Please wait...

Na zadnjem sjedištu moga auta

Zamisli grad kad se ljeti upali i kad noći postanu vruće i sparne. Uhh.  Neizdrživo. Ne znaš što više gori: asfalt, beton…Nepodnošljiv usijani zadah ispuni ti i stan i sve se usafta. Sparina te počne ubijati neprekidno. Znojiš se, samo piješ i piješ i nikako da se rashladiš. Samo razmišljaš kako ćeš pobjeći na more i dokopati se plaže. Da, jebiga. Bio je to takav srpanj u Zagrebu a ja sam gibao na more tek u kolovozu. No, to me nije spriječavalo da se dobro zabavljam.

Jedne takve večeri došli su mi u posjetu najbolji frend Goran sa svojom bivšom i sadašnjom curom. Bile su frendice a on ih je samo zamijenio. Bivša, Natalija, palila se na mene od kada sama je upoznao. Vani bi me skidala pogledom. Proždirala me svaki puta. A šta da radim!? Bila je tad frendova cura al sam znao da bi me jebala od jutra do sutra. Izgledala je napaljeno svaki put kad smo bilo vani. Goran se s njom i onako samo zabavljao tak da je bilo samo pitanje vremena kada će se razići.

I tako jedne takve vruće večeri došli oni k meni na pivu. Natalija je bila kao i uvijek dobro raspoložena i za zajebanciju. Inače je izgledala kao da je boli ona stvar za sve. Ja sam bio malo razjeban od cijelog dana i baš sam bio za ništa. Izašao sam na balkon da smotam jednu. Došla je k meni i naslonila mi glavu na rame.

–       Malo si mi loše volje? – upitala me.

Stavila je ruku na moja prsa i prstima mi počela lagano stiskati bradavicu. Nisam joj ništa odgovorio. Ona se samo smješkala. Rukom je krenula niz trbuh do traperica. Pustio sam je. Ipak su mi ruke bile zauzete motanjem. Počela mi je stiskati kurac preko traperica.

–          Želiš me? – šapnula mi je na uho.

Pogledao sam je i nasmijao se. Spustila se na koljena i krenula mi otkopčavati trapke gumb po gumb. Usnama i zubima prislonila se na boxe i krenula mi preko njih sisati kurac. Zagrizla je boxe i zabacila glavu nazad. Pogledala me svojim dubokim zelenim očima.

–       Šta je Mario, ne sviđa ti se? – pitala me smijući se.

Kurac mi je već drapao boxe i želio sam samo da ga stisne svojim zubićima. Uhhh! Jebem ti i balkon i rizlu i sve!

–       Hoće li to!? – viknuo je Goran iz sobe.

On se drapao i zajebavao s curom u dnevnom.

–       Hoće, hoće! – odgovorio sam mu dok sam promatrao Nataliju kako mi jezikom prelazi po vrhu glavića preko boxa.

Uhhhh. Jebem ti! Što sad!? – odjednom su mi misli radile 300 na sat. Natalija me digla iz mrtvih!

Boli me đon za sve! Spusti sam rizlu i primio Nataliju za kosu. Pritisnuo sam joj glavu a ona mi je zgrabila kurac ustima i žestoko ga stisla. Tooo! Znao sam da me je htjela progutati od prvog dana kad smo se upoznali. Odjednom se Goran stvorio s curom na vratima balkona. Natalijina glava u mom međunožju a ja joj stiskam kosu i glavu.

–       Hahaha! Fino se vi zabavljate! – nasmijao se Goran.

–       Nastavite, nastavite! Hahaha! – dodao je smijući se.

Okrenuli su se i vratili u dnevni. Jebiga! Presjeklo me! Ipak mu je bivša bila na mom kurcu. Znao sam da ga to ne dira al svejedno mi je pokvarilo trenutak. Podigao sam je i gurnu joj jezik. Bio sam napaljen do kraja.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare