloge Počeo sam de joj ližem predivnu mirišljavu pičkicu i to mi je oduvek jako dobro išlo. Kako sam ja počeo da je ližem tako se ona počela uvijati i stenjati.

-jooooj kako mi to dobro radiš! Govorila je uz uzdahe A ja sam se sve vise trudio, lizao sam je svuda i po pički i po stomaku i po guzi i po preponama.

baš sam zeleo da je zadovoljim! Nakon nekoliko minuta, počela je da se grči i svršava

. svršavala je dugo i ispuštala sokove koje sam sa zadovoljstvom skupljao jezikom, sokove kakve do tada nisam probao!

– daj mi ga, daj mi ga, daaaaaj!

Okrenu sam je da je jebem otpozadi, predamnom je sevnula prelepa guza! Polako sam počeo da joj ga stavljam u pičkicu, uhhh kako je bila tesna. Svo vreme sam pokušavao da budem što nežniji, ali u jednom momentu:

– povuci me za kosu! Reče Lea, što sam ja sa oduševljenjem prihvatio

– toooo jebi svoju drolju, kako me dobro jebes- počela je da vice- tucaj me mili moj!

Videvši da joj malo grubosti prija, povukao sam je jace i povremeno šamarao po guzi! Uživala je, ali stvarno, i ja sa njom! Počeo sam de je jebem sve brže i brže, bodren njenjim recima,

JEBI ME, JEBI ME TAKO MI PRIJAŠ, TUCAJ ME JAKO JAKO, JA SAM SAMO TVOJA, TVOJA KURVA

uhhhh kako me je to ložilo. Jebao sam je kao pastuv ždrebicu! Posle par trenutaka sam osetio da ću brzo da svršim i taman kada sam krenuo da svršavam krenula je i ona

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx